stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
;)
[youtube=425,350]QTytp09Dyt8&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]QTytp09Dyt8&feature=related[/youtube]
ωχ..μάγκες...σύρμαααα....πέσαμε στον νέο τζών χόλμς.....φευγάτεεεεεεε.............kaλα κοριτσακια απο βιντεακια καλα πατε....
Αμα βλεπατε κατι που κουβαλαω παντα μαζι μου ουτε για κατουρημα δεν θα πηγαινατε κουνιστα μου λαγουδακια
kaλα κοριτσακια απο βιντεακια καλα πατε....
Αμα βλεπατε κατι που κουβαλαω παντα μαζι μου ουτε για κατουρημα δεν θα πηγαινατε κουνιστα μου λαγουδακια
kaλα κοριτσακια απο βιντεακια καλα πατε....
Τι φευγατε λες στα κοριτσακια....ωχ..μάγκες...σύρμαααα....πέσαμε στον νέο τζών χόλμς.....φευγάτεεεεεεε.............
τι κουβαλας στο τσαντακι σου μηπως αυτο?
αχορταγη!
Τι φευγατε λες στα κοριτσακια....
Δεν βλεπεις χαρουλες που κανουν τα μαναρακια μου????
Μη φοβαστε κοριτσακια μου δεν θα σας κανω κατι κακο.....
Εγω τα αγαπαω τα μικρα κοριτσακια!!!!!!!!
ειναι πολυ μεγαλο και σου συνιστω να το δοκιμασεις....αμα ειναι πολυ μεγαλο βαλτο και στον κολαρακο σου
ετσι για αλλαγη
κοψε την στο ξαναλεω
ειναι πολυ μεγαλο και σου συνιστω να το δοκιμασεις....
Απο οτι μου λενε αλλα κοριτσακια σαν και εσενα θα περασεις πολυ καλα ,αρκει να εισαι καθαρουλα μικρη μου!!!!!!!!!
ασε μας ρε βαλλαντη τραβα στο θρεντ σου τραβελια με προσοντα!Θα σας κανω και τις δυο τις μικρες καβλιαρες να τρελλαθειτε.....
Βρηκατε τον ανθρωπο σας ατιμουλικα!!!!!!!!1
Γιατι καλη μου????στο 2008 ειμαστε.οχι ειμαι βρωμοκολος
σε μενα το ειπες αυτο η κοιταγες τον καθρεφτη οταν το ελεγες?????ασε μας ρε βαλλαντη τραβα στο θρεντ σου τραβελια με προσοντα!
Γιατι καλη μου????στο 2008 ειμαστε.
Κανε ενα κλυσματακι και ελα μου το βραδυ μαζι με την αλλη τη τρελλιαρα να σας σενιαρω λιγο.
Αντε μωρη μην κανεις την δυσκολη......
Θα με παρακαλας μετα ατιμουλα......Θυμησου που στο λεω.....
Θα γινω η πρεζα σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
σε μενα το ειπες αυτο η κοιταγες τον καθρεφτη οταν το ελεγες?????
Ελα καλη μου δεν ειναι κακο να παραδεχτεις την ιδιαιτεροτητα σου.....
Εγω ειμαι διακριτικος.
Δεν θα σε κανω ρομπα
μωρη κριστυ δεν ειναι κακο να εισαι λουγκραετσι οπως σας εχω στη φωτο σας θελω.Με τα τουρλωτα σας κολλαρακια διπλα διπλα.....
Θα με θυμαστε καλα καριολιτσες!!!!!!!!!!!
Βρε ελα εσυ να σου δειξω κατι που θα γουσταρεις ;)μαλλον για λιλα τον κοβω τον χριστιδι ;)
οχι καποια αλλη κανει την δυσκολη και εχεις πηξει στην χαχαχ
αστα τωρα αυτα κριστυ
τα βιντεο μιλησαν
εισαι και μαζοχα μωρη ε