Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Στο τέλος κάνε ταμείο βρε παπάρα.
Το επόμενο εκεί μέσα που θα μπούνε και τα σούτ είναι διπλό.
Ήρεμα τώρα κλείνουμε με διπλό γαύρου....
Κας δεν δίνει όσο θέλω...
Υπό δύσκολες συνθήκες....Καλά,κι ο γάυρος τα'σπασε σήμερα
Καλά τσακο εσυ χουαντσο και όλο έχουμε εσύ,δε μπαίνουμε 8 αδα κτλ είσαι στις προβλέψεις ρε πουστη μάτι έχειςΣτο τέλος κάνε ταμείο βρε παπάρα.
Το επόμενο εκεί μέσα που θα μπούνε και τα σούτ είναι διπλό.
Ήρεμα τώρα κλείνουμε με διπλό γαύρου....
Κας δεν δίνει όσο θέλω...
Αντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.Καλά τσακο εσυ χουαντσο και όλο έχουμε εσύ,δε μπαίνουμε 8 αδα κτλ είσαι στις προβλέψεις ρε πουστη μάτι έχεις
το ταμειο εχει γινει ηδη ρε μουνοπανα :
απο την μια εχουμε τον σκακιστη μπαρτζωκα που εφτιαξε για αλλη μια φορα μια διαστημικη ομαδα με παιχτες που ηθελε...οχι με παιχτες που επρεπε να παρει...γι αυτο ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη εδω και πολλα χρονια...
αν η ομαδα δεν βγαλει τραυματισμους, θα ειναι σβηστα στο φαιναλ φορ, καθως απεφυγε την 8η θεση και αρα δεν πεφτει πανω στην ρεαλ....
απο την αλλη εχουμε μια ομαδα κλοουν του μεθυστακα γκριζου λυκου...παρε την μπαλα ναν και κανε ο,τι θελεις...οσα βαλεις και οσα χασεις...γελαει ο κοσμος...θελει λιγο ακομα να ανεβει το μπατζετ...με ταβαρε, λεμπρον τζειμς και γιοκιτς ισως κανει κατι καλο του χρονου ο μεθυστακας...
Έχουμε ακόμα μάξι έχουμε
Έλα βρε μλκ όλο δύσκολα και δύσκολα είμαι και εσύ τριαδα,αντε κωλομπαρα μη κάθομαι και ψάχνω τώρα Έλα τσακοΑντε ρε γαμήσου κωλομπαρά.
Πότε είπα δεν μπαίνετε 8άδα ρε σούρα?
Αυτο δεν ειναι για αποψε. Αποψε σε γαμησε ο Πειραιας.Ρε μουνόπανο....
Καλά φαε τη ψωλια και εσύ τώρα κωλομπαρα και αντε νάνιΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ
Δεν είναι μεθύστακας ρε μουνόπανο.το ταμειο εχει γινει ηδη ρε μουνοπανα :
απο την μια εχουμε τον σκακιστη μπαρτζωκα που εφτιαξε για αλλη μια φορα μια διαστημικη ομαδα με παιχτες που ηθελε...οχι με παιχτες που επρεπε να παρει...γι αυτο ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη εδω και πολλα χρονια...
αν η ομαδα δεν βγαλει τραυματισμους, θα ειναι σβηστα στο φαιναλ φορ, καθως απεφυγε την 8η θεση και αρα δεν πεφτει πανω στην ρεαλ....
απο την αλλη εχουμε μια ομαδα κλοουν του μεθυστακα γκριζου λυκου...παρε την μπαλα ναν και κανε ο,τι θελεις...οσα βαλεις και οσα χασεις...γελαει ο κοσμος...θελει λιγο ακομα να ανεβει το μπατζετ...με ταβαρε, λεμπρον τζειμς και γιοκιτς ισως κανει κατι καλο του χρονου ο μεθυστακας...
Πάντα φόρμα με σκαρπίνι και κουστούμι με αθλητικό....
Παπαριές λες....Έλα βρε μλκ όλο δύσκολα και δύσκολα είμαι και εσύ τριαδα,αντε κωλομπαρα μη κάθομαι και ψάχνω τώρα Έλα τσακο
Εγώ κύριος,δεν είπα τίποτα προχθές....Αυτο δεν ειναι για αποψε. Αποψε σε γαμησε ο Πειραιας.
Καλα φαε τη ψωλια τώρα και άσε τώρα τις ιστορίες σου,μλκ μην με κάνεις και ψάχνω τα έχεις πει,και όταν μιλάμε μη λες καραγκιοζιλικιαΔεν είναι μεθύστακας ρε μουνόπανο.
Είναι ο Τούρκος ΑΝΤΖΕΛΟ.
Έχει σαρώσει όλα τα κεμπαμπτζίδικα και τα ντονεράδικα.
Πάντα φόρμα με σκαρπίνι και κουστούμι με αθλητικό....
Έδρα δεν σπάς στους τελικούς....
Φ4 ανάλογα τον αντίπαλο...
Καλα φαε τη ψωλια τώρα και άσε τώρα τις ιστορίες σου,μλκ μην με κάνεις και ψάχνω τα έχεις πει,και όταν μιλάμε μη λες καραγκιοζιλικια
Να τα πουμε απο πριν για το σημερινο ματς , μην κανουμε το μετα χριστον προφητη.
Ο ολυμπιακος θα παιξει ξυλο τον Ναν για να τον αποσυντονισει Ειναι χρεος του προπονητη να τον προετοιμασει ψυχολογικα για να μην επηρεαστει και να κανει το παιχνιδι του Αλλωστε θα εχει και εναν υγιη Σλουκα να τον βοηθησει
Αν γινει αυτο , ο Γουοκαπ ειναι ανετοιμος και το ματς θα ειναι διπλο
Ρε φιλε η αναλυση που εκανα ειναι σωστηΤι θα είναι είπες;
Ετσι κωλομπαρα να ξέρουμε τι λέμε ένας παιχτης είσαστε πάει αυτος δε πας κτλ τσακο κωλομπαρα δεν είναι ντροπή να τα πεις,από το γαμησι μάλλον χαζεψες