FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Ενα σκακι αφιερωσε του
Ενα σκακι αφιερωσε του
Α ρε καφροι του λιμανιου , παρτε λιγο πολιτισμο
ομολογώ πως και γω ξεγελάστηκα με τον Βάσκο...Ειχα γραψει την Πεμπτη.
Επεσα εξω στον προπονητη , αλλα μεσα στο αποτελεσμα
Τελικα ο γαυρος και το εξοχικο Νο2 ειναι πιο ευκολοι και απο τη Λαμια
Ολοι ειχαμε ξεγελαστει με το Βασκο , 7 στα 7ομολογώ πως και γω ξεγελάστηκα με τον Βάσκο...
βέβαια είναι πολύ νωρίς να κριθεί ένας προπονητής που δεν ξέρει ακόμη τους αντίπαλους παίκτες
Όμως έχει προηγηθεί το στραπάτσο με τους ισραηλινούς και η προσέγγιση στο ελληνικό ντέρμπυ ήταν επιπέδου Ανίττα Πάνια....βας βας...
Υπ΄ όψιν στους συμπαθείς γάβρους , έχει ακόμη μεγάλη πορεία το πρωτάθλημα , ψυχραιμία ...
Είπαμε τέρμα η καζούρα ,να είμαστε ιππότες αλλά.... τέτοια βιντεάρα μπαίνει αρχείο,συλλεκτικό κομμάτι, ΤΟ βίντεο !!!!!!
στο μεταξύ o γαβρογκασμάς που το κυκλοφόρησε προφανώς για τα views θέλει τσο+λο από τους άλλους ...
λογικά θα ξαναμπούν σε συναγερμό , υπάρχουν συμβόλαια αλλά και ο ανθρώπινος εγωισμός .. θα αντιδράσουν πάλι ...Ολοι ειχαμε ξεγελαστει με το Βασκο , 7 στα 7
Αλλα τελικα ηταν αυτο που ειπε ο γαυρος καρπετοπουλος. Ειχε βαρεσει συναγερμος γιατι χανοντουσαν και ολοι εδωσαν το καλυτερο τους αλλα ο συναγερμος δεν κραταει πολυ
σωστότατος !!!!Και ο Μαρινακης εκανε μια πονηρια για να σωσει το ντερμπι μετα την ισραηλινη συντριβη. Του ανανεωσε το συμβολαιο ( δε σημαινει τιποτα ) σα να ελεγε στους παικτες " Κοιταξτε αυτον δε θα τον διωξω , αυτος θα σας κρινει γι' αυτο παιξτε δυνατα "
Με αυτους τους παικτες στην αμυνα δε σωνονται Το ειπε και ο Μεντιλιμπαρ στη συνεντευξηλογικά θα ξαναμπούν σε συναγερμό , υπάρχουν συμβόλαια αλλά και ο ανθρώπινος εγωισμός .. θα αντιδράσουν πάλι ...
Βελτιωμένοι με Μακάμπι , ίσως Χ 2
και μετά στη Φιλαδέλφεια θα παίξουν την τελευταία τους ζαριά , όπως παίξαμε εμείς χτες
είναι και πως τους στήνει ο κόουτς ...Με αυτους τους παικτες στην αμυνα δε σωνονται Το ειπε και ο Μεντιλιμπαρ στη συνεντευξη
Οπως ελεγε ο θεος Αναστασιαδης " ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ " χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τεχνικα δεν εχω τις γνωσεις να κρινω , παντως ο προπονητης τους εθαψεείναι και πως τους στήνει ο κόουτς ...
αν δεν βοηθά ανασταλτικά το κέντρο ....
τα δυο σέντερ και ο βραζιλιάνος μπακ είναι καλοί, ασχέτως του χθεσινού ...
Οσο θα μαθει ο Ρεαμπτσιουκ την μπαλα του Ροντινει και να τον δεις να φυσσει από το κέντρο και μπροστα άλλο τόσο και ο Ροντινει θα μαθει να παιζει αμυνα σαν του Ρεαμπτσιουκ.ο βραζιλιάνος μπακ είναι καλοί, ασχέτως του χθεσινού ...
αν έριξε την ευθύνη στους παίκτες του θα φύγει νωρίς νωρίς...Τεχνικα δεν εχω τις γνωσεις να κρινω , παντως ο προπονητης τους εθαψε
Ειπε " δε μας αιφνιδιασανε ποτε, παντα υπηρχαν περισοτεροι αμυντικοι στην περιοχη , αλλα δεν μπορουσαν να κοψουν τη μπαλα "
μόνος του ο Ροντινέι έφευγε στην επίθεση ?Οσο θα μαθει ο Ρεαμπτσιουκ την μπαλα του Ροντινει και να τον δεις να φυσσει από το κέντρο και μπροστα άλλο τόσο και ο Ροντινει θα μαθει να παιζει αμυνα σαν του Ρεαμπτσιουκ.
Δεν τα βρισκεις ολα σε εναν. Και αν τα βρεις, θα ερθει γρηγορα ο λεφτας και θα στον παρει. Σαν την καλη γκομενα που εχει το πακετο και στην τρωει ο λεφτας.
Ναι τον ειδα και οταν βγηκε μπροστα απο τον Μπερναρ. Και να πεις ότι ο δικος σας του πεταξε τη μπαλα με την μια και του εφυγε; ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ πρωτα και ο Ροντινει καθεται και τον κοιταει αντι να παει πανω του.μόνος του ο Ροντινέι έφευγε στην επίθεση ?
προφανώς με την άδεια του προπονητή του
Όταν το μπακ πλαγιοκοπεί ,υποτίθεται πως τον καλύπτει ο αμυντικός μέσος..
Η άμυνα είναι συλλογική ευθύνη,
βέβαια το εύκολο είναι να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα
είσαι εν θερμώ , θα τα δείς καλύτερα τις επόμενες ημέρες ..Ναι τον ειδα και οταν βγηκε μπροστα απο τον Μπερναρ. Και να πεις ότι ο δικος σας του πεταξε τη μπαλα με την μια και του εφυγε; ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ πρωτα και ο Ροντινει καθεται και τον κοιταει αντι να παει πανω του.
Το δευτερο προσωπικο γκολ του Ιωαννιδη μου θυμισε κατι θεαματικα καρφωματα στο NBA. Ειναι μπροστα στον Γιαννη τρεις και ο Γιαννης καρφώνει εντυπωσιακα γιατι καθονται και τον κοιτανε. Ετσι κοιταγανε και τον Ιωαννιδη.
Μια χαρα ειμαι. Εχω ηρεμησει και την εχω χωνεψει κιολας.είσαι εν θερμώ , θα τα δείς καλύτερα τις επόμενες ημέρες ..
Δεν μπήκαν τα γκολ σε τρανζίσιον , μπήκαν σε παιχνίδι σετ...επομένως δεν υπήρχε αμυντική λειτουργία γενικά και από τους μέσους
ποιάς υπόθεσης ?Μια χαρα ειμαι. Εχω ηρεμησει και την εχω χωνεψει κιολας.
Εσυ νομιζεις οτι γινατε οι γαμαω και δερνω πλεον της υποθεσης.
Πςςςςςςποιάς υπόθεσης ?
Σου εξηγώ τα δεδομένα ψυχρά ορθολογικά
Την αεκ στο τελευταίο ματσάκι στο 90+ έχασα την νίκη και σε περίεργη εποχή ,ματαβατική..γνωριμίας...
Ο παοκ είναι εντελώς προβλέψιμος ήδη έκανε κρακ...
Ήρθα και σε γάμησα βρε μαλακ@, γνήσιο ελληνικό γαμησι έφαγες μωρη καργιολα . Κρίμα που τελείωνε στο 90', αν είχε κάνα τέταρτο ακόμη θα είχες αρπάξει άλλα τόσα. Πουτσα και ξύλο σιχαμενη,άντε τράβα να καθαρίσεις τα χυσια μου από το κωλογηπεδο σου. Και Αλβανούς και Πακιστανούς και τραβελια να βάλεις να παίξουν στο μπουρδέλο σου πάλι θα σας γαμαω. Αυτό γουστάρω μόνο μαλακηστηρι, ας χάνω απ' όλους αλλά ΕΣΕΝΑ θα σε γαμαω μια ζωήΈλα μορη δηλωμένη πουστρα που σε γαμανε τα πακια