baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
ρε μουνι σου μιλαω.Πηλιος θα σε γαμησει...
ρε μουνι σου μιλαω.Πηλιος θα σε γαμησει...
ελα ρε δεν ειδα...ρε μουνι σου μιλαω.
η Τσαρούχα παίζει σήμερα ή είναι στον πάγκο του γαύρου ?Ο κλασικός ο βλάκας ο σπικερ στο Ολυμπιακός Μαρούσι άρχισε πάλι και λέει μαλακίες.....αμετανόητα βλάκας αυτός ο άνθρωπος
Εγω Πάντος την πολυ άνεταη Τσαρούχα παίζει σήμερα ή είναι στον πάγκο του γαύρου ?
καλούλα είναι για παρτούζωμα ..Εγω Πάντος την πολυ άνετα
Αυτό δεν είναι παρτουζα είναι gang bangκαλούλα είναι για παρτούζωμα ..
με τη σφυρίχτρα να δίνει εντολές , μπείτε δυό μπρος-πίσω και δυό για μπουκιτσι ,
φριρρρρ αλλαγή οι επόμενοι
Η ο ρόταςΠηλιος θα σε γαμησει...
όλα τα αντέχει ,είναι δυνατό σκαρί η βλάχαΑυτό δεν είναι παρτουζα είναι gang bang
βγάλε τη κούκλα βόλτα έρχεται βροχήαραχτος βλεπω Τουμπα με καφεδια,ατμισμα και ξυσιμο αρχιδιων..
υγ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Ωχ δεν πάνε καλά οι γαύροι θα αρχίσει πάλι να κλαίει ο Μπαρτζώκας
Να μιλήσω στον Δημητράκη να τον στείλει πακέτο υπό την προϋπόθεση ότι θα πάρουν καί τό μπετατζηο Σλούκα φταίει
σε κάθε εύστοχο τρίποντο του Ολυμπιακού έκραζε " με χέρι αλφάδι " Αρχικά νόμιζα πως το λέει μόνο για Παπανικολάου, αλλά όχι . Το λέει σε κάθε τρίποντο λιμανίσιο.Ο κλασικός ο βλάκας ο σπικερ στο Ολυμπιακός Μαρούσι άρχισε πάλι και λέει μαλακίες.....αμετανόητα βλάκας αυτός ο άνθρωπος
Καλοφαγοτα!ΠΑΟΚ 51
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ 50
ΑΕΚ 49
μια χαρά Χ όπως λέγαμε , πάμε κ ταμείο
Να στα ξαναπω,δεν σε κραζωΟταν ελεγα ακριβως τα ιδια το Δεκεμβρη , εσυ εκραζες και ασχολιοσουνα που εχω παιξει εγω μπασκετ
Δυο μηνες μετα τα καταλαβες
Ετσι και τον Απριλη στα πλει-οφφ που η ομαδα θα χρειαζεται οξυγονα και νοσοκομους στον παγκο , θα καταλαβεις το εγκληματικο rotation του Αταμαν
ΥΓ Και καπως ετσι το κυπελλο στην Κρητη αποκτα τεραστια σημασια Γιατι αν κερδισεις εκει το γαυρο θα τον κερδισεις και στο ΣΕΦ και μπαινεις τετραδα
Θέλει αύξηση για του χρόνου....Ναν: «Είναι πολύ ωραία στην Αθήνα - Σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στο BasketNews για το Final 8 αλλά και για το αν έχει στόχο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό AKTOR.www.sport-fm.gr
Λετε ο Μαυρος Ποντιος να μεινει?????
Με πόσα ειναι η καλη προταση
Δυσκολα αλλα cross fingers!