Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.033
- Πόντοι
- 28.246
Toυρκαλα...150αρι.
Στειλτην μου. Θα σας την γυρισω πισω μετα.
Ανεβαζω την τιμη στα 200.Toυρκαλα...
αυτο κοιταγα κ εγω χθες... μπορουμε να τερματισουμε απο το 3 μεχρι κ το 10 ομως... εχουμε προγραμμα βαρυ, αλλα θα δειξει κ αν ειμαστε και για κατι παραπανω απο τα play ofΤωρα ξεκινανε τα δυσκολα για μας στην Euroleague!!!
Μονο με Villeurbanne στο Ο.Α.Κ.Α. θεωρω ευκολο,
μεχρι 5/4 θα φτυσουμε αιμα,
αλλα θα μπουν στην εξισωση και οι αλλοι γαμω το κερατο μου!!!!
Το θεμα μας ειναι οτι δεν ειμαστε σταθερα σε καλη κατασταση,αλλιως 2-3 ειμασταν στην κανονικη περιοδο!!!!αυτο κοιταγα κ εγω χθες... μπορουμε να τερματισουμε απο το 3 μεχρι κ το 10 ομως... εχουμε προγραμμα βαρυ, αλλα θα δειξει κ αν ειμαστε και για κατι παραπανω απο τα play of
ειπαμε ο τουρκος εχει κολληματα αν ειχε ριξει μεσα τον μπετατζη θα το ειχε τελειωσει απο το 1ο δεκαλεπτοΤο θεμα μας ειναι οτι δεν ειμαστε σταθερα σε καλη κατασταση,αλλιως 2-3 ειμασταν στην κανονικη περιοδο!!!!
Και εψες Καλαιτζακης,Ισπανος και λιγο Λεσορ σωθηκαν!!!!
Nunn μονο δευτερου ημιχρονιου!!!
29η με Λιμόζ,30ή με Ερυθρό(που ίσως είναι αδιάφορος)και φυσικά 31η με Μπάρσα,κρίνεται αν πάμε για 2οι....Τωρα ξεκινανε τα δυσκολα για μας στην Euroleague!!!
Μονο με Villeurbanne στο Ο.Α.Κ.Α. θεωρω ευκολο,
μεχρι 5/4 θα φτυσουμε αιμα,
αλλα θα μπουν στην εξισωση και οι αλλοι γαμω το κερατο μου!!!!
29η με Λιμόζ,30ή με Ερυθρό(που ίσως είναι αδιάφορος)και φυσικά 31η με Μπάρσα,κρίνεται αν πάμε για 2οι....
Για τετραδα θες 21 μπορει και 22 νικες . Ειμαστε στις 16 και εχουμε 5 παιχνιδια εκτος ( Βιρτους , γαυρο , Ρεαλ ) και 3 εντος, δηλαδη πρεπει σε 8 παιχνιδια τουλαχιστον 5 νικες. Δυσκολοαυτο κοιταγα κ εγω χθες... μπορουμε να τερματισουμε απο το 3 μεχρι κ το 10 ομως... εχουμε προγραμμα βαρυ, αλλα θα δειξει κ αν ειμαστε και για κατι παραπανω απο τα play of
Ναι και πρώτοι θα πάτε σουρα29η με Λιμόζ,30ή με Ερυθρό(που ίσως είναι αδιάφορος)και φυσικά 31η με Μπάρσα,κρίνεται αν πάμε για 2οι....
για να κριθει την 31η αν θα παμε 2οι, θα πρεπει πριν να εχουμε χασει μονο μια φορα μεχρι τοτε... πολυ δυσκολο αυτο οταν εχεις εκτος με Ρεαλ, γαυρο,σερβους και αυτοι 2 φορες να εχουν χασει. το πολυ καλο σεναριο πιστευω ειναι η 4η θεση29η με Λιμόζ,30ή με Ερυθρό(που ίσως είναι αδιάφορος)και φυσικά 31η με Μπάρσα,κρίνεται αν πάμε για 2οι....
Μα αυτό είπα.για να κριθει την 31η αν θα παμε 2οι, θα πρεπει πριν να εχουμε χασει μονο μια φορα μεχρι τοτε... πολυ δυσκολο αυτο οταν εχεις εκτος με Ρεαλ, γαυρο,σερβους και αυτοι 2 φορες να εχουν χασει. το πολυ καλο σεναριο πιστευω ειναι η 4η θεση
ΥΓ1 Ειναι ανακουφιση και ευγνωμοσυνη στο Θεο να βλεπεις Καλαθη , Παπαγιαννη στην αντιπαλη ομαδα
Ρε αρχοντα κανε λιγο αριθμητικη Οι τρεις πρωτες θεσεις ειναι Ρεαλ , Μπαρτσα , Μονακο ( γιατι εχει ευκολο προγραμμα )29η με Λιμόζ,30ή με Ερυθρό(που ίσως είναι αδιάφορος)και φυσικά 31η με Μπάρσα,κρίνεται αν πάμε για 2οι....
Βιλντοζα παιρνει 1,6 εκατομμυριο για να μην ξεχνιομαστε και εχει κανει φετος δυο καλα παιχνιδιαΤην ίδια ευγνωμοσυνη νιώθουν κι αυτοί για τον Τράκη που τους χρυσοπλήρωνε
Βιλντοζα παιρνει 1,6 εκατομμυριο για να μην ξεχνιομαστε και εχει κανει φετος δυο καλα παιχνιδια
Δηλαδη 800 χιλιαρικα το καθε παιχνιδι