πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.548
- Πόντοι
- 12.056
ουτε καν Α .....Aυτα για τους μπασκετικους!!!!!!!!!!!!
Εγω μεχρι Β΄Εθνικη εχω παιξει!
ουτε καν Α .....Aυτα για τους μπασκετικους!!!!!!!!!!!!
Στον Έσπερο με παράγοντα τον @κωλο-γερος ?Aυτα για τους μπασκετικους!!!!!!!!!!!!
Ίλιτς μάν.Ποσα δωσατε ρε κουφαλες στον ατρομητα να μην κατεβει στο γηπεδο?
Στην εποχη μου, ποδοσφαιρικα, ημουν οπαδος του αντιπαλου δεους της πολης.
ξεκωλιάσαμε και τους στημένους διαιτητές ,μάλλον από τον λαθρέμπορα τον κολλητό του Κουλι-ανηψιούΠοσα δωσατε ρε κουφαλες στον ατρομητα να μην κατεβει στο γηπεδο?
άσε τον σέσκουλα έχουμε σημαντικότερα....τελικα ο μονος μεγαλης κλασης εδω μεσα ειναι ο σεσκουλας που επαιζε σε διεθνη τουρνουα πινγκ πονγκ με τις αρχιδομπαλες του κινγκ κονγκ
γαμησε τα μπορει να κανουν και καμμια κολεγια τα μουνια ...άσε τον σέσκουλα έχουμε σημαντικότερα....
Μιά ενισχυμένη θερμοβαρική
μπορεί να πέσει στη σύναξη λοατκι προδοτών+μαφιόζων σανο-πρεζέμπορων ?
Μαξίμου: Μαρινάκης δίπλα σε Αλαφούζο - Μελισσανίδη στη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη (εικόνες)
είναι οικογένεια ρε μαν , κράτα με να σε κρατώ ...διαπλεκόμενοι κοπρίτεςγαμησε τα μπορει να κανουν και καμμια κολεγια τα μουνια ...
οσον αφορα τους λοατκι που λες ξερω οτι στο gay games θα ειναι σημαιοφορος
αποκλειεται φιλε ο μεγαλος γιωργακης(δεν χρειαζεται να βρωμιζω το επωνημο που κουβαλαει) ειχε πει οτι κυβερναει ενα κρατος με διεφθαρμενους πολιτες και αψογους πολιτικουςείναι οικογένεια ρε μαν , κράτα με να σε κρατώ ...διαπλεκόμενοι κοπρίτες
Η πιό πρόσφατη απόδειξη ο αστυνομικός , μπάτσος όπως θέλεις πες τον ,
που όμως φονεύθηκε άδικα κατόπιν σχεδίου
και τον ξέχασαν όλοι , κρατικοί κ παρακρατικοί σανοπρεζοκουλόχοιροι
Γι αυτό λέμε πως μας ενδιαφέρουν μόνον τα αγωνιστικά από τις ομάδες μας (παο-οσφπ-αεκ)
και δεν παίζουμε το παιχνίδι των ηλιθίων αρδ της εξουσίας
γιωργάκης είναι αυτός που σόρταρε όλη τη χώρα στα funds των φίλων του ? το παιντί ?αποκλειεται φιλε ο μεγαλος γιωργακης(δεν χρειαζεται να βρωμιζω το επωνημο που κουβαλαει) ειχε πει οτι κυβερναει ενα κρατος με διεφθαρμενους πολιτες και αψογους πολιτικους
να μην βγαλει εναν μλκ ολοκληρη η οικογενεια ?? νομιζω το δικαιουται...γιωργάκης είναι αυτός που σόρταρε όλη τη χώρα στα funds των φίλων του ? το παιντί ?
Ασε τα πολιτικα,εσυ εισαι Ποδοσφαιρικος!γιωργάκης είναι αυτός που σόρταρε όλη τη χώρα στα funds των φίλων του ? το παιντί ?
επιμενεις κανονισε να μπει ο πρωταθλητης κολυμβησης με το ροζ φουσκωτο φλαμινγκο μετα θα σε παει σολο κλαρινοΑσε τα πολιτικα,εσυ εισαι Ποδοσφαιρικος!
Θα μου απαντησεις αμα ο Moses Wright που πηρε ο Γαυρος,αν ειναι αυτος που ακουστηκε και για εμας????
Πρεπει να μαθετε επιτελους για το τι κανει ο καθενας!!!!επιμενεις κανονισε να μπει ο πρωταθλητης κολυμβυσης με το ροζ φουσκωτο φλαμινγκο μετα θα σε παει σολο κλαρινο
μονο απο μπασκετ ξερω και δεν εχω παιξει σε καμια εθνικη... οικοδομος ειμαι χτιστης και εχω στην δουλεψη μου τον μωραιτη ....Πρεπει να μαθετε επιτελους για το τι κανει ο καθενας!!!!
Και εσυ ανηκεις στα Ποδοσφαιρα.
Δεν γινεται ολοι να εχουν αποψη για ολα!!!!
Παντως οπως παρεθεσε και ο
Maximilien
Ενας μαλλον μπασκετικος προπονητης(Ettore Messina)
το ειπε καθαρα.
Ο Αμαν-Αμαν και τα παιδια της ομαδας δεν κανουν!!!!!!!
Aρα και εσυ εισαι μπασκετικος!μονο απο μπασκετ ξερω και δεν εχω παιξει σε καμια εθνικη... οικοδομος ειμαι χτιστης και εχω στην δουλεψη μου τον μωραιτη ....
φιλε το παιδακι ουτε για το περιστερι δεν κανει ...αν ηταν εκει φετος ο σπανουλης θα τον ειχε συνεχεια στην κερκιδαAρα και εσυ εισαι μπασκετικος!
Με Μωραιτη τι ενσημα παιζουν?
Ενταξει θελει παιχνιδια!φιλε το παιδακι ουτε για το περιστερι δεν κανει ...αν ηταν εκει φετος ο σπανουλης θα τον ειχε συνεχεια στην κερκιδα