1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ρε μαλακισμένα σταματήστε........ Σε καλό να μας βγει.....προσεχε μην σου καταθεσει αγωγη!
ρε μαλακισμένα σταματήστε........ Σε καλό να μας βγει.....προσεχε μην σου καταθεσει αγωγη!
ρε μαλακισμένα σταματήστε........ Σε καλό να μας βγει.....
η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μας καταγραφει θα χρησιμοποιησει σαν αποδεικτικο στοιχειο αυτα που γραφουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Καλως τον.....και για σενα εχουμε....κοπιασε.η διαρκής επίσκεψη σε άφραπα ιδρύματα απόλυτε έχει τα παραπάνω αποτελέσματα....
καλά ρε..άλλη δουλειά δε έχουμε απο το να είμαστε συνέχεια εδώ......δεν τάμαθες?....σας φοβηθήκαμε και εξαφανιστήκαμε....καλοκαίρι είναι βρεεεεεε..........η ζωή είναι ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ..........
που εισαστε καλα μου λαγουδακια?????ακουσατε καμμια τουφεκια και εξαφανιστηκατ δυο μερες τωρα??????
ελα ρε τωρα γυρισαμε
καναμε παρεα σε μια γνωστη σου κερατουκλη
μην λες τετοια θα κλεισουν σπιτια!
τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;μοικανη τρεχαααααααα
σου ρθανεεεε
εγώ έβαλα τη δικιά σου...............τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;
τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;
εγώ έβαλα τη δικιά σου...............
Επίσης, απευθυνόμενος σε ανθρώπους με λίγο περισσότερο IQ να θυμίσω κάτι πολύ απλό:
Υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟ που μένουν ή ακόμα και έχουν γεννηθεί στον Πειραιά. Προφανώς αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων;
Επίσης υπάρχουν (πολλοί μάλιστα) φίλαθλοι του ΟΣΦΠ που ΔΕΝ έχουνε γεννηθεί στον Πειραιά. Αυτοί λοιπόν φαντάζομαι πως ΔΕΝ ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων αλλά απλά των κωλομπαράδων σας;
όπως και να έχει, μην βάζετε ταμπέλες....γιατί ήδη κυκλοφορείτε εσείς με αυτές στο κούτελο...
Και για να το λήξουμε κάπου εδώ (αν φυσικά επικρατήσει λίγος κοινός νους), προ έλευσης βλαμμένων τύπου απολύτου αρσενικού είχαμε συμφωνήσει ορισμένα πράγματα να τα αφήσουμε στην άκρη, γιατί άλλο το πείραγμα, άλλο το βρισίδι.
Εάν θέλετε επανερχόμαστε σε ένα φυσιολογικό πείραγμα, εάν πάλι όχι...τα ξέρετε, αυτοί που σας βρίζουνε τόσο καιρό, θα συνεχίσουν να σας βρίζουνε.
Κι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Το να βρίζεις άλλωστε είναι εύκολο οταν δεν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό...
τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;
ρε χαλάρωσε και πάρτο στην πλάκα.....
Σιγά μην τσακώνομαι στα σοβαρά για το γαυροβάζελο....
Πλέζουρας είμαι;
εσύ τώρα ρε περσόνα πού κολλάς; σου μίλησα; Εγώ με συγκεκριμένο έχω αντιπαράθεση μόνο που μου μιλάει προσωπικά και με βρίζει.εγώ έβαλα τη δικιά σου...............
εσύ τώρα ρε περσόνα πού κολλάς; σου μίλησα; Εγώ με συγκεκριμένο έχω αντιπαράθεση μόνο που μου μιλάει προσωπικά και με βρίζει.