Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε μαλακισμένα σταματήστε........ Σε καλό να μας βγει.....

η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μας καταγραφει θα χρησιμοποιησει σαν αποδεικτικο στοιχειο αυτα που γραφουμε στο  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μας καταγραφει θα χρησιμοποιησει σαν αποδεικτικο στοιχειο αυτα που γραφουμε στο  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

ωχ σαν τον μιλοσεβιτς θα παω
:2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
που εισαστε καλα μου λαγουδακια?????ακουσατε καμμια τουφεκια και εξαφανιστηκατ δυο μερες τωρα??????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά ρε..άλλη δουλειά δε έχουμε απο το να είμαστε συνέχεια εδώ......δεν τάμαθες?....σας φοβηθήκαμε και εξαφανιστήκαμε....καλοκαίρι είναι βρεεεεεε..........η ζωή είναι ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καλά ρε..άλλη δουλειά δε έχουμε απο το να είμαστε συνέχεια εδώ......δεν τάμαθες?....σας φοβηθήκαμε και εξαφανιστήκαμε....καλοκαίρι είναι βρεεεεεε..........η ζωή είναι ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ποια ζωη στα λαγουμια και στις ποντικοτρυπες που κρυβονται?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που εισαστε καλα μου λαγουδακια?????ακουσατε καμμια τουφεκια και εξαφανιστηκατ δυο μερες τωρα??????

ελα ρε τωρα γυρισαμε
καναμε παρεα σε μια γνωστη σου κερατουκλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;

ε αφου σου πα κοπελα μου οτι αλλαζω καθε λιγο
να μην το βαριεμαι
τωρα εβαλα μουστακαλη
γουσταρεις ε?
προισταμενη  μου εσυ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επίσης, απευθυνόμενος σε ανθρώπους με λίγο περισσότερο IQ να θυμίσω κάτι πολύ απλό:
Υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟ που μένουν ή ακόμα και έχουν γεννηθεί στον Πειραιά. Προφανώς αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων;
Επίσης υπάρχουν (πολλοί μάλιστα) φίλαθλοι του ΟΣΦΠ που ΔΕΝ έχουνε γεννηθεί στον Πειραιά. Αυτοί λοιπόν φαντάζομαι πως ΔΕΝ ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων αλλά απλά των κωλομπαράδων σας;
όπως και να έχει, μην βάζετε ταμπέλες....γιατί ήδη κυκλοφορείτε εσείς με αυτές στο κούτελο...
Και για να το λήξουμε κάπου εδώ (αν φυσικά επικρατήσει λίγος κοινός νους), προ έλευσης βλαμμένων τύπου απολύτου αρσενικού είχαμε συμφωνήσει ορισμένα πράγματα να τα αφήσουμε στην άκρη, γιατί άλλο το πείραγμα, άλλο το βρισίδι.
Εάν θέλετε επανερχόμαστε σε ένα φυσιολογικό πείραγμα, εάν πάλι όχι...τα ξέρετε, αυτοί που σας βρίζουνε τόσο καιρό, θα συνεχίσουν να σας βρίζουνε.
Κι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Το να βρίζεις άλλωστε είναι εύκολο οταν δεν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Επίσης, απευθυνόμενος σε ανθρώπους με λίγο περισσότερο IQ να θυμίσω κάτι πολύ απλό:
Υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟ που μένουν ή ακόμα και έχουν γεννηθεί στον Πειραιά. Προφανώς αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων;
Επίσης υπάρχουν (πολλοί μάλιστα) φίλαθλοι του ΟΣΦΠ που ΔΕΝ έχουνε γεννηθεί στον Πειραιά. Αυτοί λοιπόν φαντάζομαι πως ΔΕΝ ανήκουν στην κατηγορία των απόγονων αλλά απλά των κωλομπαράδων σας;
όπως και να έχει, μην βάζετε ταμπέλες....γιατί ήδη κυκλοφορείτε εσείς με αυτές στο κούτελο...
Και για να το λήξουμε κάπου εδώ (αν φυσικά επικρατήσει λίγος κοινός νους), προ έλευσης βλαμμένων τύπου απολύτου αρσενικού είχαμε συμφωνήσει ορισμένα πράγματα να τα αφήσουμε στην άκρη, γιατί άλλο το πείραγμα, άλλο το βρισίδι.
Εάν θέλετε επανερχόμαστε σε ένα φυσιολογικό πείραγμα, εάν πάλι όχι...τα ξέρετε, αυτοί που σας βρίζουνε τόσο καιρό, θα συνεχίσουν να σας βρίζουνε.
Κι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Το να βρίζεις άλλωστε είναι εύκολο οταν δεν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό...

ρε χαλάρωσε και πάρτο στην πλάκα.....
Σιγά μην τσακώνομαι στα σοβαρά για το γαυροβάζελο....
Πλέζουρας είμαι;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι εγινε...εβγαλες τη λούγγρα από το άβατάρ σου; γιατί;

αποτι βλεπεις εσυ το αρχισες
φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην απαντησω
κλασικος γαυρος
κλαψιαρης
εμο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε χαλάρωσε και πάρτο στην πλάκα.....
Σιγά μην τσακώνομαι στα σοβαρά για το γαυροβάζελο....
Πλέζουρας είμαι;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν δεν καταλαβει την πλακα να μην κανει
οσο για περιορισμους στην πλακα δεν νομιζω οτι υπαρχουν
τωρα τι συμφωνησατε δεν το ξερω
μπορειτε να με ενημερωσετε ομως

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54