Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.606
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ θέλω Στέφανο Κάρι με Γιάννη σε 2 χρόνια.Εγώ ρε... πιο πολύ θέλω τον Σλούκα. Παρά αυτό τον κεφτέ
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Εγώ θέλω Στέφανο Κάρι με Γιάννη σε 2 χρόνια.Εγώ ρε... πιο πολύ θέλω τον Σλούκα. Παρά αυτό τον κεφτέ
Ποίο Γιάννη???τον μπάρμπα Γιάννη τον κανατάΕγώ θέλω Στέφανο Κάρι με Γιάννη σε 2 χρόνια.
![]()
Ο 60χρονος εμμονικος μπουχεσας Τασουλης εχει κανει 8 ποστ στη σειρακαι ειρωνευεται τον παιχτη της υποτιθεται ομαδας τουΜας έχεις πρήξει την πούτσα με Μωραΐτη μαν.
![]()
Με τον Χουντσο γινεται αλλο εγκλημα. Διαβασε το βιογραφικο του
Του εχει κανει πολλα καψωνια ο Αταμαν και δεν ειναι κανενας χθεσινος για να τα δεχτει
Εχει ετοιμο συμβολαιο στη Μπαρτσελονα , οποτε στα παπαρια του ο Αταμαν. Απλα απο την κοντρα τους χανει η ομαδα
Ταυτιση αποψεων. Το μπασκετ παιζεται απο 5 παικτες και οχι 2![]()
Όχι, δεν είναι… actor! Γιατί όμως ο Χουάντσο δεν είναι αυτός που ξέρουμε στον Παναθηναϊκό;
Τελικά τι φταίει και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προσφέρει (ακόμα) αυτά που περίμενε ο Παναθηναϊκός AKTOR από αυτόν; Είναι ψυχολογικό, αγωνιστικό ή κάτι άλλο το ζήτημα; Ηθοποιός πάντως... δεν είναι!www.sport-fm.gr
Δεν φταίει η Μαρία Αντουανέτα του bou (τασουλης) φταίει το κοντάρι που έχει στον κωλο.Ο 60χρονος εμμονικος μπουχεσας Τασουλης εχει κανει 8 ποστ στη σειρακαι ειρωνευεται τον παιχτη της υποτιθεται ομαδας του
Δεν ξερω τι του εχει γαμησει ο Μωραιτης και εχει τετοια εμμονη, αλλα μην τον πετυχει το παλικαρι σε κανα δρομο ( δυσκολο γιατι ο Τασουλης δεν εχει ζωη, μονο μπου ) γιατι 1.95 θα τον κανει μπαουλο στο ξυλο![]()
Ρε φιλε προσβαλλεις τη Μαρια Αντουανετα , αυτη ηταν βασιλισσα. Αυτος ο λιγουρης ειναι να κανουμε καναν ερανο να του παρουμε μια πλαστικη κουκλα προγραμματισμενη να του λεει , " Τασουλη δεν εισαι αποτυχημενος "Δεν φταίει η Μαρία Αντουανέτα του bou (τασουλης) φταίει το κοντάρι που έχει στον κωλο.
Αποτυχημένος ο Τασουλης .μπαΡε φιλε προσβαλλεις τη Μαρια Αντουανετα , αυτη ηταν βασιλισσα. Αυτος ο λιγουρης ειναι να κανουμε καναν ερανο να του παρουμε μια πλαστικη κουκλα προγραμματισμενη να του λεει , " Τασουλη δεν εισαι αποτυχημενος "
Ρε συ μη μαγαριζουμε το νημα της ομαδας μας με τον πεταμενοΑποτυχημένος ο Τασουλης .μπαμόνο 60χρωνον μαλακας είναι χωρίς ζωή , ψευτρακος που γλύφει πουτσες
Γιατί δεν έρχεσαι εσύ???Ο 60χρονος εμμονικος μπουχεσας Τασουλης εχει κανει 8 ποστ στη σειρακαι ειρωνευεται τον παιχτη της υποτιθεται ομαδας του
Δεν ξερω τι του εχει γαμησει ο Μωραιτης και εχει τετοια εμμονη, αλλα μην τον πετυχει το παλικαρι σε κανα δρομο ( δυσκολο γιατι ο Τασουλης δεν εχει ζωη, μονο μπου ) γιατι 1.95 θα τον κανει μπαουλο στο ξυλο![]()
Γιατί θα σε γαμηση χ2Γιατί δεν έρχεσαι εσύ???
Εσύ στο είπα μόνο για λεκανατζου... μήπως θέλεις να έρθεις και εσύΓιατί θα σε γαμηση χ2![]()
Εγώ θα περάσω να αγοράσω μαξιλαροθήκες να στηρίξω το μαγαζί γιατί είσαι και ευαίσθητο αγόριΕσύ στο είπα μόνο για λεκανατζου... μήπως θέλεις να έρθεις και εσύ
Εντάξει εσύ το ξέρω είσαι ερασιτέχνης χεστηςΕγώ θα περάσω να αγοράσω μαξιλαροθήκες να στηρίξω το μαγαζί γιατί είσαι και ευαίσθητο αγόρι![]()
Τασουλης βγες μέχρι τη γωνιά ννα δεις έρχομαιΕντάξει εσύ το ξέρω είσαι ερασιτέχνης χεστης
.τσακο κωλομπαραΣεσκουλας σε μεγαλη φορμα δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του
Αθηναιε που βγαζεις γλωσσα παντα ηρθε η ωρα να μπουκωθεις. φερε Τουρκο Μπακασετα TDK Λημνιο και τα υπολοιπα ψοφιμια να![]()
Σεσκουλας σε μεγαλη φορμα δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του
Τώρα τελευταία σηκώνει τα αρχιδια του Κινγκ Κονγκ...που να τα προλάβει όλα