Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Αρε κατσαπλιαδες θέλετε και Πανένκα στο 90 δεν είναι για όλους η χαλκηδονα
τελικα ο μωραιτης σε πια ομαδα παιζειAκουστε sportfm τωρα Tολη να μαθαιτε μπασκετ,δηθεν μπασκετικοι!!!!!
Τι έλεγε ο Τόλης,ο μπασκετικός που δεν έχει μπιστήσει μπάλα ποτέ?Aκουστε sportfm τωρα Tολη να μαθαιτε μπασκετ,δηθεν μπασκετικοι!!!!!
Αλλα ξεχασα ο Τολης ειναι φιλος!!!!!
![]()
Eρχεται προταση και θα κλαιτε εσεις που δεν ξερετε μπασκετ!!!!!!!τελικα ο μωραιτης σε πια ομαδα παιζει![]()
Α και ο Κοτζιας δεν μας κανει??????Τι έλεγε ο Τόλης,ο μπασκετικός που δεν έχει μπιστήσει μπάλα ποτέ?
Για πες...
εγω δεν εχω παιξει α εθνικη.... μεχρι παμπαιδων εφτασαEρχεται προταση και θα κλαιτε εσεις που δεν ξερετε μπασκετ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α και ο Κοτζιας δεν κανει??????
Ενταξει αμα ξερεις τον Τολη πιστευω να να ανεβεις λιγο επιπεδο!!!!!!!!εγω δεν εχω παιξει α εθνικη.... μεχρι παμπαιδων εφτασα
εγω φιλε επαιζα πιγκ πονγκ οχι σαν τον σεσκουλα που επαιζε με τα αρχιδια του κινγκ κονγκΕνταξει αμα ξερεις τον Τολη πιστευω να να ανεβεις λιγο επιπεδο!!!!!!!!
Σε ρώτησα τι είπε.Eρχεται προταση και θα κλαιτε εσεις που δεν ξερετε μπασκετ!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α και ο Κοτζιας δεν μας κανει??????
μονο στο κλειστο μπορει να γινει ..γιατι στο ανοιχτο απο εδω και περα θα διεξαγονται μονο αγωνες κουτσο![]()
Ο André Rieu επιστρέφει στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ - Musicity
Ο André Rieu, γνωστός ως ο «Βασιλιάς του Βαλς», μετά από δύο sold out εμφανίσεις το 2024, επιστρέφει στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 2025www.musicity.gr
Αυτο το ανεβαζω για να καταλαβουν καποιοι Γαυροι και Γαυροβαζελοι οτι αυτο που εγραψα
για τα 30 μυρια(και λιγα ειπα) για την ΚΑΕ ειναι σωστα.
Και ειναι και αλλα που θα γινουν!!!
Αναφερε οτι παμε τρενο που ειναι αφυσικο για ομαδα 5μηνες μαζι(και ποτε δεν ειναι μαζι λογο τραυματισμων)Σε ρώτησα τι είπε?
Γενικά προτιμώ Τεντόπουλο,Σωτήρη Γεωργίου που είναι και αντικειμενικοί.
Ο Τόλης καλός είναι αλλα θα πρέπει να αποβάλλει κάποια κόμπλεξ που έχει....
αν η ομαδα φτασει στο φαιναλ φορ θα ειναι πραγματικα θαυμαΑναφερε οτι παμε τρενο που ειναι αφυσικο για ομαδα 5μηνες μαζι(και ποτε δεν ειναι μαζι λογο τραυματισμων)
Οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια-εχουν βγει οι παικτες και οτι οι παικτες ηταν επιλογη Αμαν Αμαν οι περισσοτεροι.
Και βλεπει αν συνεχισει ετσι 4αδα.
Σε γενικες γραμμες!
Γιατι αναφερθηκε και σε παικτες ονομαστικα
Πως το έπαθε.Αναφερε οτι παμε τρενο που ειναι αφυσικο για ομαδα 5μηνες μαζι(και ποτε δεν ειναι μαζι λογο τραυματισμων)
Οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια-εχουν βγει οι παικτες και οτι οι παικτες ηταν επιλογη Αμαν Αμαν οι περισσοτεροι.
Και βλεπει αν συνεχισει ετσι 4αδα.
Σε γενικες γραμμες!
Γιατι αναφερθηκε και σε παικτες ονομαστικα
Εδώ που φτάσαμε όμως θα πάμε με πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ.αν η ομαδα φτασει στο φαιναλ φορ θα ειναι πραγματικα θαυμα
Μια νεα ομαδα να κανει αυτο και βεβαια,αλλα ειμαστε υπομονετικοι και παμε βημα-βημα για φετος και οπου βγει για Ευρωπη κερδος για την ομαδα ειναι.αν η ομαδα φτασει στο φαιναλ φορ θα ειναι πραγματικα θαυμα
Έτσι.Μια νεα ομαδα να κανει αυτο και βεβαια,αλλα ειμαστε υπομονετικοι και παμε βημα-βημα για φετος και οπου βγει για Ευρωπη κερδος για την ομαδα ειναι.