HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Από την Καβλα μου πολύ θα γουσταρα τώρα να πηδάνε την γυναίκα μου
βλεπεται τυπε η' θα κανουμε ψυχικο ? αν μας το ζητησεις σαν χαρη
τύπε η γυναίκα σου είναι κανονική ή είσαστε ομόφυλο ζευγάρι ?Από την Καβλα μου πολύ θα γουσταρα τώρα να πηδάνε την γυναίκα μου
Τι εννοείς ότι είναι 2 αγοράκια έχει μπουστηδες εδώ μέσατύπε η γυναίκα σου είναι κανονική ή είσαστε ομόφυλο ζευγάρι ?
σεσκουλα εισαι ενα σκουπιδι....αμοιβαδα....χαζος
ουτε λεξη δικια σου δεν μπορεις να πεις...σου γραφει ο χελ και απαντας με την προταση του....εισαι ηλιθιος δεν ειναι κακο...
Ντροπή σας ρε τον βρήκατε χαζό και τόν πειράζετε....εδώ έκανε αμάν να βρει ένα νήμα να του απαντάει κάποιος και να μην μιλάει μονός του .....Σεσκουλας το ακοινωνητο ναυαγιο που δεν τελειωσε παιδικο σταθμο και εκανε καριερα να ανακουφιζει λαθροψωλες αναζητει απεγνωσμενα λιγη ανθρωπινη επαφη παραθετωντας τους παντες και παιρνει τα αρχιδια μου οπως και στη πραγματικη ζωη....θα ψοφησει και δεν θα ενδιαφερθει κανεις να του ριξει λιγο τσιμεντο να μην τον τρωνε τα ορνεα και τα αγριμια.
βρε Τασοουλη το ποιος ειναι ο χαζος το ξερεις πολυ καλα κοιτα τον καθρεφτη και θα δεις γαυριελα ε γαυριελα πηγαινε να γλυψεις στο νημα της ελενας να νιωσεις οτι εισαι κατιΝτροπή σας ρε τον βρήκατε χαζό και τόν πειράζετε....εδώ έκανε αμάν να βρει ένα νήμα να του απαντάει κάποιος και να μην μιλάει μονός του .....
Ντροπή σας ρε τον βρήκατε χαζό και τόν πειράζετε....εδώ έκανε αμάν να βρει ένα νήμα να του απαντάει κάποιος και να μην μιλάει μονός του .....
συγνωμη για το χαζος απελπισμενος εισαι..... ξεχνας που με πηρες ενα απογευμα σαν πουτανιτσα να σου φτιαξω προφιλ γιατι σε μπαναρει συννεχως ο αντισθενης,,, να συννεχισω που παρακαλαγες να πηδηξεις την ζηνα και δεν σου καθοτανε γιατι δεν ειχε η κοπελα να σου δωσει ρεστα απο 500ευρω ...ακου πλουσιος κοιτα στο ξαναειπα επειδη εχεις πολυ μεγαλη γλωσσα μπορεις να λες οτι θες ναυαγιο ε ναυαγιο.....ακου ο panspi πλουσιοςβρε Τασοουλη το ποιος ειναι ο χαζος το ξερεις πολυ καλα κοιτα τον καθρεφτη και θα δεις γαυριελα ε γαυριελα πηγαινε να γλυψεις στο νημα της ελενας να νιωσεις οτι εισαι κατι
Κώτσιρας στα χαφ !!!!!!!!!!!Παντως η ομαδα χτες παρολο που βγαινει ακομα το παιχνιδι της Γριας,κρατησε καλα!
Αλλα η φυσικη κατασταση θελει δουλεια πολυ!!!
Ενα απο τα καλα της Γριας!!!!!
Τώρα τώρα θα σε δει μάξιΚώτσιρας στα χαφ !!!!!!!!!!!
Φατίχαρος μέσα σε 15 μέρες είδε όσα ΚΑΝΕΝΑΣ
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και το πνεύμα του πολεμιστή
αντί της κατάθλιψης και του ρέμπελου αγωνιστικού ρυθμού
Και ηταν απο τους λιγους που ετρεχε μεχρι τελους!Κώτσιρας στα χαφ !!!!!!!!!!!
Φατίχαρος μέσα σε 15 μέρες είδε όσα ΚΑΝΕΝΑΣ
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και το πνεύμα του πολεμιστή
αντί της κατάθλιψης και του ρέμπελου αγωνιστικού ρυθμού
από τη στιγμή που ξεκαθάρισε στους παίκτες,Και ηταν απο τους λιγους που ετρεχε μεχρι τελους!
Η φυσικη κτατσταση δν θα φτιαχτει για φετος,
αλλα τουλαχιστον αλλαζουν χαρακτηρα,οπως ειπες!
Να δουμε και με τις προσθηκες τι θα γινει.
Κοίτα φαντασιοπληκτε Τασουλη θυμάσε που μου ζήτησες δανικά επειδή δεν πήγαινε καλά η δουλειά σου ,το προφίλ γιατί ρε εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω προφίλ μόνος ήθελα άλλον ,ρε είσαι τοσο ηλίθιος ... κακομοίρης ήσουν κακομοίρης παραμένεις ερωτευμένος με την Έλενα110 αφού δεν μπορείς να βρεις καμία γυναίκα στην έξω ζωή ... ερωτεύεσαι call girl ακόμα και εκεί σε φτύνουν...60 χρόνων Μαλακαςσυγνωμη για το χαζος απελπισμενος εισαι..... ξεχνας που με πηρες ενα απογευμα σαν πουτανιτσα να σου φτιαξω προφιλ γιατι σε μπαναρει συννεχως ο αντισθενης,,, να συννεχισω που παρακαλαγες να πηδηξεις την ζηνα και δεν σου καθοτανε γιατι δεν ειχε η κοπελα να σου δωσει ρεστα απο 500ευρω ...ακου πλουσιος κοιτα στο ξαναειπα επειδη εχεις πολυ μεγαλη γλωσσα μπορεις να λες οτι θες ναυαγιο ε ναυαγιο.....ακου ο panspi πλουσιος
χαζουλη ελα να μου δωσεις δανεικα σε περιμενωΚοίτα φαντασιοπληκτε Τασουλη θυμάσε που μου ζήτησες δανικά επειδή δεν πήγαινε καλά η δουλειά σου ,το προφίλ γιατί ρε εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω προφίλ μόνος ήθελα άλλον ,ρε είσαι τοσο ηλίθιος ... κακομοίρης ήσουν κακομοίρης παραμένεις ερωτευμένος με την Έλενα110 αφού δεν μπορείς να βρεις καμία γυναίκα στην έξω ζωή ... ερωτεύεσαι call girl ακόμα και εκεί σε φτύνουν...60 χρόνων Μαλακας
Τιτανικός μαλακά είσαι Τιτανικός 60 χρόνων γι'αυτό δεν σε θέλει καμία το μαγαζάκι με τα στρώματα το έχεις ακόμη ; να περάσω να πάρω μερικές μαξιλαροθήκεςχαζουλη ελα να μου δωσεις δανεικα σε περιμενω
εχει πολλα σε φωτοτυπιεςΣεσκουλα το 500ευρω που το βρηκες ρε;Απο τους Αλβανους που σε γαμουσαν στα Τιρανα;
Τυπε δωσε και αλλο info για το ναυαγιο Σεσκουλα που ειναι τοσο αγραμματος που γραφει ανορθογραφα ακομα και με την αυτοματη συμπληρωση του κινητου....το σαι εχει πελωρια αναγκη να γελασει.χαζουλη ελα να μου δωσεις δανεικα σε περιμενω
Μου έδωσαν προμήθεια τα αδέλφια σου τα πακιστανα από τα γαμησια που σου κάνουνΣεσκουλα το 500ευρω που το βρηκες ρε;Απο τους Αλβανους που σε γαμουσαν στα Τιρανα;