πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.691
- Πόντοι
- 12.056
ρε μπατιρη κρατα το 2ευρω να παρεις καμια τυροπιτα...Θα σε κεράσω ένα πιτογυρο χωρίς γύρο
ρε μπατιρη κρατα το 2ευρω να παρεις καμια τυροπιτα...Θα σε κεράσω ένα πιτογυρο χωρίς γύρο
Όχι προτιμώ να πεινάσω , εσένε θα κερασω γιατί μου απάντησες για δεύτερη φοράρε μπατιρη κρατα το 2ευρω να παρεις καμια τυροπιτα...
οι μεγαλυτεροι αλητες φιλε μουΕχω να πω και κατι αλλο!!!!
Εχουμε γινει οι Παναθηναικοι πολλοι Γαυροι.
Οι ιδιοι δημοσιαφραφακιδες που πριν 3 βδομαδες λεγανε οτι πρεπει να φυγει η Κωλογρια,
χτες γραφανε για το λαθος της αποχωρησης της!
Μετα αποθεωνανε τον Βρωμοτουρκο!
Οι ιδιοι στα σχολια που συμφωνουσαν στα προηγουμενα συμφωνουσαν και στα επομενα!!!!
Κάτι ξέρεις εσύοι μεγαλυτεροι αλητες φιλε μου
Αυτοι κανουν τη δουλεια τους για τα views και τα likes.οι μεγαλυτεροι αλητες φιλε μου
για εμενα ηταν περριτη η αλλαγη του προπονητη μην ξεχναμε η απουσια πολλων χρονων απο την ευρωπη ειχε καποιο αντικτυπο δεν σε βλεπουν σαν την ομαδα που καποτε περνουσε συννεχως στους ομιλους για πλακαΑυτοι κανουν τη δουλεια τους για τα views και τα likes.
Οι αλλοι??????
Τη μια σου λεει δν κανει και του γραφουν ναι δικιο εχεις!!!!
Χτες το μεσημερι,απαραδεχτο η φυγη του και του γραφουν δικιο εχεις!
Χτες το βραδυ,ο Τεριμ ο μεγας που που που!!!Δικιο εχεις!
Αυτα ειναι χαλια ομως!!!!
Κοιτα η διοικηση εχασε καποια Μυρια με τον αποκλεισμο!!!για εμενα ηταν περριτη η αλλαγη του προπονητη μην ξεχναμε η απουσια πολλων χρονων απο την ευρωπη ειχε καποιο αντικτυπο δεν σε βλεπουν σαν την ομαδα που καποτε περνουσε συννεχως στους ομιλους για πλακα
τουρκο πηραμε γιουσουφακια πρεπει να βρουμε για να ολοκληρωσουμε το ροστερΚοιτα η διοικηση εχασε καποια Μυρια με τον αποκλεισμο!!!
Οτι φετος βλεπαμε παλι τη ιδια ομαδα χωρις προοπτικη και μετα το κραξιμο του αποκλεισμου,επρεπε να κανει κινηση!
Και αυτα που γραφουν μερικοι-μερικοι οτι δν τον ειδοποιησαν,ηξερε απο τον αποκλεισμο οτι θα φυγει μολις βρεθει αντικαταστατης!
Για εμενα ηταν τεραστιο λαθος αυτη η επιλογη!
Mακαρι να βγει η επιλογη!τουρκο πηραμε γιουσουφακια πρεπει να βρουμε για να ολοκληρωσουμε το ροστερ
Βιάζεσαι τυπε,τον Μάρτιο είναι το ραμαζάνι κ τον Ιούνιο το ΜπαϊράμιXΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΓΤΑ ΚΑΙ ΓΤΜ
Εκλεψε τα πλοια των ρουμανων,στους μπουνταλαδες θα κολωσει η καραφλη οχια;κοίτα ένα σενάριο... αν παίξει πουστιά και στον τούρκο ο οποίος δεν φταίει πουθενά για την απρέπεια προς τον σέρβο...
ο τούρκος είναι ίνδαλμα στη χώρα του, αν του παίξει λοιπόν πουστιά ο ραφλας ,ίσως σωθούμε...
Δηλαδή να τον γαμήσει η ΜΙΤ ,να γλυτώσουμε
ΠΟλυ σωστο...το σωστο ειναι να τον αφηνε μεχρι τελος σαιζον...
να μην πουλησει μεχρι και τα παπουτσια των παικτων που φαινεται οτι θα κανει και αν δεν πηγαιναμε καλα τοτε κυριε Ιβαν γεια σας
Γιατί ρε τυπε ; επειδή πήρε τον Τούρκο ; δηλαδή αν δεν ήταν Τούρκος και ήταν Βραζιλιάνος θα πήγαινες;Κανεις μας δε πρεπει να παει στη λεωφορο , ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη πρόσληψη της μαϊμούς
Εισαι ηλίθιος οποτε δε κανω διάλογο μαζι σουΓιατί ρε τυπε ; επειδή πήρε τον Τούρκο ; δηλαδή αν δεν ήταν Τούρκος και ήταν Βραζιλιάνος θα πήγαινες;
Βρε Βλάκα με ροδοπέταλα γιατί περί βλάκας είσαι με αυτά που γράφεις, εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός... είσαι πολιτικός της καρπαζιαςΕισαι ηλίθιος οποτε δε κανω διάλογο μαζι σου
Η 1η δήλωση του , ήταν οτι μοιραζόμαστε την ιδια θάλασσα κ επιςης κανει το σήμα των γκρίζων λύκων
Θα τα εκανε αυτο ενας Βραζιλίιανος ηλιθιο κατασκεύασμα ;
Τέλος, ανέφερε: "Είμαι από την απέναντι πλευρά της θάλασσας. Με το που ήρθα, ούτως ή άλλως είχα και ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί για αυτή τη κίνηση που έχει γίνει. Πολλά χρόνια έχω εξυπηρετήσει και την εθνική ομάδα, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα"Η 1η δήλωση του , ήταν οτι μοιραζόμαστε την ιδια θάλασσα κ επιςης κανει το σήμα των γκρίζων λύκων
Θα τα εκανε αυτο ενας Βραζιλίιανος ηλιθιο κατασκεύασμα ;