Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Δεν του φαίνεται πάντως... .Οχι μονο πουτσα και ξυλο ηταν στο Μονακο!
Αλλα μαγκες μιλαμε για πολυ ξυλο!
Ειδικα τον Λεσορ τον ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ!
Δεν του φαίνεται πάντως... .Οχι μονο πουτσα και ξυλο ηταν στο Μονακο!
Αλλα μαγκες μιλαμε για πολυ ξυλο!
Ειδικα τον Λεσορ τον ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ!
Είδωλο ο φίλος Βάρος
Ο Τζέιμς το κάνει συνέχεια αυτό, είναι πανέξυπνος και σχεδόν πάντα προλαβαίνει να κάνει την κίνηση κ να πάρει 3 βολές. το έχει κάνει πολλές φορές, κερδίζει φάσεις που μόνο αυτός μπορεί. Ναι η ομάδα δείχνει σιγά αλλά σταθερά να βρίσκει πατήματα κ με κατάλληλες αλλαγές σε μερικούς παίχτες, απ του χρόνου θα μπορούμε να πούμε ότι επιστρέφει για μεγάλα πράγματα, για φέτος θα είναι ποοοοολυ δύσκολο, αλλά τουλάχιστον, ακόμα κ σε ήττες βλέπεις ένα πάθος... όχι αυτή την ηττοπάθεια που ήταν τα τελευταία χρόνια. πάω στο γήπεδο φέτος κ ξέρω ότι δεν θα χάσουν με κάτω τα χέρια. πάω κ νιώθω όπως ένιωθα (περίπου) πριν 8-10 χρόνια, τα χρόνια με τον Σέρβο που έμπαιναν στο γήπεδο οι παίκτες με το ( μαχαίρι στα δόντια)... είμαι πολύ αισιόδοξος ότι από την επόμενη σεζόν θα βλέπουμε για χρόνια πάλι σπουδαία πράγματαΆσχετα αν έμπαινε ή όχι,κρατάμε την εικόνα της ομάδας που έδειξε να αποκτάει χαρακτήρα,απέναντι σε μια τοπ και δεμένη ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και ενώ είχε πάει στους 15 η διαφορά σε κάποια φάση από το πουθενά.
Να πούμε ότι στον Τζεϊμς είναι φάουλ για 2 και όχι για 3 που έδωσε.
Παντως αυτα που λεμε τοσο καιρο βγαινουν.Δεν του φαίνεται πάντως... .
Φέτος πρωτάθλημα και παρουσία στα νοκ άουτ και ότι προκύψει....Ο Τζέιμς το κάνει συνέχεια αυτό, είναι πανέξυπνος και σχεδόν πάντα προλαβαίνει να κάνει την κίνηση κ να πάρει 3 βολές. το έχει κάνει πολλές φορές, κερδίζει φάσεις που μόνο αυτός μπορεί. Ναι η ομάδα δείχνει σιγά αλλά σταθερά να βρίσκει πατήματα κ με κατάλληλες αλλαγές σε μερικούς παίχτες, απ του χρόνου θα μπορούμε να πούμε ότι επιστρέφει για μεγάλα πράγματα, για φέτος θα είναι ποοοοολυ δύσκολο, αλλά τουλάχιστον, ακόμα κ σε ήττες βλέπεις ένα πάθος... όχι αυτή την ηττοπάθεια που ήταν τα τελευταία χρόνια. πάω στο γήπεδο φέτος κ ξέρω ότι δεν θα χάσουν με κάτω τα χέρια. πάω κ νιώθω όπως ένιωθα (περίπου) πριν 8-10 χρόνια, τα χρόνια με τον Σέρβο που έμπαιναν στο γήπεδο οι παίκτες με το ( μαχαίρι στα δόντια)... είμαι πολύ αισιόδοξος ότι από την επόμενη σεζόν θα βλέπουμε για χρόνια πάλι σπουδαία πράγματα
εγω μιλαω με τα δεδομενα που εχουμε οτι ηθελα να τον δω περισσοτερο γτ πιστευω οτι αδικειται. οπως φετος δεν εχουμε δει σχεδον καθολου τον κλεινχεισλερ(πως στον πουτσο λεγεται) εστω και σαν αλλαγη και τρωμε στη μαπα τον βιλενα που δεν κανει τπτ. θες σεντερ μπακ γτ βαζεις αραο και αδικειται με τα τρεξιματα που εχει στο κεντρο, θες κιλλερ και θες δεξι χαφ γτ δεν μπορω να βλεπω αλλο παλασιος καλος χρυσος παλευει αλλα δεν... επισης θα ηταν καλο να υπαρχει αλλο ενα σκυλι πισω απο αραο γτ περεθ καλη πασα και διαβασμα παιχνιδιου αλλα μονος σαν dlp δεν κανειΤύπε έναν Ελ Αραμπί θέλουμε....
Μισή φάση-γκόλ.
Ολο το σετ θα μας δωσουν του χρονου.Φέτος πρωτάθλημα και παρουσία στα νοκ άουτ και ότι προκύψει....
Του χρόνου με Κροάτη και δεινόσαυρο πάμε για το κατσαρόλι....
Για τον Νάν όλα είναι ανοιχτά.Ολο το σετ θα μας δωσουν του χρονου.
Και αν φυγει ΝΑΝ(που μαλλον ναι) και παρθει Τζειμς!
Ασε τους αλλους να παιζουν για τη 2η θεση και μεχρι να σπασει αυτη η ομαδα να περιμενουμε μονο απονομη
Εδω παει για ΤΑΒΑΡΕΣ που θελει το 3 μπροστα και κατι αλλο!Για τον Νάν όλα είναι ανοιχτά.
Τζεϊμς ξέρεις πόσα παίρνει?
Όσα ο Σλούκας....
Δύσκολα να σκάσει σε 3 ακόμα πακέτο....
Και ο ΝΑΝ αμα ηταν ολη τη σεζον κατα εκει πηγαινε το συμβολαιοΕδω παει για ΤΑΒΑΡΕΣ που θελει το 3 μπροστα και κατι αλλο!
Ταβάρες και Κροάτη....Εδω παει για ΤΑΒΑΡΕΣ που θελει το 3 μπροστα και κατι αλλο!
Ειδομεν!Ταβάρες και Κροάτη....
Οπότε δύσκολο να δώσει και σε Τζεϊμς.
Νομίζω γαύρο θα πάει.
Θα πάρει Μάντζαρη που είναι και πράσινος...Ειδομεν!
Αλλα θελει και ενα Ασσο ακομα
Κλεινει και αυτος την τρυπα καλαΝτόρσεϊ θα πάρουμε στην περιφέρεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ντόρσεϊ , Χερζονια + ψιλό
Δεν μου αρέσει Ντόρσει....Κλεινει και αυτος την τρυπα καλα
Ενταξει ειναι με τα φεγγαρια του!Δεν μου αρέσει Ντόρσει....
Καθόλου...
Ντόρσεϊ το καλο είναι ότι πιάνει θέση Έλληνα οπότε αδειάζει μια θέση ξένου πολύ σημαντικό , επίσης Γκριγκονις πέρσι ήταν φάντασμα με τον άθλιο προπονητή που είχαμε φέτος βγάζει μάτια!!Ενταξει ειναι με τα φεγγαρια του!
Δν ειναι οτι καθε φορα θα δινει τουλαχιστον 7-8.
Αλλα δν παιζουν και πολλοι στην Ευρωπη και ετσι κοιτας επιλογες που θα γεμιζουν ανταξεια το ροστερ.
Και ανανεωση Γκριγκονις
γιατί και ό άγιος φοβέρα θέλει , έφαγε το κραξιματάκι του ο Ιβάν και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει μετά το 2-2 με τον παοκγιατι δεν παιζει πιο συχνα αυτο το παιδι;;; τι να πω.....
εμ το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός, βεβαίως καλός αφού ξεκόλλησε κ έβαλε Γερεμέγεφ ..καλος ο ιβαν σημερα?