Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Δεν μου αρέσει Ντόρσει....Κλεινει και αυτος την τρυπα καλα
Καθόλου...
Δεν μου αρέσει Ντόρσει....Κλεινει και αυτος την τρυπα καλα
Ενταξει ειναι με τα φεγγαρια του!Δεν μου αρέσει Ντόρσει....
Καθόλου...
Ντόρσεϊ το καλο είναι ότι πιάνει θέση Έλληνα οπότε αδειάζει μια θέση ξένου πολύ σημαντικό , επίσης Γκριγκονις πέρσι ήταν φάντασμα με τον άθλιο προπονητή που είχαμε φέτος βγάζει μάτια!!Ενταξει ειναι με τα φεγγαρια του!
Δν ειναι οτι καθε φορα θα δινει τουλαχιστον 7-8.
Αλλα δν παιζουν και πολλοι στην Ευρωπη και ετσι κοιτας επιλογες που θα γεμιζουν ανταξεια το ροστερ.
Και ανανεωση Γκριγκονις
γιατί και ό άγιος φοβέρα θέλει , έφαγε το κραξιματάκι του ο Ιβάν και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει μετά το 2-2 με τον παοκγιατι δεν παιζει πιο συχνα αυτο το παιδι;;; τι να πω.....
εμ το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός, βεβαίως καλός αφού ξεκόλλησε κ έβαλε Γερεμέγεφ ..καλος ο ιβαν σημερα?
Εγώ παραμενω να λέω ότι ήταν να το δώσει το έδωσε σαν προπονητής , χρειάζεται κάποιον άλλο η ομάδαεμ το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός, βεβαίως καλός αφού ξεκόλλησε κ έβαλε Γερεμέγεφ ..
και οι παίκτες δεν ήταν μελάτοι όπως στο Περιστέρι
Το "ξύλο" βγήκε απ΄το παράδεισο
ξερόχυσε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ στην εξέδρα μαζί όλη η υφήλιος με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΟωραία η πλάκα και τα πειράγματα , αλλά σοβαρά τώρα... το πήρατε πρέφα ότι ήταν τρίποντο κ φάουλ (τον γκρέμισε) και ότι αν δεν έμπαινε, δεν θα είχε πάει σε βολές...
μένει διότι έστρωσε , η ομάδα πάνω από τα εγωιστιλίκιαΕγώ παραμενω να λέω ότι ήταν να το δώσει το έδωσε σαν προπονητής , χρειάζεται κάποιον άλλο η ομάδα
Είσαι ηλίθιος εντελώςΒάζω να ξαναδώ το παιχνίδι 2ο ημίχρονο.....
Να δω κάποια συστήματα ήθελα....Είσαι ηλίθιος εντελώς
Mια ερωτηση απλη.Φιλε κανεις λαθος και μαλιστα τεραστιο! Μια χαρα ειναι ο Ιβαν ειδικα. Το πρωταθλημα επιτελους εγινε αυτο που ονειρευεται ο καθε φιλαθλος σε σντιθεση με τους γαυρους που το θελουν μπουρδελακι.
Τωρα αν καποιος πιστευει πως αυτα γραφτηκαν επειδη ο Ολυμπιακος δεν ειναι τεταρτος με κανα εξαρι βαθμους διαφορα από τους άλλους και δεν τους αρεσει, στο sαnοdna και σε αυτην την περιπτωση θα μας εγραφαν πως δικαιωνονται οι αλλοι και ανταμείβονται αντιθετα το ποδοσφαιρο τιμωρει τον Ολυμπιακό, ειναι κακεντρεχης.
ΥΓ. Πρωταθλημα τιμιο = να το χασει ο Ολυμπιακος ή να ειναι τεταρτος κατα την διαρκεια που παιζεται και με διαφορά από τον τριτο.
Μια παρατηρηση!Ντόρσεϊ το καλο είναι ότι πιάνει θέση Έλληνα οπότε αδειάζει μια θέση ξένου πολύ σημαντικό , επίσης Γκριγκονις πέρσι ήταν φάντασμα με τον άθλιο προπονητή που είχαμε φέτος βγάζει μάτια!!