You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όπως δηλαδή και ο Σίλβα τώρα...στα αζήτητα...παίκτη με λιγότερο από 3 εκ. από την Άρσεναλ δεν παίρνεις αλλιώς.Δωρητη κωλοτρυπιδας , ειδα στην TV τον πρακτορα στα βαφτησια του Κωστοπουλου στην Μυκονο...στα αρχιδια του φαινοταν...ερχονται σφαλιαρες και το χειροτερο για σας ξερεις ποιο ειναι ? Οτι κοιμαστε τον υπνο του δικαιου...
Οσο για τους παικτες που εφερες ρε κακομοιρογλου , ακομα και ο Ριβαλντο το μεγαλυτερο ονομα εκεινη την εποχη ηταν στα αζητητα...αντε να λιβανισεις τωρα τον κατασκοπο...
Αυριο ερχεται ο Gilberto SILVA....Oι πληροφοριες λενε οτι θα εχουμε υποδοχη αλα Ντομινικ Γουιλκινς...
Αλλά τα ξαναείπαμε. Κάθε χρόνο με τις μεταγραφές εσείς και η ΑΕΚ έτσι λέτε. Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή ΔΕΝ θα πάρουμε πρωτάθλημα. Ισόβιος πρωταθλητής δεν υπάρχει. Αλλά αν νομίζετε πως ο Σίλβα μας φοβίζει...λάθος έχετε καταλάβει. Εμένα προσωπικά...κανείς παίκτης από αυτούς που έχετε δεν με τρομάζει. Σόρρυ κιόλας αν σας το χαλάω λιγάκι το όνειρο.
Και ξαναείπαμε..δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος. Και ακόμα δεν έχετε πάρει κεντρικό αμυντικό που χρειάζεστε...και έρχονται και τα πρωτα ευρωπαϊκά παιχνίδια τρομάρα σας...
Α, να σας θυμίσω πως ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός παίζει λίγο αργότερα τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια...τώρα αν θέλετε να ζείτε με 15-20 χρόνια πριν....πρόβλημά σας.
Αυτός ο δωρητής μουνοσπέρματος πολλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα πρέπει να διαθέτει ...
Ασχολήσου με την ομάδα σου ρε απογονέ του στόλου που μπαίνεις σε όλα τα θρέντ των άλλων ομάδων και σχολιάζεις. Και να έλεγες και τίποτα σοβαρό να πω εντάξει , όλο παπαριές πετάς ταγαρόβλαχε.
Ασχολήσου με την ομάδα σου ρε απογονέ του στόλου που μπαίνεις σε όλα τα θρέντ των άλλων ομάδων και σχολιάζεις. Και να έλεγες και τίποτα σοβαρό να πω εντάξει , όλο παπαριές πετάς ταγαρόβλαχε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Και κάτι ακόμα...μακάρι να σας βγει σαν παίκτης. Από το να βλέπουμε τίποτα Ν΄ντόιδες προτιμώ να βλέπω ένα καλό βραζιλιάνο και σε εσάς.
Α,και μια και το θυμήθηκα...να αναφέρω και κάτι ακόμα. Έχω ξαναπεί πως και οι 3 μεγάλοι φτιάχνουν από την αρχή τις ομάδες τους με νέους προπονητές. Αυτό εκ προοιμίου δείχνει πως δεν μπορούνε να βγούνε συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Χαλαρώστε πάντως...κάθε χρόνια μας χαλάτε τις διακοπές με τις φωνές σας...και κάθε Μάιο μας γυμνάζετε με τις κούπες που σηκώνουμε επειδή είστε ανύπαρκτοι.
Α,και μια και το θυμήθηκα...να αναφέρω και κάτι ακόμα. Έχω ξαναπεί πως και οι 3 μεγάλοι φτιάχνουν από την αρχή τις ομάδες τους με νέους προπονητές. Αυτό εκ προοιμίου δείχνει πως δεν μπορούνε να βγούνε συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Χαλαρώστε πάντως...κάθε χρόνια μας χαλάτε τις διακοπές με τις φωνές σας...και κάθε Μάιο μας γυμνάζετε με τις κούπες που σηκώνουμε επειδή είστε ανύπαρκτοι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αγοράκι....τις μαλακίες με το στόλο να τις πεις στην οικογένεια σου. Εδώ δεν βρίζουμε!Αυτός ο δωρητής μουνοσπέρματος πολλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα πρέπει να διαθέτει ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έλα ρε μάγκα του πληκτρολογίου....μιλάμε στις βρισιές βγαίνετε πρωταθλητές...στο ποδόσφαιρο πάλι...ας το καλύτερα...καλα τα λες φιλε με τα μουνια
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν θέλουμε πολλές και έχουμε κάνει ήδη 5. Πού να θέλαμε και περισσότερες δηλαδή...Ζουλευεταιιιιιιιιιι σκατογαυροι.....
που ειναι εστω και μια μεταγραφη σας ρεεεεεεεεεεε.
μην αγχώνεστε πάντως...και χωρίς μεταγραφές πρωτάθλημα σας παίρνουμε...θυμάστε μήπως το ΄98;;;
όπως δηλαδή και ο Σίλβα τώρα...στα αζήτητα...παίκτη με λιγότερο από 3 εκ. από την Άρσεναλ δεν παίρνεις αλλιώς.
Αλλά τα ξαναείπαμε. Κάθε χρόνο με τις μεταγραφές εσείς και η ΑΕΚ έτσι λέτε. Α, να σας θυμίσω πως ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός παίζει λίγο αργότερα τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια...
...φιλε θα σε παραπεμψω στα δημοσιευματα για να δεις ποιοι αλλοι ηταν ανταγωνιστες του ΠΑΟ για Σιλβα... στο google θα δεις για Γιουβε,Βαλενθια,Αγιαξ...δεν περιμενα να πεις "μπραβο ρε μαγκες , φερατε τον αρχηγο των Σελεσαο , ανεβαινει το επιπεδο , θα αναγκαστει κι ο δικος μας να κινηθει αναλογα"....αλλα η αμηχανια του ΟΣΦΠ ειναι εκδηλη...ο Βαλβερδε σημερα για τις μεταγραφες δηλωσε "δεν βιαζομαστε"....εγω στην θεση θα ανησυχουσα...ποτε τα προηγουμενα χρονια ο ΠΑΟ δεν εμοιαζε οργανωμενος στις μεταγραφιες κινησεις....δεν ξερω τι θα γινει στην πραξη , εαν ολα αυτα θα αποδωσουν..,το σιγουρο ειναι οτι με την νεα διοικηση μια νεα εποχη ανατελλει...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μοικανέ....κράτα μικρό καλάθιιιιιιιιιιι...........εσυ τουλάχιστον σκαμπάζεις απο τόπι......είναι νόμος....η δόξα έρχεται και παρέρχεται....ξεκινάει εποχή όπως των αφών κοντών στο μπασκετάκι....ειδικά απο του χρόνου θα έχουμε γλέντια
αγοράκι....τις μαλακίες με το στόλο να τις πεις στην οικογένεια σου. Εδώ δεν βρίζουμε!
Μάστορα μην ασχολεισαι με την πάρτη μου . Εγω δε μίλησα για σένα...
ΥΓ: Λευτεριά στον ΟΣΦΠ
...παντως εγω ενα θελω να δω φετος.....να παιξουμε επιτελους καλη μπαλιτσα μετα απο πολλα χρονια...και καθε κυριακατικο απογευμα να ανεβαινουμε ΟΑΚΑ για να περναμε καλα...βλεπω στο μπασκετ να κανουμε καταστροφικες ηττες στο ΟΑΚΑ που να μας αποκλειουν απο φαιναλ φορ και ο κοσμος χειροκροτει....γιατι ξερει οτι η ομαδαρα των κοντων του χρονου θα επανορθωσει....φετος ειναι η μεγαλη ευκαιρια να επανελθει το καλο κλιμα και η περηφανεια στις ταξεις των οπαδων...
Συνημμένα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.097
- Πόντοι
- 22.785
Αριστος .ετσι πρεπη να ειμαστε ολοι μας........παντως εγω ενα θελω να δω φετος.....να παιξουμε επιτελους καλη μπαλιτσα μετα απο πολλα χρονια...και καθε κυριακατικο απογευμα να ανεβαινουμε ΟΑΚΑ για να περναμε καλα...βλεπω στο μπασκετ να κανουμε καταστροφικες ηττες στο ΟΑΚΑ που να μας αποκλειουν απο φαιναλ φορ και ο κοσμος χειροκροτει....γιατι ξερει οτι η ομαδαρα των κοντων του χρονου θα επανορθωσει....φετος ειναι η μεγαλη ευκαιρια να επανελθει το καλο κλιμα και η περηφανεια στις ταξεις των οπαδων...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καταρχάς θα δεις 2 σελίδες πιο πριν πως το είπα και αυτό, αλλά το έχω πει και άλλες φορές. Αλλά να ξέρεις πως αυτό δεν ισχύει αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Δες το παράδειγμα του Βαρδινογιάννη τόσα χρόνια και θα καταλάβεις πως λέω αλήθεια....φιλε θα σε παραπεμψω στα δημοσιευματα για να δεις ποιοι αλλοι ηταν ανταγωνιστες του ΠΑΟ για Σιλβα... στο google θα δεις για Γιουβε,Βαλενθια,Αγιαξ...δεν περιμενα να πεις "μπραβο ρε μαγκες , φερατε τον αρχηγο των Σελεσαο , ανεβαινει το επιπεδο , θα αναγκαστει κι ο δικος μας να κινηθει αναλογα"....αλλα η αμηχανια του ΟΣΦΠ ειναι εκδηλη...ο Βαλβερδε σημερα για τις μεταγραφες δηλωσε "δεν βιαζομαστε"....εγω στην θεση θα ανησυχουσα...ποτε τα προηγουμενα χρονια ο ΠΑΟ δεν εμοιαζε οργανωμενος στις μεταγραφιες κινησεις....δεν ξερω τι θα γινει στην πραξη , εαν ολα αυτα θα αποδωσουν..,το σιγουρο ειναι οτι με την νεα διοικηση μια νεα εποχη ανατελλει...
Επίσης οργανωμένος δεν είναι ο ΠΑΟ ούτε φέτος. Γιατί η βασικότερη του ανάγκη φέτος ήταν το δεκάρι (που δεν έχει ακόμα) και ο κεντρικός αμυντικός (που δεν έχει ακόμα). Αν είναι να παίζει πάλι ο Γκούμας και φέτος...κλάφτα πάλι.
Γνώμη μου φυσικά. Όλα μπορεί να αναιρεθούν στην πράξη στο πρωτάθλημα. Πέρσι που εμείς κάναμε μεταγραφές και εσείς παίρνατε μουσαμάδες για τον πάγκο φαινότανε πως θα το παίρναμε αβλεπί και τελικά παίχτηκε στον πόντο....δεν κρίνεται το πρωτάθλημα στις μεταγραφές.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ποιός ήρθε?.................Έσεται Ήμαρ
(Όμηρος)
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
σόρρυ άλφα αλλά είμαι....του δημοτικού.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εκρινα τις βωμολοχίες σου και όχι τις γνώσεις σου.μαγκας του πληκτρολογιου μεγαλε δεν ειμαι εγω γιατι βλεπω την παναθα απο τοτε που σου ελεγαν τι ειναι ευρωπη και δεν ηξερες λοιπον αυτα που λες πεστα στον εαυτο σου οχι σε μενα,και το τελειωνουμε εδω το θεμα
και ΟΥΤΕ ΕΣΥ ξέρεις τι και ποιος είμαι εγώ. Ειδικά αν διάβαζες αρκετά πριν γράψεις αυτά τα 60 μηνύματα θα έβλεπες πως ίσως μάλιστα να γνωριζόμαστε αν όντως είσαι μέσα στον ΠΑΟ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95