shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Παρακαλείσθε να μην ουρείτε στο νήμα της ομάδος μας, ευχαριστώ
Παρακαλείσθε να μην ουρείτε στο νήμα της ομάδος μας, ευχαριστώ
Τσίλ άουτ μαν.Φιλε μου συζητηση κανουμε , χαλαρωσε.
Απλως εγω εχω μαθει με Διαμαντιδη , Σπανουλη , Γιασκεβιτσιους , Κατας , Φωτσης , Ντομινικ Γουιλκινς , Μπαιρον Σκοτ , Βρανκοβιτς , Πεκοβιτς , Σαβιτς , τωρα να ακουω οτι ο Γκριγκονις και ο Βιλντοζα ειναι σημαντικοι , ε με πιανει μια νοσταλγια
Το ξάδελφό του θα λεειΤσίλ άουτ μαν.
Να σε ρωτήσω κάτι?
Πότε έπαιξε σε μας ο Σάβιτς?
ηταν τοτε με τον σκορπολιθρα τον τακη κορωναιο και τον λιβερη ανδριτσοΤσίλ άουτ μαν.
Να σε ρωτήσω κάτι?
Οκ μπορει να μπερδευτηκε ο ομοιδεατης!!!Τσίλ άουτ μαν.
Να σε ρωτήσω κάτι?
Εντάξει καλός ήταν ο Κάτας.Και Αντόνιο Ντέιβις,ΡέμπρατσαΟκ μπορει να μπερδευτηκε ο ομοιδεατης!!!
Εγω εχω αλλη ερωτηση!!!!
Ο Κατας εντασετε στους καλους που περασανε!!!!
O Dejan!
Mike Batiste?
Radja??????????
Και ξεχναμε και τον μεγαλο αρχηγο μας Αλβερτη!!!!!!
Και αλλοι πολυ βεβαια,αλλα ο Κατας!!!!!
τσακω λει-απΕντάξει καλός ήταν ο Κάτας.Και Αντόνιο Ντέιβις,Ρέμπρατσα
τσακω λει-απ
Καλος αλλα οχι στα επιπεδα τον αλλον!Εντάξει καλός ήταν ο Κάτας.Και Αντόνιο Ντέιβις,Ρέμπρατσα
ο μπατιστ ηταν κορυφηΟκ μπορει να μπερδευτηκε ο ομοιδεατης!!!
Εγω εχω αλλη ερωτηση!!!!
O Dejan!
Mike Batiste?
Radja??????????
Σορρυ Ρεμπρατσα εννοουσα , ενταξει ηταν λιγο παλια και δε θυμαμαι, αλλωστε γαλαξιας αστερων στον ΠΑΟΤσίλ άουτ μαν.
Να σε ρωτήσω κάτι?
Ενταξει με τετοιο γαλαξια αστερων θα ξεχασεις πολλουςΟκ μπορει να μπερδευτηκε ο ομοιδεατης!!!
Εγω εχω αλλη ερωτηση!!!!
O Dejan!
Mike Batiste?
Radja??????????
Συγνωμη ομοιδεατη αλλα ο Ζελικο δεν θα ερθει στον ΠΑΟ επι Δημητρη για αλλους λογους που δεν χρειαζεται να αναφερουμαι εδω.Ξεχναω μερικους παικτες γιατι επι Παυλου , ο ΠΑΟ επαιρνε οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορα
Τωρα με το Δημητρη , θελει να ανακατευεται στις μεταγραφες , και καθε καλοκαιρι γινονται εγκληματα
Γι' αυτο το λογο με Δημητρη , ο Ομπραντοβιτς δεν προκειται ουτε απ εξω να περασει απο το ΟΑΚΑ
φίλε το κεφάλαιο Ομπράντοβιτς έκλεισε δοξασμένα ,Ξεχναω μερικους παικτες γιατι επι Παυλου , ο ΠΑΟ επαιρνε οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορα
Τωρα με το Δημητρη , θελει να ανακατευεται στις μεταγραφες , και καθε καλοκαιρι γινονται εγκληματα
Γι' αυτο το λογο με Δημητρη , ο Ομπραντοβιτς δεν προκειται ουτε απ εξω να περασει απο το ΟΑΚΑ
Καταλαβαινω τι εννοεις , αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος.Συγνωμη ομοιδεατη αλλα ο Ζελικο δεν θα ερθει στον ΠΑΟ επι Δημητρη για αλλους λογους που δεν χρειαζεται να αναφερουμαι εδω.
Παντως η ομαδα καλα παει,και θα παει καλυτερα!!!!
Ναι φιλε Rob συμφωνω απολυτα μαζι σου, Μαικ υποδειγμα και ειναι και δημιουργημα Ζελικοφίλε το κεφάλαιο Ομπράντοβιτς έκλεισε δοξασμένα ,
τώρα στο τιμόνι είναι ο Άταμαν και νομίζω ότι ο Δημήτρης έκανε την καλύτερη επιλογή
Για παικταράδες που φόρεσαν το τριφύλλι ,ποιόν να πρωτοξεχωρίσεις ? ισάξιοι ημίθεοι όλοι τους !!!!
Χάριν της κουβέντας , να ξεχωρίσω τον Μάικ ? για τον χαρακτήρα του ?
βίντεο
όταν επέστρεψε σπίτι , στην οικογένεια του-μας
ο Ομπράντοβιτς έδεσε την ομάδα, την μόνταρε .... δεν έμαθε μπάσκετ βρε φίλε στον ΜάικΝαι φιλε Rob συμφωνω απολυτα μαζι σου, Μαικ υποδειγμα και ειναι και δημιουργημα Ζελικο
Στην Αμερικη επαιζε 3αρι μετρια, και ο Ζελικο τον ανεβασε στο 4 με τη γνωστη μετ επειτα καριερα
Αλλα το καλοκαιρι γινανε καταστροφικα λαθη πχ Γκαι που προοριζοταν για 5αδα, και τωρα αναγκαζεσαι να δωσεις 2 εκατομμυρια Νοεμβρη μηνα να φερεις Ναν που ρισκαρεις τρελλα αν θα δεσει
αν η ομαδα παει 8αδα θα ειναι πετυχημενη η χρονια του χρονου ολα ειναι πιθαναο Ομπράντοβιτς έδεσε την ομάδα, την μόνταρε .... δεν έμαθε μπάσκετ βρε φίλε στον Μάικ
Αυτό το καλοκαίρι δημιουργήθηκαν τα θεμέλια για τα Ευρωπαικά ,
μέχρι την Άνοιξη θα ολοκληρωθεί και το roof garden να βλέπουμε ψηλά..το 7ο αστέρι