poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.171
- Πόντοι
- 216
μαζεψουυυυυΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΚΑΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
μαζεψουυυυυΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΚΑΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
σκίστηκα στο σολο κλαρινο σε βάσκους άγγλους βάζελους μπαόκους
και πολύ καλά προτείνεις ,να το ακολουθήσουνε όλοι οι πράσινοι !!!ΠΡΟΤΕΙΝΩ @raopau να ανασκολοπιστει,να χυθει στα μηλιγγια του και στο τελος να σταυρωθει μπας και αλλαξει το γουρι γαμω τα κοκκαλα του
Αστον, ακόμη χωνεύει την μπογάτσαΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
τι να πρωτοχωνέψει ? δε προλαβαίνει ναΑστον, ακόμη χωνεύει την μπογάτσα
Οταν
Τα λεω για την κωλογρια καποιοι μου λενε μαλακιες,αλλα ευτυχως σιγα σιγα καποιοι βλεπουν και δεν ακουν ή διαβαζουν τους δημοσιογραφακους!
Καλα το θεμα δεμ ηταν μονο ο Περεθ.!
Ολα καλα να μεινει ο μεγαλος Ιβαν!
Σκάσε μωρή τσατσόγρια....
να μεινει για παντα!!!!!
Ωραιοι τροποι Παναθηναικος κιολας!!!!!Σκάσε μωρή τσατσόγρια....
Πρώτα από μιλάμε για μια άριστη τακτικά ομάδα.Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να παίζει 11 με 10 και να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία
Συγνώμη έπρεπε να σας πώ σωπάστε κύριε κίναιδε.Ωραιοι τροποι Παναθηναικος κιολας!!!!!
Ακου τσατσογρια!!!!
Σε ευχαριστω για τα πρωινα γελια.Συγνώμη έπρεπε να σας πώ σωπάστε κύριε κίναιδε.
Και ποιος να έρθει τσατσόγερε?Αλλα να φυγει ο Ιβαν!!!!!
Μνξ εχνιομαστε
Χαχαχαχαχα!!!Και ποιος να έρθει τσατσόγερε?
Σε ακούω.....
Τρικυμία εν κρανίω.Χαχαχαχαχα!!!
Ζαρντιμ.
Ακομα ελευθερος ειναι.
Μν ρωτας για λεφτα!!!!
Τωρα αμα ο ραφλας δν εκει λεπτα,παιζει και ενας καλος coach σε ενα καφενε στη γειτονια μου!!!!!
Αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενας τεχνικος διευθυντης να κανει κουμαντο!
Μετα ερχεται και ο προπονητης.
Αλλα ο ραφλας επειδη χυνει με Ιβαν του εχει δωσει και τα κλειδια.
Αυτο που εχω ξαναγραψει,ο καθενας στη θεση του.
Ειναι μεγαλη ντροπη (θα πω για εμενα και οχι για αλλους)να χειροκροτω εναν προπονητη που ειναι 2.5 χρονια σε μια ομαδα και ακομα η ομαδα δεν εχει δεσει!
Παλι τακτικα και ειδικα επιθετα ειμασταν ανυπαρκτοι,οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια με καλους αντιπαλους,οχι δυσκολους!
Με δυσκολους μας πατησαν και ειμασταν τυχεροι που δεν φαγαμε 3-4+οτι ειχαμε και τον Ιταλο στο τερμα!
Αυτα τα ολιγα!
Νομίζω ο Γιοβάνοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής που έχουμε εδω και 15 χρόνια τουλάχιστον.
Φαβορί ειναι η Αεκ για μένα.Πάντως αν δεν πάρει ούτε φέτος πρωτάθλημα,οι νικολογιάννηδες μάλλον θα τον φάνε για να σώσουν τον καράφλα
Eπειδη εγω ειμαι ο βαζελογαυρος.Τρικυμία εν κρανίω.
Βαζελόγαυρος....
Γνώσεις ποδοσφαίρου επίπεδο Subbuteo....
Ποιος Ζαρντίμ ρε κατσαπλιά.
Ο Γιούλ Μπρίνερ του Γκιμαράες?
Έλα τσάκω να μελετήσεις....