The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Η ορολογια "vintage" ειναι η ωραιοποιημενη εκδοχη του "τελειωμενος", φοβουμαι.
Διατηρεί όμως "αναγνωρίσιμη αξία".
Η ορολογια "vintage" ειναι η ωραιοποιημενη εκδοχη του "τελειωμενος", φοβουμαι.
Σαν τα πρωτοσελιδα που εβαζε καποτε το "ΦΩΣ"Δεν μπαινουν ολα, και πισω υπαρχει και τερματοφυλακας εκτος αν τον πιασει η μαλακια.
Ελεος με τις ευκαιριες που χαθηκαν και ποσο επρεπε αν ηταν.
Ο Βαζεχα δεν βγηκε περιφερειακος συμβουλος, νομιζω ειναι ευκαιρια να του γινει μια προταση συνεργασιας για κανα δυο χρονια
Να τιμωρηθούν και οι δύο πιστέυω είναι το πιο σωστό, εμείς για την κροτίδα και ο παο για το όλο θέατρο.Άντε να δούμε ποτέ και ποιος θα αρχίσει να τιμωρεί κάτι πουστρακια σαν το χουανκαρ ή τον Ίβιτς παλιότερα.
Καλυτερη μαλακια δεν ειχες να πεις;Να τιμωρηθούν και οι δύο πιστέυω είναι το πιο σωστό, εμείς για την κροτίδα και ο παο για το όλο θέατρο.
αφού έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται αυτό, τι σε πείραξεΚαλυτερη μαλακια δεν ειχες να πεις;
Κουφάθηκε όσο χτύπησε τον Φινμπόγκασον η φωτοβολίδα.Καλα εδω προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ο χουανκαρ κουφαθηκε...και εχεις και μουτρα και μιλας? Ο περειρα πρεπει να παρει αναπηρικη συνταξη κανονικα σε σχεση με τον χουανκαρ...
Καλημερα στον αποχωρησαντα του χθεσινου σγωνα!Κουφάθηκε όσο χτύπησε τον Φινμπόγκασον η φωτοβολίδα.
Μέσα ήμουν και έπρεπε να τρώς 3 στο ημίχρονο που είσαι και άπλας....Μου ειναι εντελως αδιαφορο τύπε, εγω σημερα εριξα τρια μπαλάκια στην Τριπολη και παω για δευτερο νταμπλ σερι. Βγαλτε τα ματια σας, εχω βαρεθει καθε φορα να ψαχνω αν τραυματισθηκε ο Ιβιτς ή ο ενας ή ο αλλος. Ασχολειται πλεον κανενας?
Μην τα λές σε μένα αυτά.Καλημερα στον αποχωρησαντα του χθεσινου σγωνα!
Ασε αυτα που ξερεις ρε!Μην τα λές σε μένα αυτά.
Είναι γτπ.
Αλλά να μην υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Βγήκα έξω Καλαμάτα να πιώ ποτάκι.Ασε αυτα που ξερεις ρε!
Σε ρωταω. ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ;
ΛΕΓΕ!
Καριολη....Βγήκα έξω Καλαμάτα να πιώ ποτάκι.
Καλά ήταν....
Τώρα γυρνάω σπίτι....
Πήρα καφεδάκι και εχω κανά 40λεπτο να φτάσω....
Φιλοι συνοπαδοι....μην πεφτετε στην παγιδα του φιλου μπουστη βαζελου....αφου δεν τους βγηκε η προπαγανδα με τον γιατρο, τωρα το γυρισαν στο φινμπογκανσον και τον ιβιτς....Κουφάθηκε όσο χτύπησε τον Φινμπόγκασον η φωτοβολίδα.
Ρε Τάκη εσείς με τόσες εφημερίδες και κανάλι δικό σας μιλάτε για επικοινωνιακή δύναμη?Και για ακομα μια φορα αποδεικνυεται η τεραστια επικοινωνιακη δυναμη του βαζελου και γενικα των αλλοθρησκων...εκει πραγματικα ειναι ανικητοι....
Μεσα σε 5 λεπτα που φευγει ο βαζελος, ο νικοτζον βγαζει στην σεντρα των γιατρο και το σανοδνα ανεβαζει αρθρα με αφαιρεση βαθμων για τον θρυλο και φωτογραφια του γιατρου με τον βαγγελα...
Μιλαμε για κανονικη δολοφονια χαρακτηρα...αν δεν ηταν τοσο εξωφθαλμα τα πραγματα με τον γιατρο με φωτογραφιες και αναρτησεις του υπερ του βαζελου, θα του ειχαν γαμησει την ζωη του ανθρωπου...
Μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...