Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
:alivedick::alivedick::alivedick: το μόνο που στεναχωριέσαι είναι ότι ο φίλος @baros σήμερα θα κλάψει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506
μετα απο τα χυσιματα πρεπει παντα να κατουρας....

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.932
Πόντοι
736

Διαβαστε και μν προτρεχουμε.

Ειπε ο κυριος Δημαρχος:
<<Την έχω βάλει στο πρόγραμμά μου, έχω βάλει τον προϋπολογισμό της. Να δούμε τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές, αλλά και τι θα γίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εγώ να σας πω, θα ήθελα να μείνει μία κερκίδα". >>

Ειμαστε στην Ελλαδαρα ολα αλλαζουν.
Ελπιζω να μν γινει καμια μαλακια!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
όταν θες γίνεσαι Μποντίρογκα ρε σπασίκλα :rockon:
Θα κάνω μια απλή ερώτηση σε κάθε Παναθηναϊκό που αγαπάει την ομάδα του κ χαιροτανε για τις μεταγραφές το καλοκαίρι κ για τον αν μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα ή φάιναλ φορ

Υπάρχει περιπτώσει κάνει από τους σημερινούς παίκτες του ΠΑΟ να έπαιζε στην πρώτη δεκάδα στην ομάδα του όσο το 2007-2011 ;;;; ποιος ;;;;
Ούτε ένας
Ίσως δέκατος ο καλός σλουκας:confused:

Λέω κάτι τρελό;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.270
Πόντοι
6.056
Θα κάνω μια απλή ερώτηση σε κάθε Παναθηναϊκό που αγαπάει την ομάδα του κ χαιροτανε για τις μεταγραφές το καλοκαίρι κ για τον αν μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα ή φάιναλ φορ

Υπάρχει περιπτώσει κάνει από τους σημερινούς παίκτες του ΠΑΟ να έπαιζε στην πρώτη δεκάδα στην ομάδα του όσο το 2007-2011 ;;;; ποιος ;;;;
Ούτε ένας

Λέω κάτι τρελό;
σωστότατος όπως πάντα !!!:hi:

Γενικά, αυτά του καλοκαιριού είναι οπαδικά να πικάρουν οι μεν τους δε ..
ό,τι λένε οι παναθηναικοί θα λέγανε και οι ολυμπιακοί και το ακριβώς αντίθετο
Κανείς δεν πιστεύει όσα λέει, τα λέει για το μπάχαλο :rockon:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.332
Πόντοι
3.446

Ούτε ένας

Λέω κάτι τρελό;
εγω θα ελεγα ο καλος Γκριγκονις. δεν ειναι ευκολο αυτο που παει να κανει φετος, σχεδον ολοι νεοι παιχτες κ νεος στο παγκο, εγω ειχα για φετος πει αν μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα η να μην χανει με κατω τα χερια απο γαυρο και να παιζει αξιοπρεπως στην ευρωπη, να μην ειναι σακος του μποξ, απο γεναρη θα φανει αν γινουν ομαδα , ειναι πολυ νωρις ητε για παναγιες ητε για πολυ καλα λογια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
σωστότατος όπως πάντα !!!:hi:

Γενικά, αυτά του καλοκαιριού είναι οπαδικά να πικάρουν οι μεν τους δε ..
ό,τι λένε οι παναθηναικοί θα λέγανε και οι ολυμπιακοί και το ακριβώς αντίθετο
Κανείς δεν πιστεύει όσα λέει, τα λέει για το μπάχαλο :rockon:
Moνο ο αδέκαστος μιλάει σοβαρα:confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
εγω θα ελεγα ο καλος Γκριγκονις. δεν ειναι ευκολο αυτο που παει να κανει φετος, σχεδον ολοι νεοι παιχτες κ νεος στο παγκο, εγω ειχα για φετος πει αν μπορεσει να χτυπησει πρωταθλημα η να μην χανει με κατω τα χερια απο γαυρο και να παιζει αξιοπρεπως στην ευρωπη, να μην ειναι σακος του μποξ, απο γεναρη θα φανει αν γινουν ομαδα , ειναι πολυ νωρις ητε για παναγιες ητε για πολυ καλα λογια.
Δεν ερώτηση για το πώς παίζουν τώρα αλλά γενικά στην καριέρα τους αν κανείς από αυτούς θα στεκόταν στην δεκάδα του ΠΑΟ πριν 15 χρόνια
Διαμαντίδης Σισκάουσκας Μποντιρόγκα Πέκοβιτς Ντρου Νικόλας Μπατίστ Τσαρτσαρής Ντικούδης Χατζηβρέττας άντε ο καλός σλουκας δέκατος κ πάλι υπήρχε ο Λάκοβιτς

Ουδείς δλδ

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.332
Πόντοι
3.446
Δεν ερώτηση για το πώς παίζουν τώρα αλλά γενικά στην καριέρα τους αν κανείς από αυτούς θα στεκόταν στην δεκάδα του ΠΑΟ πριν 15 χρόνια
Διαμαντίδης Σισκάουσκας Μποντιρόγκα Πέκοβιτς Ντρου Νικόλας Μπατίστ Τσαρτσαρής Ντικούδης Χατζηβρέττας άντε ο καλός σλουκας δέκατος κ πάλι υπήρχε ο Λάκοβιτς

Ουδείς δλδ
οποια ομαδα ειχε τωρα Πεκοβιτς κατω απ το καλαθη, ειχε απο τωρα 90% πιθανοτητες να ειναι τουλαχιστον τελικο. το ονοματα που λες..... τι μου τα θυμησες τωρα και μελαγχολησα με το τι βλεπαμε και τι βλεπουμε....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
οποια ομαδα ειχε τωρα Πεκοβιτς κατω απ το καλαθη, ειχε απο τωρα 90% πιθανοτητες να ειναι τουλαχιστον τελικο. το ονοματα που λες..... τι μου τα θυμησες τωρα και μελαγχολησα με το τι βλεπαμε και τι βλεπουμε....
Χωρίς πενταρι ο βαζελος θα τον ξεπατωσουν στη θέση αυτή οι υπόλοιποι
Καιρός να επενδύσει σε Καλαϊτζάκη Μήτογλου ματζουκα

Κ να γίνει σφαγή με γαύρο για mitr - oglou του Αμαρουσίου. ..κ Έλληνας κ καλός κ γρήγορος κ μπουκαδωρος κ σουτακι κ μικρός

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Με έναν αμυντικό μείναμε εκτός και ο Γεντεβαι:confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Παρακαλείστε Κ. Αθηναίο να εισέλθετε στο νήμα για σχολιασμό της ομάδας στα δρώμενα του παιχνιδιού :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Ούτε ένας

Λέω κάτι τρελό;

Επειδή έχει πέσει και αρκετή προπαγάνδα για εκείνη την ομάδα του βάζελου,ντεμέκ ότι είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών,οκ πήρε τις 2 ευρωλίγκες,αλλά το 2008 και το 2010,με τους ίδιους παίκτες,αποκλείστηκε στους 16.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.503
Πόντοι
22.266
Επειδή έχει πέσει και αρκετή προπαγάνδα για εκείνη την ομάδα του βάζελου,ντεμέκ ότι είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών,οκ πήρε τις 2 ευρωλίγκες,αλλά το 2008 και το 2010,με τους ίδιους παίκτες,αποκλείστηκε στους 16.
Μετά από κούπα ξεφουσκώνεις συνήθως
Αλλά σίγουρα ήταν ομάδα που πήρε τρεις κούπες σε πέντε διοργανώσεις

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.332
Πόντοι
3.446
προπαγανδα;;; 3 ευρωλιγκες σε 5 χρονια;;; ok οτι πεις!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.795
Πόντοι
12.756
δεν λεμε τιποτα πριν το ματς αλλα μετα καλου κακου κατι μπαλαρινες ραοπαοι κλπ να εχουν πλυθει,ξυρισθει και αρωματισθει καλου κακου:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom