Ενώ ο ΠΑΟ πήρε καλους παίκτες σε σχέση με πέρσυ ,δεν πήρε όμως πενταρι σοβαρό κάτι που μάς δίδαξε το σύγχρονο μπάσκετ στο μουντομπάσκετ των Φιλιππίνων ότι δλδ χωρίς ψηλό κακό δεν πας πλέον πουθενά κ το είδαμε με Αμερική κ Καναδά που βγήκαν τρίτη κ Τετάρτη ...κάποτε λέγαμε τα γκαρντ σού παίρνουν το παιχνίδι αλλά πλέον τα τελευταία 3-4 χρόνια γύρισε η φάση όπως στα 70s και 80's που θέλεις ψηλούς δεινόσαυρους αλλά με κινητικότητα στην ρακέτα ....
Επίσης όταν ξεκινάς μια νέα αρχή σε μια ομάδα ασφαλώς κ ξεκινάς με πλευ Μέικερ αξίας αλλά όχι 34αρη όπως σλουκα αλλά 27-30αρη
Έπρεπε να πάρει πλευ μαικερ αξίας για τα άλλα 20 λεπτά ο ΠΑΟ
Για Ολυμπιακό το στοίχημα είναι αυτός ο Πίτερς .....που βγήκε κ MVp της πρώτης αγωνιστικής...αν βάζει 15plus πόντους τότε σχεδόν καλύφτηκε το κενό του βεζενκοβ
Αλλιώς θέλει σουτέρ κiller ο γαύρος .....
Η αλήθεια κ το παράξενο είναι ότι οι δύο ομάδες δεν επένδυσαν σε σουτέρ ποιότητας ( δεν ξέρω τον Λιθουανό του Ολυμπιακού )
Ενώ πλέον το μπάσκετ βασίζεται στο σουτ ενώ σε σετ επιθέσεις στους πολύ ψηλούς .....
Πολύ καλά τα πήγαν Παπαγιάννης κ ντορσευ
Σωστός τύπε, αλλά νομίζω ότι ο στόχος του ΠΑΟ, άσχετα με το τι λένε, είναι το πρωτάθλημα. Για αυτό χτύπησε ότι καλό υπήρχε σε Έλληνα, έδωσε τέτοια υπεραξία στον Σλούκα και σκύλιασε τόσο για Παπαγιάννη, παρόλο που δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο. Ήθελε να μαζέψει ότι καλό υπάρχει σε Έλληνα, ώστε να το κόψει από τους απέναντι. Για τους εγχώριους τίτλους το βάθος σε Έλληνες είναι τοπ παράγοντας.
Για Euroleague το ρόστερ είναι μέτριο, αν και Μήτογλου, Παπαπέτρου θα βοηθήσουν πολύ. Αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες.
Ο Ολυμπιακός είναι μια χαρά.
Ο Πήτερς δεν είναι στοίχημα. Δεν είναι χθεσινός. Αν δίνει 10-12 πόντους ανά αγώνα(με τα στάνταρ ποσοστά του), το καινό του Βεζένκοφ έχει καλυφθεί. Το υπόλοιπο σκορ θα καλυφθεί από Μιλουτίνοφ και Κάναν. Και με Γκος, Μπραζντέικις και Φαλλ, αντί Σλούκα, Λάρυ, Μπλακ , θα έχει και βελτιωμένο second unit.
Τρία ερωτηματικά έχει μόνο ο ΟΣΦΠ.
1. Σίκμα
2. Αν θα επαναλάβει ο Παπ χρονιά σαν τη περσινή? Δείχνει ξεζουμισμένος και είναι στα 34 πλέον (Για αυτό και Μπραζντέικις νομίζω)
3. Αν θα βγάλουν τη χρονιά οι Μίλου, Φαλ (Γύρω τους έχει στηθεί όλη η ομάδα και όταν θα λείπει ένας από τους 2, όπως χθες, θα υπάρχει πρόβλημα)
Νομίζω αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει κάνα Πετρούσεφ αντί για Σίκμα θα είχε κλειδωμένο final 4.
Αυτά βέβαια ισχύουν για Euroleage. Ελλάδα θα πρέπει να κόβει 2 ξένους, οπότε το βάθος του θα είναι το χθεσινό. Άρα ο ΠΑΟ με 1-2 διορθώσεις χτυπάει πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο στόχος του νομίζω, όπως προείπα. Με 3 μύρια το χρόνο έβρισκε άνετα καμιά 10ρια καλύτερους και νεότερους gaurds από Σλούκα. Αυτή η κίνηση βγάζει μάτι ότι ο στόχος είναι να κοπεί η εγχώρια κυριαρχία του ΟΣΦΠ και όχι η Ευρώπη.
Όπως και να έχει, η φετινή χρονιά θα έιναι ωραία