ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.256
- Πόντοι
- 5.006
Τσακο εσύ ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΤΑΜΑΝ ΧΑΜΟΥΡΑκαποια ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ βιαστηκαν..
υπολογισαν χωρις τον ΤΙΤΑΝΑ ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
Τσακο εσύ ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΤΑΜΑΝ ΧΑΜΟΥΡΑκαποια ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ βιαστηκαν..
υπολογισαν χωρις τον ΤΙΤΑΝΑ ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
η μπενζίνα πάντως δίπλα είναι τσάμπα και καθαρή όχι σαν τη πανάκριβη νοθευμένη στο γαλάτσιΕκεί είναι φτηνιαρικα
Οι κύριες μας όμως ζουν κ έχουν ξενοδοχεία στο θερινό προορισμό του Κάλι τη Buenaventura
Ξενοδοχείιακες εγκαταστάσεις κ τέτοια φάση .
Σιγά μη παίρναμε φτωχατζες ...
Εκεί ένα στρέμμα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια..
Άλεξ παιδί μου λέμε...άλλη κατηγορία
Που είναι αυτά;η μπενζίνα πάντως δίπλα είναι τσάμπα και καθαρή όχι σαν τη πανάκριβη νοθευμένη στο γαλάτσι
και διόρωφο 200τμ σε 8,5 στρέμματα οικόπεδο κοστίζει περί τα 60 χιλιάρικα , νεόδμητο με μάρμαρα,μωσαικά, κίονες , χλίδα σε περιοχή σαν την Πεύκη
Το άλλο ζητούμενο, τα πιπίνια , πολύ καλύτερα από τα μπογκοτά...σχιστά μάτια καθαρή επιδερμίδα ανώτερη κλάση
τι λες ρε μυρωδιά, κόπανε του ΠΡΕΖΕμπορα ?τον μαη παιζει και να μην εισαι καν στους τελικους του πρωταθληματος...καλα για ευρωπη δεν το συζητω καν....
100 ποστ εχω κανει
Γι'αυτό όταν πάρει το καινούριο αυτοκίνητο ,θα του πετάξω μια τρακοσαρα €
τι λες ρε μυρωδιά, κόπανε του ΠΡΕΖΕμπορα ?
ποιά ευρώπη βρε παρτάλι ? επειδή κέρδισες χτες ?
δεν έκανες τίποτα σπουδαίο, το χάλι του παο φάνηκε από τον αγώνα με τον παοκ που κέρδισε χάριν κάποιων ατομικών προσπαθειών σλούκα-λεσόρ..
Κανένας αυτοματισμός, μηδέν στην άμυνα, εμπνεύσεις της στιγμής στην επίθεση..
Αλλά επειδή σε ότι άθλημα περιέχει μπάλα παίζει και η τύχη,
κοίτα φουκαρά μη τυχόν κακαρώσεις αν έχει ευστοχία ο παο στα τρίποντα την παρασκευή,κανά 60%
Σιγά ρε νοστράδαμε του αθλητισμού...ενα καλοκαιρι σας τα ελεγα ρε μουνοπανα και εσεις με κοροιδευατε....το μελλον σας λεω ρε μπουχεσες...το μελλον!!!!
πηρανε εναν σλουκα και νομιζανε απο προτελευταιοι που βγηκανε περυσι στην ευρωλιγκα, φετος θα πανε φαιναλ φορ....ο,τι μαλακια τους λενε τα αρδακια, το πιστευουν τα μπουρδελα...
εχουμε και λεμε :
κωστακης σλουκας δεν εχει κουραγιο να παιζει παραπανω λεπτα απο αυτα που τον εβαζε ο μπαρτζωκας...απλα επειδη ειναι εγωισταρος ηθελε να παιζει 30 λεπτα καθε ματς...το τουβλο ο τρακης τον πιστεψε και εφτιαξε ολη την ομαδα στα 30λεπτα του σλουκα....εχει να παει η πουτσα συννεφο...
εναν σεντερ ειχαν και τον διωξανε και αυτον....παιζει να ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη την ευρωλιγκα, το γιουροκαπ, το τσουλου και το καρνεισον καπ, που εχουν εναν και μοναδικο σεντερ υψους 2,06μ!!!!!!!! ρε ουτε επιτηδες να το κανανε...
τεσπα, το θεμα δεν ειναι οτι ειναι μπουρδελα...το θεμα ειναι οτι πανηγυριζουν που ειναι μπουρδελα!!!!!!
ολο το καλοκαιρι φτιαχνανε μια ομαδα τσιρκο και αυτοι αντι να ηταν στα καγκελα, πανηγυριζαν!!!!σανοδνα και αγιος ο θεος!!!!!!
ε λοιπόν ? τι πανηγυρίζεις ? έφερε πάλι κανά μπαμπόρι φορτωμένο ζουζού ο Βαγγέλας ?που φτιαξατε μια ομαδα χωρις σεντερ και χωρις ουτε ενας στην περιφερεια να παιζει αμυνα....
18-1 την Παρασκευή.Αλλά επειδή σε ότι άθλημα περιέχει μπάλα παίζει και η τύχη,
κοίτα φουκαρά μη τυχόν κακαρώσεις αν έχει ευστοχία ο παο στα τρίποντα την παρασκευή,κανά 60%
σκάσε πρώτε πουσταρά της ευρώπης18-1 την Παρασκευή.
Απλά τα πράγματα.
Πάλι θα γαμήσουμε τις πράσινες πουτάνες, τίποτα το ασυνήθιστο.
100% θα έχει στα τρίποντα ο ΠΑΟ
Η πράσινη πουτάνα της Ευρώπης είσαι εσυ βρε κακομοίρη!σκάσε πρώτε πουσταρά της ευρώπης
ρε μλκα δείξε μου κουπόνι να σε παραδεχτώ ,ένα φτωχομπινεδιάρικο κατοστάρικο ότι θα κερδίσετε
χειρότεροι από πέρυσι είσαστε
Μωρη ψωλορουφηχτραΗ πράσινη πουτάνα της Ευρώπης είσαι εσυ βρε κακομοίρη!
Προτελευταία της Ευρωλίγκας!
Σου έχει γίνει ο πάτος βαζο απο το 17-1 και δεν ξέρεις τι λες.
Πηγαινε στο πρεζόνι να σου δώσει κανα ψυχοφαρμακο να επανέλθεις στην πραγματικότητα μωρη τρελή αδερφω
Χειρότεροι απο πέρσι λέει ο οπαδος του Βλάσση Τσάκα!
75-51 και τα καρούλια μέσα στην πράσινη πουτάνα.
Δε θέλω να με παραδεχτείς.
Να κάθεσαι ευλαβικά για να σε γαμαω θέλω.
17-1 πουστρα
17-1 πράσινη πουτάνα!Μωρη ψωλορουφηχτρα
τραβα κανε καμμια πιπα να ισιωσεις
Εχεις αρπαξει τεοια γαμησια απο τον αιωνιο δυναστη του Ελληνικου μπασκετ που η σουφρα σου εχει ξεχειλωσει και το σκατο παει εγκεφαλο
Πες μας κουκλιτσα μου
νικες στα μεταξυ μας
πρωταθληματα
κυπελλα
ευρωπαικα
Ο,τι τραβαει η ψυχουλα σου
Παρασκευη κοντη γιορτη γαμιολα
Εμαθες και το εξοχικο Στρακι?17-1 πράσινη πουτάνα!
Στην Ευρωλίγκα σε εχω ξεκωλιασει.
Πανω από διπλάσιες νίκες εχω.
Απο πότε έχεις να πας φαιναλ φορ αχρηστη προτελευταία αδερφή?
18-1 την Παρασκευή μεσα στο εξοχικό πουτανες!
Σε λίγο θα γίνετε όλοι σαν τον πρόεδρο σας.
Από τα γαμήσια που σας ρίχνουμε γινατε πούστηδες, τώρα θα γίνετε και πρεζακηδες για την παλεψετε με την ερυθρόλευκη υπεροχή!
Κάνατε και όνειρα για φάιναλ φορ ανύπαρκτοι
ναι αλλά μετά θα μυξοκλαίς ότι σε "τρυπήσανε" οι κακοί μωρή ψωλογυρεύτραμε 2 λέξεις ,θέλω πούτσα
του αρεσει μανναι αλλά μετά θα μυξοκλαίς ότι σε "τρυπήσανε" οι κακοί μωρή ψωλογυρεύτρα
2oς στην Ευρώπη,1ος στην Ελλάδα.Εμαθες και το εξοχικο Στρακι?
Ποσους τιτλους ειπες εχεις?
Αν ειμαι εγω προτελευταια αδερφη , εσυ αγαπουλα εισαι η τελευταια
Κανε μας μια πιπα τωρα να πιεις γαλατακι να πας νανι ,γιατι για 12χρονο σε κοβω
Στρακι , ε Στρακι
Πόσο σας έχει τσούξει ξεκωλιαρηδες, καθυστερημένα του sdna το γαμήσι που σας ρίχνει ο θρύλος.ναι αλλά μετά θα μυξοκλαίς ότι σε "τρυπήσανε" οι κακοί μωρή ψωλογυρεύτρα