όχι να ρίξουμε τη καλατρομπιά και να γίνει ανοιγοκλεινόμενη οροφή με επέκταση εξεδρώνΝα ρίξουμε τη στέγη του γηπέδου μπάσκετ τύπε, να μην υπάρχει κίνδυνος πτώσης και να το κάνουμε και αυτό ποδοσφαιρικό
Στίβος στο
όχι να ρίξουμε τη καλατρομπιά και να γίνει ανοιγοκλεινόμενη οροφή με επέκταση εξεδρώνΝα ρίξουμε τη στέγη του γηπέδου μπάσκετ τύπε, να μην υπάρχει κίνδυνος πτώσης και να το κάνουμε και αυτό ποδοσφαιρικό
Ευτυχώς τύπε που δέχεσαι να μη χαλάσουμε το στολίδι για το ΚΩΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟόχι να ρίξουμε τη καλατρομπιά και να γίνει ανοιγοκλεινόμενη οροφή με επέκταση εξεδρών
Στίβος στοκαταυλισμόΒοτανικό
όταν ακαταλάβεις ότι πάνω φάγανε τα λεφτά , αφήσανε όλες τις εγκαταστάσεις να ρημάξουνε ενώ μπορούσε να ήταν αθλητικός παράδεισοςΕυτυχώς τύπε που δέχεσαι να μη χαλάσουμε το στολίδι για το ΚΩΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μονταρισε πρωτα και μετα βλέπεις για προσθηκες και αφαιρεσεις.. Ο Αταμαν, αν δεν ειναι μαλακας, ζητησε ή και να μην ζητησε, ο πρεζακιας να του δωσει χρονο. Δεν (ξανα) σηκώνεις απο τον πατο, όρθια μια ομαδα μεσα σε λιγους μηνες...χάλια ..... θέλει μοντάρισμα κ προσθήκες ...Μίχαλτσιουκ τουλάχιστον
σωστή η σκέψη σου , εννοείται ότι ο προπονητής είναι έξω από κάθε κριτικήΜονταρισε πρωτα και μετα βλέπεις για προσθηκες και αφαιρεσεις.. Ο Αταμαν, αν δεν ειναι μαλακας, ζητησε ή και να μην ζητησε, ο πρεζακιας να του δωσει χρονο. Δεν (ξανα) σηκώνεις απο τον πατο, όρθια μια ομαδα μεσα σε λιγους μηνες...
Μολις εσκασε μυτη. Ψηλο στο 1,75,, max 25 προσωπο καπως αλλα οχι μπαζο, ποδια, ποδαρες μαλλον με απαλη και τέλεια επιδερμίδα. Ευχαριστως το 130αρι της το εδινα. Δεν εχω παρει τα ματια μου απο τα ποδια της και γενικα απο πανω της!!! ΓΤΧΤ για κοριτσι!σωστή η σκέψη σου , εννοείται ότι ο προπονητής είναι έξω από κάθε κριτική
Έπαθε ρηξη πρωκτού ο πουστοτουρκος!
Αδιαθεσία ο Αταμάν, ο Καμπερίδης στη συνέντευξη Τύπου: 'Καταστροφικό πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια'
Για δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού και για καταστροφικό πρώτο μέρος από τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup της Ρόδου.www.sport24.gr
Του κατσε βαρύ του τουρκαλά
Μολις εσκασε μυτη. Ψηλο στο 1,75,, max 25 προσωπο καπως αλλα οχι μπαζο, ποδια, ποδαρες μαλλον με απαλη και τέλεια επιδερμίδα. Ευχαριστως το 130αρι της το εδινα. Δεν εχω παρει τα ματια μου απο τα ποδια της και γενικα απο πανω της!!! ΓΤΧΤ για κοριτσι!
Και εχει για γκομενο ενα σαμιαμιδι μαλακα! Ελεος!
Καλά που μου το θύμισες,το είχα ξεχάσει για απόψεΣωβρακο ξεχειλωμενο εντάξει είμαστε? Εντάξει είμαστε Κίντ Τζαμάικα
κάνε πέσιμο ... ρε μην έχεις στο μυαλό σου να πληρώσεις είναι ηττοπάθεια κ γκαντεμιά...Μολις εσκασε μυτη. Ψηλο στο 1,75,, max 25 προσωπο καπως αλλα οχι μπαζο, ποδια, ποδαρες μαλλον με απαλη και τέλεια επιδερμίδα. Ευχαριστως το 130αρι της το εδινα. Δεν εχω παρει τα ματια μου απο τα ποδια της και γενικα απο πανω της!!! ΓΤΧΤ για κοριτσι!
Και εχει για γκομενο ενα σαμιαμιδι μαλακα! Ελεος!
Τι θα αλλάξει δηλαδή ήταν αναπάντεχη θωπεια από σελεμπριτι ;Μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτή η ήττα στον μοναδικό αδιάφορο τίτλο(άντε και το κύπελο).
Πόσο διαφορετικά μπορούν να είναι τα πράγματα που ξαναπαίζουμε σε μερικές μέρες?
Δύσκολο αλλά θα είναι.
Κ οι δύο ομάδες κάτω του 7-8 με άριστα το δέκαΜόνο καλό μπορεί να κάνει αυτή η ήττα στον μοναδικό αδιάφορο τίτλο(άντε και το κύπελο).
Πόσο διαφορετικά μπορούν να είναι τα πράγματα που ξαναπαίζουμε σε μερικές μέρες?
Δύσκολο αλλά θα είναι.
Θα δούμε μάν.Τι θα αλλάξει δηλαδή ήταν αναπάντεχη θωπεια από σελεμπριτι ;
Έχω χάσει επεισόδια κάτσε να δωΘα δούμε μάν.
Κοντός ψαλμός.
Τον άλλον τον ξεφτιλισμένο τον φάγανε?Νήμα που τον πήδηξε ο σύζυγος....