stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
παντως για να πω την αληθεια δεν εχω εντυπωσιαστει με τις μεχρι τωρα κινησεις τησ διοικησης. οταν μιλησε ο βγενο μας ειπε για παναθηναικο που θα συναγωνιστει με τις μεγαλυτερες ευρωπαικες ομαδες, οτι θα διατεθουν απιστευτα χρηματα για μεταγραφες και θα ερθουν μεγαλοι παιχτες. βλεπω πως διαθεσαν ενα μπατζετ που τα μισα λεφτα τα εδωσαν για να κρατησουν παιχτες που επαιζαν και περυσι και πανε να παρουν καποιους αγνωστους παιχτες (οι παιχτες που ειναι δευτεροτριτοι στην ομαδα του, η πολυ μεγαλοι.) Αρχη αρχη ειχα διαβασει για αντριανο και απο αυτο φαινεται το τι προσδοκιες ειχαμε εμεις οι οπαδοι. Δηλαδη ο τζιλμπερτο ειναι καλυτερος απο τον ματος? (31 χρωνων πια ο ενας, απο περισυ ο αλλος). υποτιθεται πως θα περναμε νεους διψασμενους παιχταραδες. ο αλεσσαντρο μεγαλυτερες προοπτικες εχει απο τον βυντρα? (31 ο ενας αμπαλος ο αλλος). εφοσον καθεστε και διαλαλειτε πως θα ξοδεψετε πολλα λεφτα, ποιο το προβλημα να παρετε τον πιατι?
τι σας χαλασε στον αιμαρ? εχεις πολλους παιχτες σε αυτην την θεση? ε βαλε τους αλλους στον παγκο. δεν γινεται ενας παγκοσμιου κλασης 29αρης παιχτης να δεχεται να ερθει στην ελλαδα, και ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
κυριε βγενο ειχατε πει πως ο παναθηναικος δεν πρεπει να δανειζεται παιχτες απο αλλες ομαδες (μανουτσο, ποστιγκα) λογω το οτι ειναι μεγαλη ομαδα. με αυτου του βελινεκους ομως τις μεταγραφικες κινησεις αναιρει τα λεγομενα του.
εγω παντος προτιμω να εχω μονο για εναν χρονο εναν μικρο παιχτη που θα πρεπει να αποδειξει την αξια του στην ομαδα που τον δανισε, παρα εναν 32αρη που θα ερθει να συμπληρωσει να ενσημα του και θα φυγει κακην κακως στον εναν χρονο κι αυτος.
με συγχωρειτε για την πικρια, αλλα ηταν το μοναδικο καλοκαιρι που ελπιζα πως θα γινει κατι. αλλα η σκεψη τους ειναι να γινουν πρωτοι στο χωριο με διαδοσεις για βλεψεις και φιλοδοξιες για την πολη.
φιλε σιγουρα θα γινει κατι και περιμενε να φτιαχτει και το γηπεδο τοτε θα χτυπαμε και ευρωπη ανετα!
οσο για ελλαδε μονοι μας παιζουμε στην ελλαδα οποιον θελουμε τον παιρνουμε!
ο θειος δεν μπορει να μας συναγωνιστει και βαζει την ουρα στα σκελια του!
κυριε βγενο ειχατε πει