- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
Εγώ πάλι είδα ότι έφτιαξε ομάδα με Βαγιαννίδηδες, Ιωαννίδηδες και δεν ξέρω κι εγώ με ποιούς άλλους. Και καλή μάλιστα και δεμένη και ψυχωμένη. Παλικαρίσια πρόκριση.
Βάλε 7 στο στόμα σου για χαλάρωση7Κ πηραμε για ρεαμπτσουκ
καλως τονΕγώ πάλι είδα ότι έφτιαξε ομάδα με Βαγιαννίδηδες, Ιωαννίδηδες και δεν ξέρω κι εγώ με ποιούς άλλους. Και καλή μάλιστα και δεμένη και ψυχωμένη. Παλικαρίσια πρόκριση.
Ποιός είναι δαύτος; Ο νέος Λοβέρα που φέρνουμε;καλως τον
Εμας μας εχει το tranfermarkt φαβορί για Αζαρ και την ψαχνουμε πως θα το κανουμε να ριξουμε την βομβα!Εγώ πάλι είδα ότι έφτιαξε ομάδα με Βαγιαννίδηδες, Ιωαννίδηδες και δεν ξέρω κι εγώ με ποιούς άλλους. Και καλή μάλιστα και δεμένη και ψυχωμένη. Παλικαρίσια πρόκριση.
Και για Αζόρ κάτι ψιθυρίζεται.φαβορί για Αζαρ
Ναι τρομαρα μας!Και για Αζόρ κάτι ψιθυρίζεται.
Ισχύει. Θα μπορούσε να ήταν 4-0 στο πρώτο.
Αλλά το ποδοσφαιρο παιζεται 90'...
Λογικό όταν ποντάρεις στις Ακαδημίες να πηγαίνει καλά η ομάδα. Σε όλες τις χώρες έτσι γίνεται, με αυτούς χτίζουν.Εγώ πάλι είδα ότι έφτιαξε ομάδα με Βαγιαννίδηδες, Ιωαννίδηδες και δεν ξέρω κι εγώ με ποιούς άλλους. Και καλή μάλιστα και δεμένη και ψυχωμένη. Παλικαρίσια πρόκριση.
Δεν τους λες και ποιον εχει μανατζερ; Αυτον, μωρε τον καραφλο που τον ξηλωσε απο τον τοιχο του προθαλαμου στο Καραισκακη ο χοντρος.Και ο Ιωαννίδης μου άρεσε πολύ από όταν πρωτοέπαιξε
Πράγματι πολύ καλοί κι οι δύο.Πάντως αυτοί οι δύο που ανέφερες είναι πολύ καλοί. Και ο Ιωαννίδης μου άρεσε πολύ από όταν πρωτοέπαιξε.
Αδικείται γιατί δεν έχει καλούς παίκτες γύρω του, εξαιρετικός στο να κρατάει μπάλα και να φτιάχνει παιχνίδι για τους άλλους.
Δεν γνωρίζω, ειλικρινά. Ποιόν λες;Δεν τους λες και ποιον εχει μανατζερ; Αυτον, μωρε τον καραφλο που τον ξηλωσε απο τον τοιχο του προθαλαμου στο Καραισκακη ο χοντρος.
Το γραφειο του Τζορτζεβιτς και Νινιαδη τον εκπροσωπει!Δεν γνωρίζω, ειλικρινά. Ποιόν λες;
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ;
Υ.γ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΒΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ 5χ5
Και κουλούρι και τυρί γαμιόλη.Οβερ 2,5 και είμαι καλυμμένος εγώ παιδιά
Καλή Παναγιά
Γαύρος αφού.....Παει κι αυτο.
Απο βδομαδα τι ομαδα ειμαστε;
Μπραγκα ειπατε;
μολις εριξα 100 ευρω σε προκριση μαρσειγ
16-0 θα ηταν ενα δικαιο σκορ μεχρι τωρα
18-0 ενα δικαιο σκορ στο τελος της παρατασης
Σε λυπάμαι ρε κακομοίρη.....αλλη μια νυχτα ντροπης για το ελληνικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη...με αντιποδοσφαιρο βγαλμενο απο την δεκαετια του 60 και τον χελενιο χερερα, ο βαζελαικος εκλεψε μια προκριση σαν γνησιος κατσαπλιας που ειναι....
ενα καθαρο 18-0 εγινε 2-1 με το κλασικο βαρ - μπεναλντι....
νταξει μετα στη διαδικασια των μπεναλντι το ματς ηταν τυπικη διαδικασια, καθως ο χρησιμος ηλιθιος ειχε βαρεσει 85 μουφα μπεναλντι στο περσυνο πρωταθλημα...
εμετος και ευκοιλια για αυτο το πρασινο συνονθυλευμα