You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αδερφια τελευταια μου βραδια εδω μεσα
μου ´σπασε ξανα τα νευρα ενας μοντ
θα ποσταρω οτι υλικο εχω για να γουσταρετε και την κανω
ORCAaaaaaaaaaaaa που θα πας μωρή ξεφτυλισμένη φάλαινα, χέσε τους μοντ. Αυτό με την ip για το pes δούλεψε σε περιμένω για online μάχη.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όρκα...'άσε τις μαλακιές και κάτσε εδώ...τώρα που αρχίζει το πάρτυ δεν πας πουθενά...ορίστε μας...άντε μην τα πάρω....ORCAaaaaaaaaaaaa που θα πας μωρή ξεφτυλισμένη φάλαινα, χέσε τους μοντ. Αυτό με την ip για το pes δούλεψε σε περιμένω για online μάχη.
και 2 χρόνια στα τελευταία παιγνίδια ποιός την έκανε και τρ΄πωγαμε τα μπαλλάκια?....για θυμίσου...ο mr στήνω παιγνίδια...στο καλό να πάει....διωξανε τον morris οι ασχετοι αντε να βρουνε γρηγορο αμυντικο
δεν εκανε καλα παιχνιδια
ποιος εκανε περσι?
όρκα...'άσε τις μαλακιές και κάτσε εδώ...τώρα που αρχίζει το πάρτυ δεν πας πουθενά...ορίστε μας...άντε μην τα πάρω....
και 2 χρόνια στα τελευταία παιγνίδια ποιός την έκανε και τρ΄πωγαμε τα μπαλλάκια?....για θυμίσου...ο mr στήνω παιγνίδια...στο καλό να πάει....
Σωστός το γεροκούσαλο ο ταλος. Κ ο Γκούμας θα μπορούσε να ήταν ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας αλλά εκφράζει την κακομοιριά κ το τσιράκι της διοίκησης... στο καλό να πάει μαζί με τον Παπαδόπουλο...
γερο να σε πει η γκομενα σου ρε..... ......για τον γκούμα διαφωνώ..να μείνει γιατί έχει προσφέρει πολλά στα μίζερα χρόνια....έστω και για τον πάγκο
Δε διαφωνώ οτι έχει προσφέρει αλλά οταν έπρεπε να βγαίνει μπροστά κ να τα χώνει εκεί που πρέπει, το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί το κόσμο, την διαιτησία κλπ. Θα μπορούσε να εκφράζει κάτι πολύ σημαντικότερο από έναν απλά εντεταλμένο της παε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εχω αρχισει και εκνευριζομαι τρελα με αυτα που βλεπω να γινονται φετος το καλοκαιρι στη Παναθα.Τον ακρατο ενθουσιασμο στην αρχη που εδωσαν τα χερια οι ''μεγάλοι'' ,εχει διαδεχτει σκεπτικισμος τουλαχιστον...
Στην αρχη μας έλεγαν ότι ολοκληρη η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου 80 εκ ευρω,θα δίνονταν για τις τρεχουσες αναγκες της ομαδας,κυριως τις μεταγραφικες....Μετα ξαφνικα μα θαινουμε οτι το μεταγραφικο μπατζετ ειναι 30 εκ ευρω και εσχατως μαθαινουμε οτι ειναι 20...Και περσι οι γαυροι μονο, εδωσαν 22 εκατ. ευρω αν δεν κανω λαθος...(ασχετα που τα μισα ηταν απο τη πωληση του Καστιγιο)
Κοτζαμ Λαουντρουπ αποδειχτηκε λίγος στα ματια του Αντωνιου...,ενω ο βοηθός του ραικαρντ Τομ ''Τεν Κατε'' Τζοουνς μας βγηκε προπονηταρας που θα παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο...Τα ιδια έλεγε και ο Πεσειρο περσι στην αρχη της χρονιας...Και μετα κατεληξε να παιζει με 9 αμυντικογενεις στην ενδεκαδα...
Το καινουριο φρουτο που μας προεκυψε ειναι οτι ξαφνικα διαπιστωσαμε οτι ο Αιμαρ δεν μας κανει τεχνικα,γιατι ο μεγας Αντωνιου (διαπρεψας σε τεχνικα θεματα μιλωντας στη ΝΕΤ μαζι με την Καραμανλη και τον πουρουπουπου) τον απερριψε...ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο Γεωργιου...Παρολα αυτα φροντισαν να τον κλεισουν απο την Σαραγοσα με λεφτα του αερα...Πως λεμε ανεμογκαστρι, τωρα εχουμε και ανεμομεταγραφες...
Με τον ιδιο τροπο βλεπω να κλεινουμε τον κριστιανο ροναλντο,αλλα βλεπω να μην χωραει στην ενδεκαδα γιατι εχουμε τον Δημουτσο...
Τι να πω,δεν ξερω ...Οι πρωτες ενδειξεις μου δειχνουν μια απο τα ιδια...
τυπε μου εσενα να δει ο φεθρυ και θα μας τα πρηζει παλι
O μεγαλυτερος ρουφιανος της διοικησης στο βαζελο ειναι ο Γκουμας...γιαυτο και ειναι η....μοναδικη απο τις κοπελλες που ηρθαν ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ που εχει μεινει στην ομαδα!!!!!!!!!Σωστός το γεροκούσαλο ο ταλος. Κ ο Γκούμας θα μπορούσε να ήταν ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας αλλά εκφράζει την κακομοιριά κ το τσιράκι της διοίκησης... στο καλό να πάει μαζί με τον Παπαδόπουλο...
ωραιο βυζι,ποσα παιρνει το τραβελι?
Ειναι που θα εφευγες ρε...κοιτα στο ραδιο εχω κατι για παρτη σου ;) ;) ;) ;)για τραβελια απο λιμανι μερια ψαξε
ξερεις εσυ ;)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κάτσε βρε βιαστικέ....ακόμα είμαστε στο...μασάζ....να μην ξεκινήσουμε απότομα και΄πιαστούμε..... ....όλες οι ομάδες χρειάζονται διακοπές..το ίδιο και το θρέντ....εξάλλου θα έχουμε πολύ κουραστικό χειμώνα...τι εγινε ρε παιδες δεν βλεπω κανενα να ποσταρει στο thread μονο η ορκα το παλευει το θεμα .αντε γιατι η προετοιμασια ξεκινησε.
και ο όρκα κάνει για 10 απο εμάς.....γιαυτό τον αφήσαμε φύλακα.....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πες οτι σας λειπουν και 3 βασικοι με καρτες γιατι οι διαιτητες(μοντς) ειναι γαυροικάτσε βρε βιστικέ....ακόμα είμαστε στο...μασάζ....να μην ξεκινήσουμε απότομα και΄πιαστούμε..... ....όλες οι ομάδες χρειάζονται διακοπές..το ίδιο και το θρέντ....εξάλλου θα έχουμε πολύ κουραστικό χειμώνα...
και ο όρκα κάνει για 10 απο εμάς.....γιαυτό τον αφήσαμε φύλακα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K