shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Σλουκα ευχομαινα πεσει ελικοπτερο σπιτι σουοτι καλυτερο, ευχαριστουμεπου μας πουλησες καριολη

Σλουκα ευχομαινα πεσει ελικοπτερο σπιτι σουοτι καλυτερο, ευχαριστουμεπου μας πουλησες καριολη
Τύπε, να σε ρωτήσω κάτι μια και δεν σας καταλαβαίνω;νταξει ρε μαγκες επαγγελματιας παικτης ειναιο πουτανας γιοςο Σλουκας, και ο Σπανουλης ετσι ηρθε σε εμας (οχι στα γεραματα βεβαια) και εγινε σημαια της ομαδας, μην τον βριζετετον μπασταρδο εβραιοεπειδη πηγε στον αιωνιο αντιπαλο, ας ειμαστε φιλαθλοι και οχι οπαδοι για μια φορα. Σλουκα ευχομαινα πεσει ελικοπτερο σπιτι σουοτι καλυτερο, ευχαριστουμεπου μας πουλησες καριοληγια ολα
![]()
Φέρνει και άλλο λαό στον Πορθητή....An o τρακης χώσει αλλά 10-15 εκατομμύρια καλώς
Αν δεν τα χώσει το μπάτζετ έπεσε όλα σε ένα παίκτη 33+ που θα θέλεις 25-30 λεπτά συμμετοχής οπότε μια από τα ίδια όπως πέρσυ ..
Θα είναι καλή μεταγραφή αν χώσει δλδ κ άλλα πολλά λεφτα κ πάει άλλους τρεις επιπέδου Σλούκας στις υπόλοιπες θεσεις
Ακριβώς.Μην ξεχνάμε γιατι έφυγε ο Σπανουλης.
Αυτός θα φέρει κ τον Τζόρνταν και ο μπατζανακης ακόμα να μού φέρει την dyanaΦέρνει και άλλο λαό στον Πορθητή....
Έχει πάθει παράκρουση.....
![]()
Ο Σπανούλης πήρε και πρωτάθληματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά, πήγε τον Ολυμπιακό σε F4, σε τελικούς.Το "αλλα" είναι αμα στο πάρει στο ΣΕΦ,τα έβγαλε τα λεφτά του....
![]()
Εγώ τα σίγουρα έβαλα. 2 στο πρωτάθλημα κανονική διάρκεια και 5 στους τελικους για το πρωταθλημα. Ξέχασα τα δύο στην Ευρωλίγκα, σύνολο 9. Τα άλλα είναι υπό όρους.10 μπορεί να είναι τα παιχνίδια....
Μπορεί και 11 έως 15.....
![]()
Ξέχασες τον αγώνα κυπέλλουΕγώ τα σίγουρα έβαλα. 2 στο πρωτάθλημα κανονική διάρκεια και 5 στους τελικους για το πρωταθλημα. Ξέχασα τα δύο στην Ευρωλίγκα, σύνολο 9. Τα άλλα είναι υπό όρους.
Λες να βρεθούμε και σε 8αδα αντίπαλοι;
Σωστο οι αυτο.Ξέχασες τον αγώνα κυπέλλου
Μπα είναι παλιά πουτάνα αυτός....
Πρώτα τον απαξίωσε και είπε "δεν τον θέλαμε".....
Μετά θα πεί πούτσα τους.....
Γαύροι μαν
Σλούκας χαιρετάει.
Σε ενημερώνω ότι έχει 2 μικρά παιδιά.
είσαι ο ηλίθιος του μήνα συγχαρητήρια!!
χαβαλε κανω ρε μαλακισμενα τι θιχτηκατε;Τύπε, να σε ρωτήσω κάτι μια και δεν σας καταλαβαίνω;
Είσαι σε μια εταιρεία... ας πούμε Vodafone στα Δίκτυα στο IT 2000/μήνα καθαρά και ψάχνεις... σου προσφέρει η Cosmote 2500/μήνα... θα πεις όχι διότι έτσι αφού;
Του απλώσανε τα εκατομμύρια μπροστά και θα πει όχι, διότι ξέρω γω έχει ηθική υποχρέωση στον κόσμο του Ολυμπιακού; Πάτε καλά, ρε τύποι;
Ο Τόμπσον είναι ένας καλός παίκτης,όχι παιχταράςαυτο ηταν το ποστ μου την ημερα τον διαπραγματευσεων με τον κωστακη τον σλουκα :
ο,τι σας ειπα τυπε...Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ....
ο κωστακης ο σλουκας ειναι παιχταρας...αλλα εχει 2 μεγαλα μειονεκτηματα :
1) εχει πολυ μεγαλο συμβολαιο...που με τα ιδια λεφτα φερνεις πχ. τον παιχταρά τον τομπσον που πηρε η εφες...
2) θελει να παιζει συγκεκριμενο χρονο...αν ηταν ο νοβιτσκι, να του διναμε τον χρονο που ηθελε...αλλα οταν δεν μπορει να βαζει τους ποντους του βεζενκοφ, για πιο στον πουτσο λογο να του δωσουμε τον χρονο που ζηταει????
και για αυτο και δεν τον ανανεωσαμε...
ο σλουκας επιασε κοροιδο τον βαζελο, καθως αυτα τα λεφτα τα αξιζουν μονο παιχτες στυλ ταβαρες, λαρκιν κτλ....
ο,τι καλυτερο κυκλοφορουσε στην ευρωπη στην θεση του...εκανε τρομερο στεπ απ στην μπασκονια...Ο Τόμπσον είναι ένας καλός παίκτης,όχι παιχταράς
Σπανουλης σε Χατζηνικολαου οταν σταματησε.Τύπε, να σε ρωτήσω κάτι μια και δεν σας καταλαβαίνω;
Είσαι σε μια εταιρεία... ας πούμε Vodafone στα Δίκτυα στο IT 2000/μήνα καθαρά και ψάχνεις... σου προσφέρει η Cosmote 2500/μήνα... θα πεις όχι διότι έτσι αφού;
Του απλώσανε τα εκατομμύρια μπροστά και θα πει όχι, διότι ξέρω γω έχει ηθική υποχρέωση στον κόσμο του Ολυμπιακού; Πάτε καλά, ρε τύποι;
Μονο που απέχει πολύ από τις ικανότητες του μπιλλυΣπανουλης σε Χατζηνικολαου οταν σταματησε.
Δεν ηταν τα λεφτα το θεμα, ηθελα να παω σε μια ομαδα που θα την κανω ΕΓΩ ξανα πρωταγωνιστρια.
Και ο Σλουκας αυτο ψαχνει να βρει. Να ξανα κανει ΑΥΤΟΣ μια ομαδα και συγκεκριμενα τον Παναθηναικο πρωταγωνιστη.
Τα λεφτα ειναι το κερασακι που λεμε.
Εκει ειναι η ενσταση. Αυτο λεμε. Και το ξερουν και οι βαζελοι και εχουν τος ενστασεις τους, ασχετα αν τον στηριξουν. Στον Ολυμπικο ο Σλουκας απλα θα ηταν ενας παιχτης της ομαδας. Αν ο Αταμαν του δωσει τον ρολο που θελει και ανταποκριθει, χαλαλι του.Μονο που απέχει πολύ από τις ικανότητες του μπιλλυ
Κατανοητό.Τα λεφτα ειναι το κερασακι που λεμε.
Το ενα συνοδευεται με το αλλο. Πρωτα ομως τον νοιαζει η Τουρτα.Κατανοητό.
Εννοείς ότι η τούρτα ήταν η υστεροφημία του και τα λεφτά το κερασάκι.
Πάντα πονηρά σκεπτόμενος, εγώ θεωρώ ότι τα φράγκα είναι το Α και το Ω.
Τεσπα.... κουβέντα να γίνεται.![]()