Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.261
Πόντοι
28.246
Εγώ έχω άλλη γνώμη αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου αν ο φίλος σου ο @raopau γράψει το ίδιο και για την δεύτερη θέση στο μπάσκετ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Τακης ειναι υπευθυνος και υπολογος για οσα γραφει και υποστηριζει. Αυτο για οταν θα μιλας μαζι μου.

Για να σοβαρευτουμε. Ασφαλως και ειναι τιμητικη η δευτερη θεση που ανηκει στον φιναλιστ, και για να εχασε την πρωτη θεση μαζι και την κουπα, υπαρχουν πολλοι και διαφοροι λογοι, αλλα δεν το κανουμε και σημαια. Ναι μεν δεν ξεγράψει η ιστορια αλλα δεν το κανουμε και σημαια. Εδω κανατε τους αποκλεισμούς εις βαρος μεγαθηριων σημαιες. Καπου ελεος!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.445
Πόντοι
32.478
Ο Τακης ειναι υπευθυνος κσι υπολογος για οσα γραφει και υποστηριζει. Αυτο για οταν θα μιλας μαζι μου.

Για να σοβαρευτουμε. Ασφαλως και ειναι τιμητικη η δευτερη θεση που ανηκει στον φιναλιστ, και για να εχασε την πρωτη θεση μαζι και την κουπα, υπαρχουν πολλοι και διαφοροι λογοι, αλλα δεν το κανουμε και σημαια. Ναι μεν δεν ξεγράψει η ιστορια αλλα δεν το κανουμε και σημαια. Εδω κανατε τους αποκλεισμούς εις βαρος μεγαθηριων σημαιες. Καπου ελεος!
Τύπε έτσι όπως τα λες δεν θα διαφωνήσω.
Απλώς και εμείς και εσείς στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε κούπα και υπερηφανευόμαστε την μεγαλύτερη επιτυχια που έχουμε κάνει. Ακριβώς επειδή είμαστε μικρά μεγέθη.
Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι με ειλικρίνεια όμως.
Πάτε τελικό CH και χάνετε. Δεν θα το έχετε καμάρι; Δεν θα λέτε ότι παίξατε στον τελικό;Τι θα λέτε , εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα έναν τελικό παίξαμε και χάσαμε , δεν πήραμε την κούπα.
Προσωπικά εγώ και οι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα σκάγαμε από το κακό μας ακόμα και αν χάνατε.
Μην κρυβόμαστε. Θα είναι επιτυχία που δεν θα μπορείς να την μειώσεις.
Περιμένω την απάντησή σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
FzEW2PMWIAIVoXx.jpg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.181
Πόντοι
5.006

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.261
Πόντοι
28.246
Τύπε έτσι όπως τα λες δεν θα διαφωνήσω.
Απλώς και εμείς και εσείς στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε κούπα και υπερηφανευόμαστε την μεγαλύτερη επιτυχια που έχουμε κάνει. Ακριβώς επειδή είμαστε μικρά μεγέθη.
Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι με ειλικρίνεια όμως.
Πάτε τελικό CH και χάνετε. Δεν θα το έχετε καμάρι; Δεν θα λέτε ότι παίξατε στον τελικό;Τι θα λέτε , εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα έναν τελικό παίξαμε και χάσαμε , δεν πήραμε την κούπα.
Προσωπικά εγώ και οι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα σκάγαμε από το κακό μας ακόμα και αν χάνατε.
Μην κρυβόμαστε. Θα είναι επιτυχία που δεν θα μπορείς να την μειώσεις.
Περιμένω την απάντησή σου.
Σε τελικο τσου λου ασφαλως και θα καμαρωναμε μιας και θα ηταν μοναδικη βραδια, θα το γλενταγαμε για κανα μηνα, θελεις δυο; Δυο. Αλλα καποια στιγμη θα το βουλωναμε και δεν θα μεγαλωναμε τις νεες γενιες με το που εφτασε ο Ολυμπιακος και βγειτε στα σχολεια με τις σημαιες στα χερια. Ναι μεν θα ητανε ενας αθλος αλλα... Και θα γκρινιαζαμε στους διοικουντες και στους παιχτες πως θα γινει να ξανα παμε να το σηκωσουμε. Οι απαιτησεις θα μεγαλωναν... Δεν θα συνεχιζαμε να ζουμε με τις αναμνησεις που η δουλεια εμεινε στην μεση.... Και ας μην ητανε τσου λου. Ας ηταν και conference. Το τι θα εγραφε ο Καραπαπας στο ινσταγραμ και ο Τσουκαλας στην εκπομπη, ζμπουτσα μας για να σε προλαβω.

Οσο για τους Παναθηναικους μην ορκιζεσαι και μην παιρνεις μπουσουλα απο εσενα. Καπνογονα στην ομονοια θα αναβανε που θα το ειχαμε χασει. (Ακομα πανηγυρίζουν την εφταρα απο την Γιουβε)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
:new_shocked:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη βρίζεις ηρεμα, τι τσιμπησες?
κεφτεδάκια με μια χωριάτικη και ζυμωτό ψωμί από Εύβοια ψημένο σε σπιτικό ξυλόφουρνο
τετοιοι εισαστε...
είδα τη μπέμπα που πόσταρες και μου άνοιξε πάλι η όρεξη.. για σπαλομπριζολάρα :rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.445
Πόντοι
32.478
Σε τελικο τσου λου ασφαλως και θα καμαρωναμε μιας και θα ηταν μοναδικη βραδια, θα το γλενταγαμε για κανα μηνα, θελεις δυο; Δυο. Αλλα καποια στιγμη θα το βουλωναμε και δεν θα μεγαλωναμε τις νεες γενιες με το που εφτασε ο Ολυμπιακος και βγειτε στα σχολεια με τις σημαιες στα χερια. Ναι μεν θα ητανε ενας αθλος αλλα... Και θα γκρινιαζαμε στους διοικουντες και στους παιχτες πως θα γινει να ξανα παμε να το σηκωσουμε. Οι απαιτησεις θα μεγαλωναν... Δεν θα συνεχιζαμε να ζουμε με τις αναμνησεις που η δουλεια εμεινε στην μεση.... Και ας μην ητανε τσου λου. Ας ηταν και conference. Το τι θα εγραφε ο Καραπαπας στο ινσταγραμ και ο Τσουκαλας στην εκπομπη, ζμπουτσα μας για να σε προλαβω.

Οσο για τους Παναθηναικους μην ορκιζεσαι και μην παιρνεις μπουσουλα απο εσενα. Καπνογονα στην ομονοια θα αναβανε που θα το ειχαμε χασει. (Ακομα πανηγυρίζουν την εφταρα απο την Γιουβε)
Οκ μιλάς λογικά. Όμως σου είπα και πριν όταν δεν μπορείς να επαναλάβεις κάτι ή να κατακτήσεις έπαθλο θα καμαρώνεις που έφτασες τελικό και ας τον χάσεις.Και ναι εννοείται ότι ο αντίπαλος θα ζηλεύει αν δεν το έχει κάνει. Πρώτος σου είπα ότι θα έσκαγα από το κακό μου αν πηγαίνατε τελικό. Οι βαρεμένοι οπαδοί σίγουρα θα πανηγυρίσουν την ήττα . Κι εσείς εξάλου το 1996 που χάσαμε στον ημιτελικό από τον Άγιαξ πανηγυρίζατε στο Πασαλιμάνι.
Το κακό και για τους δυο μας είναι ότι ενώ στο μπάσκετ εχουμε από τις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες και έχουμε φτάσει να μιλάμε για κούπες, στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει το ίδιο. Οπότε όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο προς το παρόν.
Όταν κάποιος πάει με τα πόδια ή με το λεωφορείο δεν μπορεί να πάρει μερσεντές ή πόρσε. Ακόμα και το φιατάκι καλό του φαίνεται.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
Μόλις ανακάλυψα ότι στο ποδόσφαιρο η δεύτερη θέση σε τελικό CL δεν μετράει, ενώ αντίθετα στο μπάσκετ είναι μεγάλη τιμή η δεύτερη θέση.
Όσο ζεις μαθαίνεις.
Τι άλλο θα ακούσουμε
ολος ο κοσμος λεει οτι μετραει η 2η θεση και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ...
μονο εσυ το τουβλο για να βγαλεις λουζερ τον ολυμπιακο στο μπασκετ, κοροιδευεις για 2η θεση....και λες οτι η 2η θεση μετραει μονο στον στιβο....
και την ιδια στιγμη, πανηγυριζεις που βγηκες 2ος στο γουεμπλει και πηγες ημιτελικα και 8αδα στο ποδοσφαιρο...
βγαζεις λουζερ την 2η θεση στο μπασκετ, αλλα στο γουεμπλει η 2η θεση ηταν επιτυχια....
εισαι κανονικος ψυχασθενης..οχι αστεια...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
πολυ νευρικός ο τυπος τακης να πουμε. σε καθε ποστ του ανεβάζει και αριθμό στις φατσούλες. τωρα ειναι στα δεκα συνεχομενα γελάκια. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.261
Πόντοι
28.246
σε ταλεντάρα βασ βασ - ροπάο απευθυνόμουν
Δεν μου λες. Την ωρα που τον παιζεις, κανεις παυση για να απαντησεις στο σαητ; Απαντησες στον Αντζελο για το τι φαρμακωσες και σου κανα σιαξιμο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.232
Πόντοι
6.056
Δεν μου λες. Την ωρα που τον παιζεις, κανεις παυση για να απαντησεις στο σαητ; Απαντησες στον Αντζελο για το τι φαρμακωσες και σου κανα σιαξιμο.
σε λίγο βγαίνω για σπρώξιμο ρε , θα μου τον παίξει γκομενέτο

Στο μπάσκετ-αθλητικά είναι απλά τα πράματα, πέφτει ο παράς έρχονται επιτυχίες αλλιώς φάβα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
η σχολη πουλιου εχει βγαλει αξιους αντικαταστατες του. :coffee:

Stories