Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
844
Πόντοι
86
Καλή τύχη και του χρόνου
FB_IMG_1686864760198.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα σήμερα αλλά και τον πρωταθλητή αργότερα, απορώ ειλικρινά που είστε ευχαριστημένοι (οι γαύροι) από αυτό το τσίρκο που ονομάζετε σούπερ ομάδα...
Οριακά καλύτεροι από τον χειρότερο παναθηναικό (αυτή την τριετία γενικότερα) της τελευταίας 20ετίας.
Εκεί ειδικά που μετράει (τελικοί) είστε τραγικοί. Τον έναν, τον σοβαρό, τον χάσατε και τη σειρα την έχετε κάνει ντέρμπι. Με ποιον, με την καρικατούρα του (σύντομα ξανά) εξάστερου. Για γέλια.
Αναθεωρήστε...

Εσείς. Το είπα.
Αλλά η ομάδα αυτή επί ομπράντοβιτς θα έχανε για πλάκα από τα δεύτερα μας.
Και σε σχέδη με παλιοτερες ομάδες σας, ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, είναι τριτοτέταρτη. Και οι παίκτες και το σύνολο.
Γενικά κι εσείς κι εμείς της πλάκας. Ότι ήταν κάποτε περιστέρι και πανιώνιος...και αν...
Τσιρκο, οριακα καλυτεροι απο εσας, (εδω γελανε και οι φρεσκο ορφανοι) τραγικοι. Καταφερατε απλα να σπασετε το αηττητο με τον Ολυμπιακο χωρις Σλουκα απο την αρχη, με Γουοκαπ εκτος απο ολο το δευτερο ημιχρονο και Βεζενκοφ εκτος τα τελευταια δωδεκα λεπτα και αυτο στο καλαθι. Και θελεις να αναθεωρησουμε.

Επι Ομπραντοβιτς οντως ειχες ο αμαδαρα και εκανες ο,τι εκανες. Ειχες και Βασιλακοπουλο αλλα αυτος ητανε να κραταει τα μποσικα εκεινη την εποχη. Επι Τρακη αν δεν ειχες Βασιλακοπουλο θα σε ειχα γαμησει ακομα περισσοτερες φορες. Μετα το μεχρι τελους, φανηκε το ξεβρακωμα σας. Ποιος ειναι αυτο; ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Τουλαχιστον οι Αγγελοπουλοι οταν ξεκινησαν, και είχανε τα συχωρεμενα αδερφια για αντιπάλους, κανανε και τα παντα για να εχουν και ομαδα. Ασχετα αν τρωγαμε και παλι φαπα, ειχανε και ανταγωνιστικη ομαδα. Και πρωταθλημα πηρανε, και σε F4 πηγανε και σε τελικούς ευρωλιγκας πηγανε και ανταγωνιστικοί στο θηριο του Ελληνικου Μπασκετ που ειχανε οι Γιαννακοπουλοι με τον Σερβο ηντουσαν. Απο την ημερα που τον αφησανε εως και σημερα που ανελαβε ο πρεζακιας οσα πηρες οχι απλα κάλπικα ητανε αλλα καρακαλπικα και το μουνοπανο που μας πεταξε και κοκκινα στρινγκ με τις πλατες του Βαζελακοπουλου. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

Να προσεχεις τι γραφεις αλλη φορα και στο λεω τελειως φιλικα.

IMG-ce1380fa6e54e28255b337f6b33ef823-V.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Στον πόντο κρίθηκε
γάματα ... ήταν γαμάτα :2funny:

βλακόμουτρο υπάλληλε του πρεζέμπορα σου πήγε το σκατό στη κάλτσα...με αγραβάνη καλαιτζάκη και συνταξιούχο Παπά και περίμενες να λήξει ο αγώνας
για να βγάλεις γλώσσα...τόση εμπιστοσύνη στην ομάδα σου κατσαπλιά :confused:
Επιστροφή στην κανονικότητα τυπε. Βάλε μια Γιουλ τώρα Μπούλη.
ψυχωτικέ παππού ηρέμησε θα σε πάω άτα με το μηχανάκι να μου αφήσεις κληρονομιά όμως ε ? :wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
γάματα ... ήταν γαμάτα :2funny:

βλακόμουτρο υπάλληλε του πρεζέμπορα σου πήγε το σκατό στη κάλτσα...με αγραβάνη καλαιτζάκη και συνταξιούχο Παπά και περίμενες να λήξει ο αγώνας

ψυχωτικέ παππού ηρέμησε θα σε πάω άτα με το μηχανάκι να μου αφήσεις κληρονομιά όμως ε ? :wanker:
Το θελω σε καλυτερη αναλυση, δεν μου αρεσει αυτη. Θελω και την Χερενφεν και την Μακαμπι να βαλεις. Μην σταματας αλλα προσεχε μην χτυπησεις κανενα κεφαλι ή καμια μεση απο την κωλοτουμπα.

ΒΑΛΕ ΓΙΟΥΛ ΚΑΡΓΑ ΛΕΜΕ! ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΒΑΛΕ ΒΛΑΧΟ! ΒΑΛΕ ΧΑΖΕ!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006

μιλαμε για ψυχιατρικη κατασταση πλεον...εδω και 2 χρονια τους ξεκωλιαζουμε μεσα εξω με καθε πιθανο τροπο, παιζουμε φαιναλ φορ ενω αυτοι τερματιζουν προτελευταιοι μαζι με την αλμπα, και όμως αυτοι πιστευαν οτι ειχαμε χεστει απο το φοβο μας.....και ολα αυτα επειδη κερδισαν 1 ματς ολο και ολο...
db75d127c5157499c7f588c51de7a832.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Το θελω σε καλυτερη αναλυση, δεν μου αρεσει αυτη. Θελω και την Χερενφεν και την Μακαμπι να βαλεις. Μην σταματας αλλα προσεχε μην χτυπησεις κανενα κεφαλι ή καμια μεση απο την κωλοτουμπα.

ΒΑΛΕ ΓΙΟΥΛ ΚΑΡΓΑ ΛΕΜΕ! ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΒΑΛΕ ΒΛΑΧΟ! ΒΑΛΕ ΧΑΖΕ!
απόψε λες να σε ξεχρεωθεί το σύστημα υγείας και το συνταξιοδοτικό ταμείο ?
βάλε με στη διαθήκη σου ... να !!! δε σου χαλάω χατήρι νευρωτικέ μου παππού ,γερογαβριέλα :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνημμένα

• EUROLEAGUES.mp4
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 0

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Σιγανοπαπαδιές κόκκινοι κίναιδοι...

Fxumr6yWAAIwk_6.jpeg

:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
απόψε λες να σε ξεχρεωθεί το σύστημα υγείας και το συνταξιοδοτικό ταμείο ?
βάλε με στη διαθήκη σου ... να !!! δε σου χαλάω χατήρι νευρωτικέ μου παππού ,γερογαβριέλα :smiling-face-with-heart-eyes:
Ρε βλαμενο καταλαβαινεις Ελληνικα; Οταν σου ειπα οτι το θελω σε καλυτερη αναλυση, αυτη ειναι η καλυτερη που μπορεσες να βρεις;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Ρε βλαμενο καταλαβαινεις Ελληνικα; Οταν σου ειπα οτι το θελω σε καλυτερη αναλυση, αυτη ειναι η καλυτερη που μπορεσες να βρεις;
γερομπισμπίκη μη σκούζεις ,δεν είσαι σε θέση να "θέλεις¨ τίποτε άλλο πλην της κάσας :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
γερομπισμπίκη μη σκούζεις ,δεν είσαι σε θέση να "θέλεις¨ τίποτε άλλο πλην της κάσας :2funny:
Ε, αφού δεν έχεις τι σκατα μιλάμε;
Εγώ όμως έχω. Όλη δικιά σου. Το ταμπλό κοίτα και τα κατεβασμένα κεφάλια....

Είχε κι άλλο να παίξουμε αλλα κιοτεψατε και φύγατε.

IMG-2ad1fc2e4407e66b8cec92b8467358c5-V.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.631
Πόντοι
1.706
Καλημέρα κίναιδε

:effemine:
Μα βοήθα λίγο, πόσο ήταν η προηγούμενη διαφορά??
Αυτή που δεν κατάφερες ΠΟΤΕ να ξεπεράσεις........
Ελα βρε κουτό, μην μας κάνεις μουτράκια τέτοια ώρα.
Πούτσα έφαγες :smitten::smitten::smitten::smitten:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Ε, αφού δεν έχεις τι σκατα μιλάμε;
Εγώ όμως έχω. Όλη δικιά σου. Το ταμπλό κοίτα και τα κατεβασμένα κεφάλια....

IMG-2ad1fc2e4407e66b8cec92b8467358c5-V.jpg
παπουδάκι τα έχεις χάσει.... αγραβάνη καλαιτζάκη και κάτι άλλους που ούτε για το Περιστέρι δεν κάνουνε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom