Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 844
- Πόντοι
- 86
Καλή τύχη και του χρόνου
Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα σήμερα αλλά και τον πρωταθλητή αργότερα, απορώ ειλικρινά που είστε ευχαριστημένοι (οι γαύροι) από αυτό το τσίρκο που ονομάζετε σούπερ ομάδα...
Οριακά καλύτεροι από τον χειρότερο παναθηναικό (αυτή την τριετία γενικότερα) της τελευταίας 20ετίας.
Εκεί ειδικά που μετράει (τελικοί) είστε τραγικοί. Τον έναν, τον σοβαρό, τον χάσατε και τη σειρα την έχετε κάνει ντέρμπι. Με ποιον, με την καρικατούρα του (σύντομα ξανά) εξάστερου. Για γέλια.
Αναθεωρήστε...
Τσιρκο, οριακα καλυτεροι απο εσας, (εδω γελανε και οι φρεσκο ορφανοι) τραγικοι. Καταφερατε απλα να σπασετε το αηττητο με τον Ολυμπιακο χωρις Σλουκα απο την αρχη, με Γουοκαπ εκτος απο ολο το δευτερο ημιχρονο και Βεζενκοφ εκτος τα τελευταια δωδεκα λεπτα και αυτο στο καλαθι. Και θελεις να αναθεωρησουμε.Εσείς. Το είπα.
Αλλά η ομάδα αυτή επί ομπράντοβιτς θα έχανε για πλάκα από τα δεύτερα μας.
Και σε σχέδη με παλιοτερες ομάδες σας, ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, είναι τριτοτέταρτη. Και οι παίκτες και το σύνολο.
Γενικά κι εσείς κι εμείς της πλάκας. Ότι ήταν κάποτε περιστέρι και πανιώνιος...και αν...
Φεύγουν αυτοί.Καλή τύχη και του χρόνου
Οι εφιάλτες που σου προκάλεσαν όμως θα μείνουν για πάντα.Φεύγουν αυτοί.
Έλα πούλο
ε οχι ρε μλκ θα χασουμε τον ρεαψουκ.Φεύγουν αυτοί.
Έλα πούλο
γάματα ... ήταν γαμάταΣτον πόντο κρίθηκε
βλακόμουτρο υπάλληλε του πρεζέμπορα σου πήγε το σκατό στη κάλτσα...με αγραβάνη καλαιτζάκη και συνταξιούχο Παπά και περίμενες να λήξει ο αγώναςενταξει παιδια
ψυχωτικέ παππού ηρέμησε θα σε πάω άτα με το μηχανάκι να μου αφήσεις κληρονομιά όμως ε ?Επιστροφή στην κανονικότητα τυπε. Βάλε μια Γιουλ τώρα Μπούλη.
Ειχα άλλη δουλειά.
Το θελω σε καλυτερη αναλυση, δεν μου αρεσει αυτη. Θελω και την Χερενφεν και την Μακαμπι να βαλεις. Μην σταματας αλλα προσεχε μην χτυπησεις κανενα κεφαλι ή καμια μεση απο την κωλοτουμπα.γάματα ... ήταν γαμάτα
βλακόμουτρο υπάλληλε του πρεζέμπορα σου πήγε το σκατό στη κάλτσα...με αγραβάνη καλαιτζάκη και συνταξιούχο Παπά και περίμενες να λήξει ο αγώνας
για να βγάλεις γλώσσα...τόση εμπιστοσύνη στην ομάδα σου κατσαπλιά
ψυχωτικέ παππού ηρέμησε θα σε πάω άτα με το μηχανάκι να μου αφήσεις κληρονομιά όμως ε ?
βλακόμουτρο υπάλληλε του πρεζέμπορα σου πήγε το σκατό στη κάλτσα...με αγραβάνη καλαιτζάκη και συνταξιούχο Παπά και περίμενες να λήξει ο αγώνας
για να βγάλεις γλώσσα...τόση εμπιστοσύνη στην ομάδα σου κατσαπλιά
απόψε λες να σε ξεχρεωθεί το σύστημα υγείας και το συνταξιοδοτικό ταμείο ?Το θελω σε καλυτερη αναλυση, δεν μου αρεσει αυτη. Θελω και την Χερενφεν και την Μακαμπι να βαλεις. Μην σταματας αλλα προσεχε μην χτυπησεις κανενα κεφαλι ή καμια μεση απο την κωλοτουμπα.
ΒΑΛΕ ΓΙΟΥΛ ΚΑΡΓΑ ΛΕΜΕ! ΒΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΒΑΛΕ ΒΛΑΧΟ! ΒΑΛΕ ΧΑΖΕ!
Ρε βλαμενο καταλαβαινεις Ελληνικα; Οταν σου ειπα οτι το θελω σε καλυτερη αναλυση, αυτη ειναι η καλυτερη που μπορεσες να βρεις;απόψε λες να σε ξεχρεωθεί το σύστημα υγείας και το συνταξιοδοτικό ταμείο ?
βάλε με στη διαθήκη σου ... να !!! δε σου χαλάω χατήρι νευρωτικέ μου παππού ,γερογαβριέλα
γερομπισμπίκη μη σκούζεις ,δεν είσαι σε θέση να "θέλεις¨ τίποτε άλλο πλην της κάσαςΡε βλαμενο καταλαβαινεις Ελληνικα; Οταν σου ειπα οτι το θελω σε καλυτερη αναλυση, αυτη ειναι η καλυτερη που μπορεσες να βρεις;
Ε, αφού δεν έχεις τι σκατα μιλάμε;γερομπισμπίκη μη σκούζεις ,δεν είσαι σε θέση να "θέλεις¨ τίποτε άλλο πλην της κάσας
Μα βοήθα λίγο, πόσο ήταν η προηγούμενη διαφορά??Καλημέρα κίναιδε
παπουδάκι τα έχεις χάσει.... αγραβάνη καλαιτζάκη και κάτι άλλους που ούτε για το Περιστέρι δεν κάνουνε..Ε, αφού δεν έχεις τι σκατα μιλάμε;
Εγώ όμως έχω. Όλη δικιά σου. Το ταμπλό κοίτα και τα κατεβασμένα κεφάλια....