Εδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.
Μη λες τη λεξη ΓιουβεΕδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.
γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε,γιουβε
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
btw ποια απ ολες τις φορες που την επηδησα????
Εδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.
Μη λες τη λεξη ΓιουβεΕδω θυμασαι εσυ ποτε απεκλεισες την Γιουβε. Ελα ρε Βλασση τωρα.
Εκανες πολλους βςζελους χαρουμενους τωρα. Μετρα τα likes που θα παρεις.Μη λες τη λεξη Γιουβε
![]()
Ευκολο ε?Μαλλον εισαι απο τους τυπους που λενε τα 100 πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μετα ολα φτιαχνουν γιατι εναν αιωνα ομαδα μια φορα στους 8 ολη και ολη εχεις.....Φτασε και μετα ελα να μας πεις τι και πως μεχρι τοτε αστο καλυτεραΕδω τα ζησατε εσεις. Εγω δεν θα τα ζησω. Το πιο ευκολο.
Κλασσικα οταν δεν συμφερει κατι το γυρνατε στις κουπες της μπαλας....Ακομα και η σφουγγαριστρα που ξετσουτσουνησε πρωτος για μπαλα και πολο γραφει τωρα.Πλακα που εχετε ρε μπαγασηδες....Εγω ομως επειδη δεν ειμαι γαβρος να λεω οτι με συμφερει σου απαντω οτι οχι δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα μαντεψε εχουμε καμια 20αρια απο δ'αυτες δεν ονειρευομαστε πως ειναι....Το δυσκολοτερο ειναι να φτασεις εσυ τις κουπες του Ολυμπιακου σε πρωταθληματα. Δεν σου βαζω και τα κυπελλα. Μονο πρωτσθληματα. Πως το βλεπεις; Το χεις;
Οχι μωρε δεν κλαιγεστε ακομα για τον αερα 25 χρονια μετα προς θεου μια βδομαδα τοτε το συζητησατε και μετα το εχουμε ξεχασει απαντες....Μαγκες στην Ελλαδα ζουμε και εμεις ειπαμε πειτε τα παραμυθια σας αλλα να στεκουν καπουΑλλα και να παω σε ημιτελικό, τελικο η να ξανα παω στους 8 θα εχω να λεω για καμια εβδομαδα και να κουνιεμαι οτι πηγα. Αλλα σημαια δεν θα το κανω!
Βλάσση. Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά μόλις μου ηρθε στο viber από τον Ολυμπιακό. Μπορείς να με βοηθήσεις στην απάντηση; Κολλησε το μυαλό μου ρε συΜη λες τη λεξη Γιουβε
btw ποια απ ολες τις φορες που την επηδησα????
ας ησουνα και συ Α1 να μην το παιρνα με το λαυριο και τον προμηθεα.τυπε απο τα 7 πρωταθληματα που εχεις, τα 3 τελευταια πρωταθληματα ειναι με λαυριο, προμηθεα και ενα στα χαρτια λογω κοβιντ....
ξερεις, εκεινη την χρονια που ακυρωθηκαν ολα τα αθληματα χωρις πρωταθλητη, εκτος απο το μπασκετ που σου εκανε απονομη ο βαζελακοπουλος χωρις καν να εχει ολοκληρωθει η κανονικη διαρκεια!!!!!
πριν φυγουμε, τα πρωταθληματα ηταν 6-3 υπερ μας....τιμητικα τα 3 πρωταθληματα, αφου η διαφορα μεταξυ μας ηταν χαωδης.....
ε μετα η ιστορια ειναι γνωστη : αποφασισαμε να φυγουμε και απο εκει που θα διαλυομασταν εμεις, τελικα εφυγε ο βαζελακοπουλος και παιζετε με καλαιτζακηδες...καλα πηγε αυτο...![]()
Γιατι εμεις φαιναλ φορ στο μπασκετ οχι απλα εχουμε ζησει αλλα οταν πηγαινουμε τα παιρνουμε κιολας.....Συγκρινε πραγματα που εχεις ζησει οχι αυτα που φανταζεσαι πως θα ειναι οταν και αν τα καταφερεις ποτε
Και εσυ στην παραπανω παραθεση στις κουπες του μπασκετ το γυρισες.Κλασσικα οταν δεν συμφερει κατι το γυρνατε στις κουπες της μπαλας....Ακομα και η σφουγγαριστρα που ξετσουτσουνησε πρωτος για μπαλα και πολο γραφει τωρα.Πλακα που εχετε ρε μπαγασηδες....Εγω ομως επειδη δεν ειμαι γαβρος να λεω οτι με συμφερει σου απαντω οτι οχι δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα μαντεψε εχουμε καμια 20αρια απο δ'αυτες δεν ονειρευομαστε πως ειναι....
Εγραψε ο roque 5000 για τις συμμετοχες στα Φ4 οτι δεν ειναι τιτλοι πανω εκει του απαντησες εσυ και μετα εγραψα οτι εγραψα δεν το γυρισα σε κανενα μπασκετ απο το πουθενα....Και εσυ στην παραπανω παραθεση στις κουπες του μπασκετ το γυρισες.
Και πως το ειπες; Εχεις καμια εικοσαρια απο δαυτες στην μπαλα και ξερεις πως ειναι και δεν τις ονειρευεσαι; Ε, και εγω δεν μου λειπουν οι Ευρωπαικες και οι Ελληνικες στο μπασκετ; Εχω και απο αυτες.
Διαλεχτε επιτελους. Θα μιλαμε με κουπες ή πορειες; Εχετε το δικαιωμα της επιλογης αλλα δεν σας δινεται το δικαιωμα του και μονα και ζυγα δικα σας!
βασικα η μεγαλυτερη σφαγη ηταν εκεινο το πρωταθλημα που πηραμε με το λει απ του σπανουλη μεσα στο οακα...Ένα πρωτάθλημα αδικήθηκες.
Σε αυτό με το νον κολ του Πέν.
Σε ολα τα υπόλοιπα είχαμε καλύτερη ομάδα....
Και με το νον κόλ καλύτεροι ήμασταν αλλά και εσείς πολύ καλοί.
Μουνόπανο.
![]()
εσυ που το παιζεις παντογνωστης εχεις καταλαβει φανταζομαι οτι απο
το σεπτεμβριο θα σας πηδηξουμε παλι για αλλα 25 χρονια!!!
με τον βιλανοβα τυπε?
![]()
μαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΒΙΛΑΝΟΒΑ ΚΑΙ ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ ΜΠΟΥΣΤΗ
αν συνεχισει τις μαλακιες θα φαει γιουχα παλι ο Κοκακιαςμαιος με σεπτεμβριος, η καλυτερη εποχη του τρακη...εχει αμολησει και τα πιστα σκυλιά του να γραφουν ολημερις και οληνυχτις αρθρα για την υπερομαδα που θα φτιαξει...
οπως περυσι που φερανε τον παρις λι που ειχε σβησει τον σλουκα και εναν λιθουανο που ηταν η μετενσαρκωση του σαμπόνις...φετος θα φερουν τον βιλανοβα, θα φερουν και κανα ακομα γνωστό όνομα, και θα νομιζουν οτι γινανε γιουγκοπλαστικα...
εχει να παει το κλαρινο συννεφο...
ο βιλντοζα ειναι ο ενας μονο...εχει και αλλα παιδια που ερχονται + τον οθωμανο + το γηπεδο.με τον βιλανοβα τυπε?
![]()
ναι θα παω,,,,ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ 25 ΙΟΥΝΗ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ
Συμφωνα με αυτα που εχεις ζησει και μεσα και οι πορειες λοιπον. Οχι μονο οι κουπες. Οπως επιθυμεις.Εγραψε ο roque 5000 για τις συμμετοχες στα Φ4 οτι δεν ειναι τιτλοι πανω εκει του απαντησες εσυ και μετα εγραψα οτι εγραψα δεν το γυρισα σε κανενα μπασκετ απο το πουθενα....
Μπραβο σας για τις κουπες στο μπασκετ αληθεια την συγκριση με εμας αφηστε την ομως γιατι ιστορικα ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.Δεν γινεται στην μπαλα να κοροιδευετε το αεκακι που ειναι ολος ο τζορτζεβιτς σε τιτλους και στο μπασκετ να κουνιεστε σε εμας που ειστε ισα με τον αλβερτη απλα πραγματα....
Στο τελευταιο τωρα γενικα στη ζωη οχι μονο στα αθλητικα οταν μιλας με καποιον και θες να συγκρινεις το κανεις με αυτα που εχεις ζησει οχι με αυτα που ονειρευεσαι.....Με αλλα λογια και αφου ειμαστε στο μπου και το γαμησι παιζει πρωταρχικο ρολο στο σαιτ δεν γινεται να εχω κανει π.χ 5 παρτουζες στη ζωη μου και να ερχεσαι εσυ μετα και να μου λες σιγα μωρε μαλακα τι εκανες απο την στιγμη που δεν εχεις κανει....Αν το επιασες καλως αν οχι συνεχισε το ιδιο τροπαριο κανενα θεμα
Θυμίσου τον ντέγιαν, τον ντέγιαν...σεφ- ντέγιαν-σεφ- ντέγιαν...βασικα η μεγαλυτερη σφαγη ηταν εκεινο το πρωταθλημα που πηραμε με το λει απ του σπανουλη μεσα στο οακα...
γιατι ξερεις μπορεις να σε σφαζουν και οτι παιρνεις πρωταθληματα...
αλλα που να το καταλαβεις αυτο ρε πρασινο μουνοπανο....
![]()