raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
ψοφα μουνοπανο ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΣΤΗ
ουτε την ψηφο του δεν θα βρει
ψοφα μουνοπανο ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΣΤΗ
No politica
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
No politica
σόρυ με ξεσκίσανε στη πούτσα οι τράβελοι και δεν τα κρατάω...
Εκτος απο το χειροκροτημα την Κυριακη γινονται ετοιμασιες και για γιορτη για την φετινη πορεια του Παναθηναικου;MONO ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Ρε π@π@ρ@ εσυ δεν εχεις συναχωθει?Εκτος απο το χειροκροτημα την Κυριακη γινονται ετοιμασιες και για γιορτη για την φετινη πορεια του Παναθηναικου;
Η φετινη πορεια θα γραφτει και αυτη με χρυσα γραμματα οπως οι πορειες σας μεχρι τωρα;
Καλημερα στους φιλους Παναθηναικους.
breakfast τσακω εσυ
ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ
Πηρα το φαρμακο προχτες την δευτερα.Ρε π@π@ρ@ εσυ δεν εχεις συναχωθει?
Απο -3 σε -12 ολη τη χρονια
ΓαμιολεςΠηρα το φαρμακο προχτες την δευτερα.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2354 - bourdela.com forum
Νομίζω πως είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει τον κόσμο που είναι κοντά στην ΝΔ. Εβάλα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο ή λιγότερο, που ήδη εχουν θεσει υποψηφιότητα, όταν θα εχουμε τους οριστικούς υποψηφίους θα διορθωθεί η ψηφοφορία. Συζητάμε για το ποιος ή ποια είναι ο κατάλληλος για...www.bourdela.com
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2350 - bourdela.com forum
Νομίζω πως είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει τον κόσμο που είναι κοντά στην ΝΔ. Εβάλα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο ή λιγότερο, που ήδη εχουν θεσει υποψηφιότητα, όταν θα εχουμε τους οριστικούς υποψηφίους θα διορθωθεί η ψηφοφορία. Συζητάμε για το ποιος ή ποια είναι ο κατάλληλος για...www.bourdela.com
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2350 - bourdela.com forum
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2351 - bourdela.com forum
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2353 - bourdela.com forum
Γαμιολες
Κοβιντ ολοι να παθετε