Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

agnostosx

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σορι που μιλαω εδω γιατι ειμαι ολυμπιακος
αλλα αυτα που λετε για του ναζιστες
υπαρχουν σε ολες τις ομαδες
και στο καραισκακη εχουν ωαλει σηματα της χ.α και τον ναζιστικο σταυρο
καλο ειναι να μην ειμαστε στα ακρα ειτε δεξια ειτε αριστερα
σορι και παλι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο Κακιούζης έκανε μια καλή χρονιά στην Ισπανία, σίγουρα καλύτερη από πέρσι που κλήθηκε κανονικά. Για μένα θα έπρεπε να τον καλέσει και αν στην προετοιμασία δείξει πως δεν αξίζει να είναι στην 12άδα να κοπεί. Δεν είναι σε ηλικία που δεν μπορεί να προσφέρει, όπως ήταν πλέον ο Ζαγοράκης όταν σταμάτησε από την Εθνική. Και αν είναι ο Περπέρογλου χειρότερος ας μην πάει στο προ-ολυμπιακό και στο Πεκίνο. Αυτό άλλωστε δεν είναι το νόημα της προεπιλογής? να επιλέγονται αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν.
συμφωνώ 100%. με τη διαφορά πως δεν μπρείς να καλείς ΟΛΟΥΣ τους παίκτες για να δεις ποιος σου κάνει! Τι θα έκανε δηλαδή, θα καλούσε 50 παίκτες για να τους δοκιμάσει; Καλώς ή κακώς έπρεπε να κάνει επιλογή. Μπορεί να ξένισε αρκετούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να βλέπει εκείνος ό,τι θεωρεί σωστό. Γι-αυτό τον βάλαμε ομοσπονδιακό για να κάνει αυτή τη δουλειά. Ούτε φυσικά μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες. Κι εμένα με πειράζει που δεν κάλεσε το Βασιλειάδη, τον θεωρώ τριποντάκια που δεν έχουμε στην Εθνική...αλλά τι να κάνουμε; Εδώ τον βρίζουνε λόγω του ό,τι είναι στον Ολυμπιακό προπονητής. Αλλά δεν νομίζω να έχει αδικήσει κανέναν παίκτη του ΠΑΟ για να δικαιολογείται αυτή η μυνη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παιδια σορι που μιλαω εδω γιατι ειμαι ολυμπιακος
αλλα αυτα που λετε για του ναζιστες
υπαρχουν σε ολες τις ομαδες
και στο καραισκακη εχουν ωαλει σηματα της χ.α και τον ναζιστικο σταυρο
καλο ειναι να μην ειμαστε στα ακρα ειτε δεξια ειτε αριστερα
σορι και παλι
σωστό. τα έχουμε ξαναπεί. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν οπαδοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, όλων των ερωτικών γούστων, όλων των χρωμάτων δέρματος (ναι, ακόμα και αυτό). Μην βάζετε ταμπέλες εκεί που δεν υπάρχουνε. Επειδή το ποστ αναφέρεται ξεκάθαρα όμως στο θέμα του τι κάνει ο Κόκκαλης για να μην έρχονται τετοιοι φίλαθλοι, θα σου απαντήσω τίποτα.
Όπως δεν κάνει και κανένας από δαύτους τους προεδράρες για να βγάλουν τα σκουλήκια που μας έχουν διώξει με τις φασαρίες τους από τα γήπεδα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τις βρισιές των ανόητων μην τις λαμβάνεις υπόψη. Αυτοί μπορεί να είναι Παναθηναϊκοί, ΑΕΚ, Άρης και ότι άλλο φαντάζεσαι. Εμένα μου προκαλεί έκπληξη το διαφορετικό σκεπτικό του Γιαννάκη. Έκοψε τον Κακιούζη αλλά σε πρώτη φάση πήρε τον Ντικούδη και τον Πελεκάνο που έκαναν κακή σεζόν.
Για τον Κακιούζη δεν είμαι σίγουρος πως δεν θα επικαλεστεί ο προπονητής έλλειψη εμπειρίας σε μια κρίσιμη στιγμή από ένα ματς, ενώ θα τον έχει κόψει ο ίδιος. Δεν μιλάω να πάρει 50 παίχτες (που δεν τους έχουμε) αλλά μπορεί να πάρει 22.
Όσο για τον Βασιλειάδη, συμφωνώ το σουτ του είναι πολύ καλό αλλά δεν είχε καλή χρονιά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που δεν τον πήρε.

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλά δεν νομίζω να έχει αδικήσει κανέναν παίκτη του ΠΑΟ για να δικαιολογείται αυτή η μυνη...

λοιπον μοικανε το θεμα με το γιαννακη ειναι ηθικο γιατι ενω ειναι προπονητης τις πιο αντγωνιστικης προς αυτους ομαδας θα ειναι παραλληλα και προπονητης πολλων παικτων του παναθηναικου και θεωρητικα (το τονιζω) μπορει να τους επηρεασει , προσεγγισει κτλ, δεν ξερω τωρα γιατι κολατε τοσο πολυ με τις κλησεις κι εγω νομιζω οτι κατα βαση καλεσε τους καλυτερους ,συμφωνω οτι ειναι κλαψομουνης και θα προσθεσω πως ειναι και φραγκοφονιας.οσο για τα φασιστοειδη λες πως ο κοκκαλης δεν κανει τιποτα εγω θα σου πω λοιπον πως τους δινει δουλειες και γενικα τους χρησιμοποιει σαν στρατο οπου και οταν τους χρειαστει (οχι μονο αυτους) αφου εισαι γαβρος δεν πρεπει να σου διαφευγει της προσοχης οτι ολο το τιμ τις 7 του magic ειναι με διαρκειας στα vip.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπον μοικανε το θεμα με το γιαννακη ειναι ηθικο γιατι ενω ειναι προπονητης τις πιο αντγωνιστικης προς αυτους ομαδας θα ειναι παραλληλα και προπονητης πολλων παικτων του παναθηναικου και θεωρητικα (το τονιζω) μπορει να τους επηρεασει , προσεγγισει κτλ, δεν ξερω τωρα γιατι κολατε τοσο πολυ με τις κλησεις κι εγω νομιζω οτι κατα βαση καλεσε τους καλυτερους ,συμφωνω οτι ειναι κλαψομουνης και θα προσθεσω πως ειναι και φραγκοφονιας.οσο για τα φασιστοειδη λες πως ο κοκκαλης δεν κανει τιποτα εγω θα σου πω λοιπον πως τους δινει δουλειες και γενικα τους χρησιμοποιει σαν στρατο οπου και οταν τους χρειαστει (οχι μονο αυτους) αφου εισαι γαβρος δεν πρεπει να σου διαφευγει της προσοχης οτι ολο το τιμ τις 7 του magic ειναι με διαρκειας στα vip.
αυτό δν μου λέει τίποτα απολύτως. Τα αντίστοιχα τιμ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ είναι κι αυτά βολεμένα μια χαρά. Με της ΑΕΚ τα έχει βαλει μόνο ο Ντέμης αλλά νομίζω πως τώρα έχει μαλακώσει κι αυτός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρε Μοϊκάνε, δεν σε ενοχλεί να είναι κάτι σαν "εκπρόσωπος τύπου" του Ολυμπιακού ο Τάκης Τσουκαλάς;
Και μη μου πεις πως δεν έχει κατ' ουσίαν "θεσμικό" ρόλο επί Κόκκαλη. (βλέπε ΤΙ ΒΙ ΜΑΤΖΙΚ, και όχι μόνο)
Εσύ θα μπορούσες να κάνεις μια πολιτισμένη συζήτηση μ' έναν τέτοιο τύπο;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βρε Μοϊκάνε, δεν σε ενοχλεί να είναι κάτι σαν "εκπρόσωπος τύπου" του Ολυμπιακού ο Τάκης Τσουκαλάς;
Και μη μου πεις πως δεν έχει κατ' ουσίαν "θεσμικό" ρόλο επί Κόκκαλη. (βλέπε ΤΙ ΒΙ ΜΑΤΖΙΚ, και όχι μόνο)
Εσύ θα μπορούσες να κάνεις μια πολιτισμένη συζήτηση μ' έναν τέτοιο τύπο;

Εσύ νομίζεις οτι είσαι πολιτισμένος ή καλύτερος του τσουκαλά μωρή πάπια????
Ρε κάτι νούμερα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ νομίζεις οτι είσαι πολιτισμένος ή καλύτερος του τσουκαλά μωρή πάπια????
Ρε κάτι νούμερα...

Εσύ ξέρεις μόνο να βρίζεις, μη έχοντας ποτέ άποψη για τίποτα.
Και ονειρεύεσαι να ξαναζωντανέψει κάποτε η ΝΟΠΟ.
Τόσο εγώ, όσο και οι περισσότεροι εδώ μέσα, το ξέρεις πολύ καλά που σε έχουμε γραμμένο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Βαζελε θεεεεεε παναθηναικεεεεεεεεεεεεεε
Θυρα 13
Οσοι μας αμφησβητησανε θα την φανε στο κ@5&*λο φετος
Βαζελε θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Όχι ρε Σκοτεινέ.
Εσένα ξέρεις πόσο σε σέβομαι.
Αλλά με το κάθε μαλακιστήρι που δηλώνει Παναθηναϊκός (και ταυτόχρονα θαυμάζει και τη ΝΟΠΟ) εγώ δεν έχω καμμιά κουβέντα.
Εσένα δηλαδή θα σου άρεσε να υπάρχουν κάποιοι τύποι που να λένε συστηματικά μαλακίες και που να σου ζαλίζουν τα @@, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζετε την ίδια ομάδα;
Απ' ότι ξέρω, στο δικό σας θρεντ δεν έχετε τέτοιους, τους έχει ξεβράσει το επίπεδο των υπολοίπων, είτε είναι ΑΕΚτζήδες είτε όχι.
Και πολύ σας χαίρομαι.
Δεν θα ανεχτώ λοιπόν τον κάθε μαλάκα εδώ.
Ας όψεται ο Λαπλάς που τους υποθάλπει.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ ξέρεις μόνο να βρίζεις, μη έχοντας ποτέ άποψη για τίποτα.
Και ονειρεύεσαι να ξαναζωντανέψει κάποτε η ΝΟΠΟ.
Τόσο εγώ, όσο και οι περισσότεροι εδώ μέσα, το ξέρεις πολύ καλά που σε έχουμε γραμμένο.

Πότε μίλησα για ΝΟΠΟ??? Πρεζόπαπια από πότε έχουν ιντερνετ στον ΟΚΑΝΑ????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ στο είπα.
Άμα γουστάρεις, έλα να μου τα πεις κι απο κοντά αυτά.
Αλλά δεν έρχεσαι, πράσινο πουστάκι.
Είσαι της κατηγορίας Κωστέτσου κι εσύ.
φεθρυ δεν το πιστευω τι αλλαγη ειναι αυτη?εσυ καποτε εκραζες τον υπουργο για ραντεβου που εκλεινε και τωρα τα κλεινεις εσυ?
παντως παρακολουθωντας την πορεια σου απο την αρχη βλεπουμε μια παπια να μετατρεπεται σε κοκκορακι και αυτα που καποτε κατηγορουσε να τα υιοθετει
ειδες τελικα πως το bourdela.com αλλαζει τον ανθρωπο??? :jerking: :uglystupid:
ασε που το στοματακι σου εχει βρωμισει πολυ,συνεχισε ετσι παπια μας αρεσεις,σε λιγο καιρο θα γινεις επιτιμο μελος του πιο χουλιγκανοπρεζακικου θρεντ του σαιτ

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φεθρυ δεν το πιστευω τι αλλαγη ειναι αυτη?εσυ καποτε εκραζες τον υπουργο για ραντεβου που εκλεινε και τωρα τα κλεινεις εσυ?
παντως παρακολουθωντας την πορεια σου απο την αρχη βλεπουμε μια παπια να μετατρεπεται σε κοκκορακι και αυτα που καποτε κατηγορουσε να τα υιοθετει
ειδες τελικα πως το bourdela.com αλλαζει τον ανθρωπο??? :jerking: :uglystupid:
ασε που το στοματακι σου εχει βρωμισει πολυ,συνεχισε ετσι παπια μας αρεσεις,σε λιγο καιρο θα γινεις επιτιμο μελος του πιο χουλιγκανοπρεζακικου θρεντ του σαιτ

Πάρτε τον από δω αλλά επιστροφές δεν δεχόμαστε έτσι??? :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πότε μίλησα για ΝΟΠΟ??? Πρεζόπαπια από πότε έχουν ιντερνετ στον ΟΚΑΝΑ????

Στο θρεντ "EURO 2008", σελίδα 36, δεν μας λες στο ποστ 541 οτι "έκανες επιδρομές με πέτρες σε σπίτια σε σπίτια Τούρκων"; Και αμέσως μετά, στο ποστ 543 δεν δήλωσες "φασίστας";
Συ είπας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σιγα σιγα θα παρει διαρκειας στην 7,τεραστια μεταλλαξη :headbang:
απελευθερωθηκε :2funny:

Δεν πας να δεις αν έρχομαι, ηλίθιε;
Εσύ κάνε παρέα με τον πλέζουρα και με τους μεθυσμένους στο θρεντ σας και βράσε στο ζουμί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom