Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.917
- Πόντοι
- 12.756
3,45 γαυρος1.70 εδινε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρε τύπε
1,40 αεκ
1,25 μπαοκ
3,45 γαυρος1.70 εδινε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρε τύπε
Μιλα σωστά ρε μουνοπανο και εσύ γαμημενε3,45 γαυρος
1,40 αεκ
1,25 μπαοκ
Ακριβως ρε φιλε, 1,4 Χ 1,25 = 1,753,45 γαυρος
1,40 αεκ
1,25 μπαοκ
Μιλα σωστά ρε μουνοπανο και εσύ γαμημενε
@sex volcano να επαληθεύσει με αποδείξεις φωτόΑληθεια λεω τύπε, γιατι σας φαινονται ολα τοσο απιθανα?
Δεν ειμαι 120 κιλα τύπε, 95 ειμαι
Δεν την λενε Dayana. Ετσι λενε την φιλη της που προξενευω στον βολκανο
Του εχω στειλει φωτο. Αλλά μου εχει υποσχεθει να μην την διαρρευσει@sex volcano να επαληθεύσει με αποδείξεις φωτό![]()
και γω του το υποσχεθηκα οταν μου την εστειλεΤου εχω στειλει φωτο. Αλλά μου εχει υποσχεθει να μην την διαρρευσει
Ωραια, και πώς σου φανηκε?και γω του το υποσχεθηκα οταν μου την εστειλε
δεν πεφτω στην παγίδα σουΩραια, και πώς σου φανηκε?
Εισαι ξυπνιος, το παραδεχομαιδεν πεφτω στην παγίδα σου![]()
Αν σας την δειξω τύπε, δεν θα σας φτανουν δυο χερια να τον παιζετε και θα παρακαλατε τον θεο να σας δωσει και τριτοΜε κοντεινερ την έστειλες τυπε ? Πόσα κιλά είναι?
ναι αλλά μπορεί να την σχολιάσει, από τα συμφραζόμενα το μωάκι είναι βαρέων βαρών και ολίγον τριχωτόΤου εχω στειλει φωτο. Αλλά μου εχει υποσχεθει να μην την διαρρευσει
Ω ναι, οπωσδηποτε...ναι αλλά μπορεί να την σχολιάσει, από τα συμφραζόμενα το μωάκι είναι βαρέων βαρών και ολίγον τριχωτό![]()
Τι ομορφα γκολ ειδαμε ρε (T)ROB(A) χωρις πεναλτι.Εαν λοιπόν δεν έκαναν οι αμυντικοί πέναλτυ θα εξελίσονταν οι φάσεις και θα βλέπαμε όμορφα γκολ
ΞΑΝΑ !!!!! εαν οι αμυντικοί δεν κάνανε πέναλτυ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΚΟΛ
Δεν φωναζεις και τωρα μια στγιμη το συνεργειο καθαρισμου να ερθει να πιασει δουλεια; Ολη την εβδομαδα θα εχει ψωμι γι αυτους. Τα χαρτομαντηλα για τα κλαματα κερασμενα απο εμενα.Παρακαλειται το νικ Ζεμπου οταν σταματησει το κλαμα να ειδοποιησει να μπει το συνεργειο καθαρισμου ,ευχαριστω
![]()
Σιγά μη βάζω την φωτό της κοπέλας μου εδώΤου εχω στειλει φωτο. Αλλά μου εχει υποσχεθει να μην την διαρρευσει