mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Θέλει ΚΡΕΣΠΟ ο μλκ μου!Δεν θελει τον Ραζβαν το μουνι στον θρυλο!
Θέλει ΚΡΕΣΠΟ ο μλκ μου!Δεν θελει τον Ραζβαν το μουνι στον θρυλο!
Θα ερθει, γαμημενε και θα σε πηγαινω μαζι του στον ανθρωπο για μεζε και κρασι.Γαμιολα και εσύ
Εσύ τώρα θα ανακαλύψεις αν έχεις αρχιδια ή είσαι αναρχιδο πουστρακι του χοντρού!
Το λες κ ΡεΤηΚαρμαΙτανΑφτορεεε ...
Γιανναρε Αλαφουζαρε γάμα τους! Μην φύγεις ποτέ από το Σωματείο ΠΟΑ της οδού Τσόχα με σήμα την αλογοτροφη!
Εσυ Λουτσεσκου θελεις;ρε ποτε θα καταλαβετε οτι οι χαρες σας ειναι προσωρινες????
απο την ιδρυση σας και μετα, ολοι σας συμμετεχετε στα πρωταθληματα του θρυλου...εμεις ειμαστε ο πρωταγωνιστης και εσεις οι κομπαρσοι του εργου...που και που θα παιρνετε και κανενα μαστραπά...
γι αυτο και σας λεω παντα την αληθεια..γιατι ζειτε σε ενα ματριξ....
οπως ονειρευοσουν δυναστειες με τον χοντρο τον μπισεσβαρ και τον τσετσενο....και τελικα ο τσετσενος ζει σε μια σπηλια πισω απο τα ουραλια ορη....
οπως χαιροσουν με τα πεναλντι του κουρτιτς περυσι και φετος νο πεναλντι, νο παρτυ...στην κλασικη 4η θεση σου...
ολα αυτα σας τα ελεγα τοτε που ησασταν καβάλα στο αλογο...τοτε σας τα ελεγα....γιατι τοτε εχει νοημα....τωρα τι να το κανω...τωρα εχω δικαιωθει ηδη...
οπως τα ιδια λεω φετος και στου βαζελους...φετος που ειναι 1οι και παιρνουν πεναλντι του αβιλα στο 99.....γιατι φετος εχει νοημα... τι να το κανω του χρονου, που ο φωταρας ο ιωαννιδης θα χτυπαει τις μπεκατσες με τα σουτ του...
Καλά όλα αυτά...Δεν μας είπες όμως για το αύριο που θα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξέρεις θα είναι δύσκολη η μέρα αύριο!ρε ποτε θα καταλαβετε οτι οι χαρες σας ειναι προσωρινες????
απο την ιδρυση σας και μετα, ολοι σας συμμετεχετε στα πρωταθληματα του θρυλου...εμεις ειμαστε ο πρωταγωνιστης και εσεις οι κομπαρσοι του εργου...που και που θα παιρνετε και κανενα μαστραπά...
γι αυτο και σας λεω παντα την αληθεια..γιατι ζειτε σε ενα ματριξ....
οπως ονειρευοσουν δυναστειες με τον χοντρο τον μπισεσβαρ και τον τσετσενο....και τελικα ο τσετσενος ζει σε μια σπηλια πισω απο τα ουραλια ορη....
οπως χαιροσουν με τα πεναλντι του κουρτιτς περυσι και φετος νο πεναλντι, νο παρτυ...στην κλασικη 4η θεση σου...
ολα αυτα σας τα ελεγα τοτε που ησασταν καβάλα στο αλογο...τοτε σας τα ελεγα....γιατι τοτε εχει νοημα....τωρα τι να το κανω...τωρα εχω δικαιωθει ηδη...
οπως τα ιδια λεω φετος και στου βαζελους...φετος που ειναι 1οι και παιρνουν πεναλντι του αβιλα στο 99.....γιατι φετος εχει νοημα... τι να το κανω του χρονου, που ο φωταρας ο ιωαννιδης θα χτυπαει τις μπεκατσες με τα σουτ του...
μας εχουν φλομωσει με υποψηφια παλτά απο το εξωτερικο, ωστε στο τελος να πανυγηριζουμε με τον κλεφτοκοτεσκου...Εσυ Λουτσεσκου θελεις;
δυστυχως αυριο θα γαμηθει πατοκορφα το συμπαθές κατα τα αλλα αθλητικο σωματειο με σημα την αλογοτροφηΚαλά όλα αυτά...Δεν μας είπες όμως για το αύριο που θα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξέρεις θα είναι δύσκολη η μέρα αύριο!
θα γαμηθειτε ΟΛΟΙ για να παρω εγω πρωταθλημαΘέλει ΚΡΕΣΠΟ ο μλκ μου!
Θα γαμηθουμε, φιλε Αθηναιε. Τι να κανουμε... εδω σε σας σωμαμε απο υποβιβασμο, για ενα πρωτάθλημα τωρα.. ελα μωρεεεεε.... Για παρτη σου!θα γαμηθειτε ΟΛΟΙ για να παρω εγω πρωταθλημα
0-2 θελωΘα γαμηθουμε, φιλε Αθηναιε. Τι να κανουμε... εδω σε σας σωμαμε απο υποβιβασμο, για ενα πρωτάθλημα τωρα.. ελα μωρεεεεε.... Για παρτη σου!
Τι παρτακιας εισαι ρε. Δηλαδη το 1-2 δεν σου κανει ρε κοπριτη;0-2 θελω
Φύγε ρε ΜΠΟΥΣΤΗ κορονα από δω0-2 θελω
Εισαι και μεγαλοψυχος.0-2 θελω
Νίκο ήρεμα,τι τσιμπησες?Εισαι και μεγαλοψυχος.
0-3 με χατ-τρικ φωταρα ιωαννιδη
Τριφύλλι, αχυρο και σανο.Νίκο ήρεμα,τι τσιμπησες?
Με σουπες και τσαγια ειμαι τυπεΝίκο ήρεμα,τι τσιμπησες?
Κορονα?Με σουπες και τσαγια ειμαι τυπε
Οχι, εγω την γλύτωσα απο τους μεζουρεςΚορονα?
αν και σου απάντησαν ,βέβαια δεν έπρεπε διότι ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναί ,μα καλα απο την αρχη της χρονιας μας λετε για "βαρ μεχρι να σβησει ο ηλιος"...
τι εγινε τυπε τωρα? δεν πιστευω να ανακαλυψατε λαθη στο βαρ....
υπαρχει βαρ πλεον τυπε...ολα καλα....
εσύ που στη τζαμπασοφιά από γυφτοπούλα ντύθηκες τουρκοπροσφυγοπούλα χανουμάκι ?Τακαρος τέτοια ώρα αύριο θα ντυθεί ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ και θα κάνει την ΜΠΟΥΤΑΝΑ!
Ρε μλκες δεν υπάρχει τέτοιο κάρμα!