paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
θα γινετε γαυροι, και οι βαζελοι και οι αεκτζηδες, για μια αγωνιστικη μουνοπανα
sadman ψήσου να δηλώσεις συμμετοχή στο first dates, δες το τώρα στο σταρ.Εντάξει,ο πάτος δεν έχασε ποτέ
Αν είναι δυνατόν αυτό το μπουρδέλο του βάζελου να πηγαίνει για πρωτάθλημα
Γαμω τα βαρομπεναλντι
Στην αρχιδια μας τι θα κάνετε. 1-0 και τους 3 αγώνες να πάρουμε, (που δεν το βλεπω) με πέναλτι αν γίνεται, για να σαλταρετε όλοι.Φόρεσε τώρα ερυθρόλευκη φανέλα την Τετάρτη να την ξανά βατεψω εκεί μέσα και παρακαλα για πέναλτι στον αγώνα τον δικό σου τώρα...
Δεν περιμένω να έχεις τ' αρχιδια να το παραδεχτείς.
Στο εσιαξα....Στην αρχιδια μας τι θα κάνετε. (Σιγά μην το παραδεχομουνα, αφού είμαι διασταύρωση κότας και λαγού) 1-0 και τους 3 αγώνες να πάρουμε, (που δεν το βλεπω) με πέναλτι αν γίνεται, όπως τα έχω πάρει σε όλο το πρωτάθλημα και η θέση μου στην βαθμολογία είναι πλασματική.
τα αγοράζω όλα και ξεπουλάω σε διπλάσια τιμή στο επόμενο με αεκ...Στο εσιαξα....
Πωλούνται ερυθρόλευκες φανέλες και κασκόλ. Την επόμενη αγωνιστική θα τα ζητάνε οι Αεκτζηδες... Τρέξε να προλάβεις και να ψωνίσεις.
ερυθρόλευκο, μόνο σε απόκριες. λογικό να αλλάζεις τα λόγια άλλον. γαύρος αφού... μια ζωή στην πουστιάΣτο εσιαξα....
Πωλούνται ερυθρόλευκες φανέλες και κασκόλ. Την επόμενη αγωνιστική θα τα ζητάνε οι Αεκτζηδες... Τρέξε να προλάβεις και να ψωνίσεις.
Την πουστια την έχεις κάνει επιστήμη. Στον πίνακα βρίσκεσαι συνέχεια και την μαθαίνεις συνέχεια στους άλλους που κάθονται στο θρανίο.ερυθρόλευκο, μόνο σε απόκριες. λογικό να αλλάζεις τα λόγια άλλον. γαύρος αφού... μια ζωή στην πουστιά
Κάνε μου κανένα τσιμπούκι τώρα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να το πάρεις και έλα μετα να καθαρίσεις, ρε φουκαρα. Ε, φουκαρα.Παρακαλειται το νικ Ζεμπου οταν σταματησει το κλαμα να ειδοποιησει να μπει το συνεργειο καθαρισμου ,ευχαριστω
θα χασετε απο μας αλλα θα κερδιστε μεζουρες αυτο ειναι το σωστοΚάνε μου κανένα τσιμπούκι τώρα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να το πάρεις και έλα μετα να καθαρίσεις, ρε φουκαρα. Ε, φουκαρα.
διακρινω ενα μικρο κρακ....Κάνε μου κανένα τσιμπούκι τώρα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να το πάρεις και έλα μετα να καθαρίσεις, ρε φουκαρα. Ε, φουκαρα.
με καθηγητή εσέναΤην πουστια την έχεις κάνει επιστήμη. Στον πίνακα βρίσκεσαι συνέχεια και την μαθαίνεις συνέχεια στους άλλους που κάθονται στο θρανίο.
Καθόλου κρακ αγαπητέ. Απλά για ακόμα φορά δικαιωνομαι. Μόνο ότι θα τερματίσεις κάτω από την δεύτερη θέση δεν μου βγήκε. Κατά τα άλλα όσα σας έχω γράψει εδώ μέσα δικαιώθηκα πανηγυρικά.διακρινω ενα μικρο κρακ....
Ο ραο που βοσκει? περιμενω περισπουδαστη αναλυση
δεν ειδα το ματσακι τυπε καθως η ομαδα πετουσε φωτιες στο καραισκακη...διακρινω ενα μικρο κρακ....
Ο ραο που βοσκει? περιμενω περισπουδαστη αναλυση
Αν σου πω ότι έτσι το βλέπω κι εγώ;θα χασετε απο μας αλλα θα κερδιστε μεζουρες αυτο ειναι το σωστο
μια χαρά ο μπερνάρ.Καθόλου κρακ αγαπητέ. Απλά για ακόμα φορά δικαιωνομαι. Μόνο ότι θα τερματίσεις κάτω από την δεύτερη θέση δεν μου βγήκε. Κατά τα άλλα όσα σας έχω γράψει εδώ μέσα δικαιώθηκα πανηγυρικά.
Ο Τάκης θα έρθει κάποια στιγμή να μας ζαλίσει τ 'αρχιδια πάλι με τον Πουγγουρα και τον Κουρμπελη.
ΥΓ. Μόλις είδα τον τραυματισμό του Ροτα. ο Μπερνάρ τον στελνεις και κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Το έχει κάνει τόσο πουστικα να φαίνεται κατα λάθος...
δεν ειδα το ματσακι τυπε καθως η ομαδα πετουσε φωτιες στο καραισκακη...
τι να κατσω να δω???την μονομαχια των πουγγουροκουρμπεληδων με τους χατζησαφιδοροτες?????
Όπως γυρνάει το αριστερό του χέρι του την κόβει στεγνά στο κεφάλι του Ροτα.. Ξέρεις για ποτέ γυρνάει η γλώσσα με τέτοιο χτύπημα;μια χαρά ο μπερνάρ.
βρίσκει μπάλα πρώτος. όλα τα άλλα είναι ιστορία...