raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.483
- Πόντοι
- 5.006
ηταν πολυ ομορφος για τον πειραια μαςΟ Μιτσελ γιατί εφυγε Τακη ; ποιος ηταν ο λόγος ;
ηταν πολυ ομορφος για τον πειραια μαςΟ Μιτσελ γιατί εφυγε Τακη ; ποιος ηταν ο λόγος ;
το εχουμε πει πολλες φορες : φετος απαγορευοταν να παρει πρωταθλημα δια νόμου ο ολυμπιακος....και μοναδικος υπευθυνος για αυτο ειναι ο μαρινακης...οχι ο ρεαμπτσουκ ή ο μιτσελ...
μη μασάς Τάκαρε, έχετε Βίλμα κ Τζίναηταν πολυ ομορφος για τον πειραια μας
Εδώ γελάνε πλέον και τα τσιμέντα. Το τερμάτισες ρε τύπε!Κωλοτουμπας εισαι και φαινεσαι το ειπα και στον προηγούμενο μην κοβετε ρετσινιες σπο πανω σας.
Γιατι δεν εκοψε τη φορα του Μελισσανιδη στο κυπελλο. Δεν μπορει να του την κοψει. Το γιατι; Αν ανοιξεις τα στραβα σου και μπεις στο γαυρονημα το εξηγησα χτες. Εχει γερο δοντι ο Τιγρης που ο Μαρινακης το ειχε και το εχασε γιατι ειναι μαλακας... Αρα τι του μενει; Να δωρίσει το διπλο στο Καραισκακη σε σενα. Τοσο γελειος! Εσεις, μη σωσετε και το παραδεχτειτε οτι θα σας το δωρισει και πανηγύριστε μςζι με το ανθρωπακι που εχετε γισ πρόεδρο την κατακτηση του πρωταθληματος αν την παρετε, ενω ηδη γνωριζετε τι παει να παιχτει κανετε οτι δεν το βλεπετε γιατι κουπα ειναι αυτη και υπαρχει στερηση. Μιλαμε για καταντια.
Ομαδα δεν ειχαμε απο την αρχη της χρονιας και απο το καλοκαιρι μετά το πρωτο, οχι το δευτερο πσιχνιδι, αλλα μετα το πρωτο παιχνιδι με την Μακαμπι σκουζουμε γι αυτο. Αλλα εσυ και οι υπολοιποι βλεπετε ο,τι σας συμφερει.
Τελικα εισσι ο ορισμος του μαλακα! Σηκωνεις κουπα στην μαλακια.Εδώ γελάνε πλέον και τα τσιμέντα. Το τερμάτισες ρε τύπε!
Δηλαδή, αν είχε ο Βαγγέλας το ... δόντι, και είχε βάλει απο κάτω τον Μελισσανίδη, όλα θα ήταν εντάξει, δε θα σας ενοχλούσε και τόσο πολύ το ρόστερ της ομάδας, θα κάνατε μια ντουζίνα μεταγραφές το καλοκαίρι, θα τσιμπάγατε 4-5 νέους Μαρσέλο, και θα ξεροχύνατε με τις μεταγραφάρες που φέρατε... τί μου θυμίζει τώρα αυτό μωρέ... α, ναι! Ότι συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, τα τελαυταία 26 χρόνια, σωστά. Γιατί, αυτό ακριβώς κάνετε, κάθε καλοκαίρι, υπο την προϋπόθεση οτι το δόντι του προέδρου είναι αρκετό για να σας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα... είτε το αξίζετε, είτε όχι. Και, στην περίπτωση που ούτε το δόντι του Βαγγέλα δεν αρκεί για να το πάρετε, ανακαλύπτετε θεωρίες συνομωσίας, ώστε να φταίνε όλοι εκτός απο τον Ολυμπιακό.
Για φέτος, τα είπαμε... ο Τίγρης έχει μεγαλύτερο δόντι απο το Βαγγέλα, εμείς παίρνουμε κάλπικα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ έχει το Σαββίδη, ο Άρης και ο Βόλος δεν παίξανε αρκετά πιστά στο όραμα, για να κερδίσουν όσους θέλατε να κερδίσουν, ο Βαγγέλας το κάνει δώρο στον Αλαφούζο για εκδίκηση στο δόντι του Τίγρη... και τώρα σας πήρε και ο πόνος για το παιχνίδι με τη Μακάμπι...όταν, έχετε κάνει καριέρα σαν σάκος του μπόξ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απο το 1998, με λίγες λαμπρές εξαιρέσεις
την ποιο σημαντικη διαφορα δεν μας ανεφερες εσκεμμενα πιστευω..Παμε παλι. Δεν εχεις ομαδα για να κερδισεις αλλιως. Η ιδισ ομαδουλα με περυσι εισαστε. Σου δωσανε πεναλτακια, τα πηρες, πηρες και τα ποντακια. Αλλα οταν τα επαιρνε ο Ολυμοιακος ημουνα καλπικος! Εσυ εισαι ο καθαρος.
Αμμδνε εχει σδικο ο Τακης. Αντε να δουμε τον παιχταρα τον Κωτσιρα και την παρεα του του χρονου. Γιατι αν δνε εχει πεναλτι δεν θα εχιε και γκολ.
Δεν θα τα παιρνεις και καθε χρονο, και παλι βαρ θα εχει επισης.
Και με βαρ πηρες καλπικα πεναλτι. Να ενα καλπικο που μου ρθε στο μυαλο. Αυτο που πηρες ενω ειχε τελειωσει και ο χρονος των καθυστερησεων στη Λεωφορο με εμενα και με ισοφαρισες.την ποιο σημαντικη διαφορα δεν μας ανεφερες εσκεμμενα πιστευω..
εγω φετος ΜΟΝΟ παιρνω πεναλτυ,εσυ επαιρνες 20 ολοκληρα χρονια.
και μαντεψε την διαφορα..τα δικα μου εχει βαρ και μου τα δινουν ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.
οταν επεφτε ο καραφλας ο τζορτζεβιτς ,ο στελαρας που επεφτε και στην αγγλια και τον ξεφτιλισανε
και οι λοιποι βουτηχτες μεχρι φορτουνη , ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
Και μην συγκρινεις ομαδες με τριπλασιο μπατζετ προς τα κατω απο την δικια σου γιατι ειδες
που στα βαλαμε τα εκατομμυρια...
να χασει η ΑΕΚ αύριο βαθμούς από ΠΑΟΚ,να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μετά να κάτσουμε να χάσουμε από γαύρο, εκεί να δεις πως θα λαλησουν όλοι τους τότε θα αλλάξει η θεωρία και θα μας το δίνει ο ΡώσοςΟΚ, στο έχω να αυτοαναιρείσαι, γαύρος είσαι στην τελική. Τη μία όλα ήταν νόμιμα, τώρα τα μισά ήταν κάλπικα. Αλλά, οκ, ούτε η πρώτη φορά είναι που ακούω λεκτικές κωλοτούμπες, ούτε η τελευταία θα είναι. Ακόμα και το πόσο σκατά ομάδα έχουμε, το λέτε απο το 2000. 23 ολάκερα χρόνια, δεν αλλάξατε μάρκα στο σανό, τώρα θα το κάνετε; Για να στα θυμίσω, όταν εμείς φτάναμε σε προημιτελικά τσου-λου, και εσείς τρώγατε 7 απο τα δεύτερα της Χερενφεν, τότε που ο Γιαννακόπουλος βούταγε εκτός περιοχής, ένα μέτρο μακριά απο αντίπαλο, και το έδινε πέναλτι το κοράκι, τότε που ο κόσμος βούιζε για το χάλι της λίγκας, εσείς είχατε την στάση "και τι περιμένετε με τους γκουμομπασινάδες και τον Καραγκούνη, να κερδίσετε πρωτάθλημα;". Τους ίδιους Γκουμομπασινάδες που πήρανε το Euro, για να μην ξεχνιόμαστε, τους ίδιους Γκουμομπασινάδες που χρειαστήκατε το χάλι της ριζούπολης για να μην σας ξεφτιλίσουν και χάσετε το πρωτάθλημα.
Και, τώρα, θα σου πω εγώ κάτι... αν ο χοντρός έχει κανονίσει να το δώσει σε εμάς, για να μην πάρει πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης, γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο χτες σας είχε η ΑΕΚ για μεζέ, και θα μπορούσατε να είχατε φάει τρία πριν το 45; το φάρδος σας και ο Πασχαλάκης σας γλύτωσαν απο τα χειρότερα στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και αν έδινε πέναλτι στη φάση στο τζαρτζάρισμα. Επίσης, γιατί αφήσατε την ΑΕΚ να σας διασύρει στο Κύπελλο; Αν η κόντρα με το Μελισσανίδη, είναι αρκετά σημαντική για το Βαγγέλα, ώστε να δώσει πρωτάθλημα δώρο στον αιώνιο, γιατί δεν έβαλε λυτούς και δεμένους να κόψει τη φόρα της ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο; Μήπως απλά έχετε κλατάρει αγωνιστικά, και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα στον μέσο πρεζομένο ούγκανο οργανωμένο, για να μην τα κάνει πουτάνα όλα στου Ρέντη; Μήπως το γεγονός οτι έχουμε μόλις 14 γκόλ παθητικό σε 31 παιχνίδια είναι ο λόγος που είμαστε στην κορυφή, εώς τώρα;
Όσο για το αν έχετε κρίνει την δικιά σας ομάδα, σόρρυ τύπε, αλλά... δεν. Και, αν το κάνατε όντως φέτος, θα είναι πραγματικά ιστορική εξέλιξη, προς το καλύτερο, και για εσάς, και για τη λίγκα στον σύνολό της. Γιατί, μέχρι τώρα, η "κριτική" ξεκίναγε και τελείωνε σε πρόσωπα αποδιοπομπαίους τράγους, που έτρωγαν όλη την ευθύνη για τα κακώς κείμενα. Η ουσία όμως του προβλήματος, παρέμενε σταθερή. Όπως σταθερή παραμένει και τώρα, αλλά... είδωμεν
α ναι? ηταν καλπικο? τοτε να μας εξηγησεις ρε παντογνωστη ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΠΑ - ΑΒΙΛΑ που εριξε την αγκωνια μεσα στην περιοχη????αφου δεν εφταιγε αυτος αλλα οι ξενοι διαιτητες που σας αδικησαν , πως και τον στειλατε αδιαβαστο τον γεναρη μετα την σουπερμαλακια που εκανε?Και με βαρ πηρες καλπικα πεναλτι. Να ενα καλπικο που μου ρθε στο μυαλο. Αυτο που πηρες ενω ειχε τελειωσει και ο χρονος των καθυστερησεων στη Λεωφορο με εμενα και με ισοφαρισες.
Εχω κι αλλα.
Πάλι εδώ είσαι!!!!Τελικα εισσι ο ορισμος του μαλακα! Σηκωνεις κουπα στην μαλακια.
Σου απανταω σε οσα μου λες και στο καπάκι μου βάζεις λογια στο στομα και ο,τι αλλο γουσταρεις για να βρεις δικιο. Εισαι μαλακας απο τους καλους.
Συνεχισε να τον παιζεις.
Εεε τι να κανουμε ρε Τακη, δεν γινεται να παιρνεις συνεχεια πρωταθλημα με τα παλτα.παντα ετσι γινεται ρε τυπε...εδω στο μπασκετ δερνανε τον μπαρτζωκα, λες και εφταιγε αυτος που δεν επαιρνε πρωταθλημα...
τωρα στο ποδοσφαιρο ανακαλυψαμε οτι εφταιγε ο μιτσελ και ο ζινγκερναγκελ...γι αυτο τους διωξαμε...πριν 2-3 χρονια παιρναμε πρωταθλημα με λοβερα και μανθατη, αλλα τωρα ο ρεαμπτσουκ ειναι το παλτο....
το εχουμε πει πολλες φορες : φετος απαγορευοταν να παρει πρωταθλημα δια νόμου ο ολυμπιακος....και μοναδικος υπευθυνος για αυτο ειναι ο μαρινακης...οχι ο ρεαμπτσουκ ή ο μιτσελ...
Αφου εβαλες τα κλαματα απο χτες και σου ελειπα. Τι ηθελες να κανω; Εριξα τα μούτρα μου για παρτη σου, ρε μουνι!Πάλι εδώ είσαι!!!!
Ζεμπου φιλε μου , θα σου πω κατι αλλα να μεινει μεταξυ μας.Και με βαρ πηρες καλπικα πεναλτι. Να ενα καλπικο που μου ρθε στο μυαλο. Αυτο που πηρες ενω ειχε τελειωσει και ο χρονος των καθυστερησεων στη Λεωφορο με εμενα και με ισοφαρισες.
Εχω κι αλλα.
Αφου εβαλες τα κλαματα απο χτες και σου ελειπα. Τι ηθελες να κανω; Εριξα τα μούτρα μου για παρτη σου, ρε μουνι!
Κοφτη πρωινη, Νικολακη.Ζεμπου φιλε μου , θα σου πω κατι αλλα να μεινει μεταξυ μας.
Στο ποδοσφαιρο (σε αντιθεση με το μπασκετ) με το που τελειωσει ο χρόνος ΔΕΝ ειναι απαραίτητο οτι θα το ληξει με την μια.
Π.χ. προχθες στην τουμπα το ματς τέλειωσε 10+ λεπτα μετα , ενω οι καθυστερήσεις ηταν 8
15 λεπτά όχι 10+.....Π.χ. προχθες στην τουμπα το ματς τέλειωσε 10+ λεπτα μετα , ενω οι καθυστερήσεις ηταν 8
Και στην λεωφορο τυπε , κρατηθηκε ο εξωφρενικος αριθμος των 15 (δεκαπεντε) εξτρα δευτερολέπτων!!!!!!Κοφτη πρωινη, Νικολακη.
Στη Τουμπα κρατηθηκε εξτρα χρονος γιατι υπηρξαν καθυστερησεις εξτρα επανω στις καθυστερησεις.
Και σας εδωσε μουσαντενιο πεναλτι για να γλυτώσετε τη πουτσα.Και στην λεωφορο τυπε , κρατηθηκε ο εξωφρενικος αριθμος των 15 (δεκαπεντε) εξτρα δευτερολέπτων!!!!!!
Τα οποια δικαιολογούνται απο την αλλαγη που κανατε μεσα στις καθυστερησεις
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΚαι σας εδωσε μουσαντενιο πεναλτι για να γλυτώσετε τη πουτσα.