Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.207
Πόντοι
3.656
σου έχω νέα..... στα εκτός αθλήματος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τάβλι και οτιδήποτε άλλο, κάνουν όλοι τους δουλειές με όλους, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.

Κάνε ένα γκάλοπ και ρώτα γαύρους,ποιος θέλετε να παρει το πρωτάθλημα

Οι πιο πολλοί το βάζελο θα πουν

Αυτή είναι η κατάντια του βάζελου,δεν σας υπολογίζουν καν

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446
Νομίζω η μεγάλη κόντρα του Βαγγέλα και του Μελισσανίδη είναι λόγω των δουλειών που κυνηγούν και δύο στην περιοχή του Πειραιά.
αυτο ακριβως!! οι αλλοι πιστευουν οτι ειναι για την αεκ.... κατσε να βρεθει μια μεση λυση σε αυτο και θα τους δεις αγκαλιες κ χαμογελα και στ αρχιδια τους ο γαυρος και η αεκ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056

άντε να ξεκολλήσεις τώρα... μύρισες πράσινο σπέρμα και σπαρταρά η σούφρα σου :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.020
Πόντοι
28.246
Ζεμπου , ποιος προτιμάς να το παρει εμεις η τα χανουμια?
Να πατε να γαμηθειτε και οι δυο σας. Σκοτωθειτε μεταξυ σας, εγω δεν ειμαι μεσα.

Πληροφοριακα. Με εβαλες στην εντατικη χτες (εχεις και την ισοβαθμια μεταξυ μας υπερ σου μεχρι τωρα) αλλα αν η Αεκ στις 22 του μηνα δεν με βαλει στο φερετρο, δεν καθεσαι και τοσο καλα...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446

αλλαξε πλευρο φιλαρακι... οι γαυροι τα παιχνιδια με εμας περιμενουν ΠΑΝΤΑ, σε ολα τα σπορ, κ εμεις μ αυτους. εσεις κ ολοι οι αλλοι ειστε για να υπαρχετε. η καυλα που νιωθουμε οταν τους παταμε δεν την νιωθουμε ουτε με εσας ουτε με κανενα, και αυτοι το ιδιο με εμας, ΠΑΝΤΑ θα ειστε μετα εσεις. ΠΑΝΤΑ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
αλλαξε πλευρο φιλαρακι... οι γαυροι τα παιχνιδια με εμας περιμενουν ΠΑΝΤΑ, σε ολα τα σπορ, κ εμεις μ αυτους. εσεις κ ολοι οι αλλοι ειστε για να υπαρχετε. η καυλα που νιωθουμε οταν τους παταμε δεν την νιωθουμε ουτε με εσας ουτε με κανενα, και αυτοι το ιδιο με εμας, ΠΑΝΤΑ θα ειστε μετα εσεις. ΠΑΝΤΑ
ολόσωστο και αποδεκτό >10000%

δυο ομάδες υπάρχουν στην ελλάδα, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται,
οι υπόλοιπες είναι μαιντανός για να συμπληρώνουν το πρωτάθλημα

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Να πατε να γαμηθειτε και οι δυο σας. Σκοτωθειτε μεταξυ σας, εγω δεν ειμαι μεσα.

Πληροφοριακα. Με εβαλες στην εντατικη χτες (εχεις και την ισοβαθμια μεταξυ μας υπερ σου μεχρι τωρα) αλλα αν η Αεκ στις 22 του μηνα δεν με βαλει στο φερετρο, δεν καθεσαι και τοσο καλα...
Ζωντανους σας θελω τυπε , εχω δει το ονειρο να σηκωσουμε πρωταθλημα 06/05 στο τηγανι :rockon::rockon::rockon::rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.207
Πόντοι
3.656

Εγώ μιλάω μόνο για τη μπάλα

Τα τελευταία χρόνια,μόνο Μελισσανίδη και Σαββίδη υπολογίζουν

Όταν παίζουν με σας...κλαιν μαιν.Ούτε ανακοινώσεις,ούτε αίματα,ούτε τίποτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.020
Πόντοι
28.246
Ζωντανους σας θελω τυπε , εχω δει το ονειρο να σηκωσουμε πρωταθλημα 06/05 στο τηγανι :rockon::rockon::rockon::rockon:
Τετοια να λες και να παιρνει περισσότερο θαρρος ο καταθληπτικος σαμπ ζερο οτι τα εχουμε κανει πλακακια.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Τετοια να λες και να παιρνει περισσότερο θαρρος ο καταθληπτικος σαμπ ζερο οτι τα εχουμε κανει πλακακια.
Eγω φταιω που δεν θελω να ταλαιπωρείται ο κυριος Βαγγελας που θα πρεπει να ερθει λεωφορο να μας δωσει το τροπαιο (σαν προεδρος της σουπερλιγκ)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.020
Πόντοι
28.246

Σε ποια χωρα ησουνα οταν εγινε ο αγωνας στη Λεωφορο και ενω εχει τελειωσει και ο χρονος των καθυστερησεων δινει το πεναλτι που εδωσε και με ισοφαρισε και εγινε ΤΟ ΜΑΔΟΜΟΥΝΙ! Η ιδια ερωτηση οταν εδωσε δικαιολογημένα οφ σαιντ στο Καραισκακη στο γκολ του Βρουσαι και μπουκαρε ο χοντρος μεσα και νομιζαμε οτι εκεινη την στιγμη θα του περασει το τσιμεντο στα ποδια του Πορτογαλου;

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446

καλα, ενταξει....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.070
Πόντοι
456
σαν ολυμπιακός θέλω παο να το πάρει γιατί έχει πολλά χρόνια στην ταλαιπώρια και την πείνα και γιατί η αεκ το ξεφτίλισε φέτος με το παρασκήνιο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.447
Πόντοι
3.556
karapapas-1536x1117.jpg
O Μαρσελο στην τρίτη ηλικία:confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.020
Πόντοι
28.246
Eγω φταιω που δεν θελω να ταλαιπωρείται ο κυριος Βαγγελας που θα πρεπει να ερθει λεωφορο να μας δωσει το τροπαιο (σαν προεδρος της σουπερλιγκ)
Παρε ενα δικο σου, τυπε απο τα παλια και φερτο μαζι σου οπως εκανα εγω στη Τουμπα. Βεβαια δεν σου δινω και την εγγυηση οτι θα καταφέρουν οι παίχτες σου θα φυγουν ορθιοι αν το σηκωσουν στο χορταρι του Γεωργιου Καραισκακη.

Τωρα για να στο φερει στη Λεωφορο ο Μαρινακης, αν στο φερει ο ιδιος, ελεγξτε το μην εχει κανεναν μηχανισμο βομβας που ενεργοποιειται οταν το σηκωνεις....

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.411
Πόντοι
3.446
σαν ολυμπιακός θέλω παο να το πάρει γιατί έχει πολλά χρόνια στην ταλαιπώρια και την πείνα και γιατί η αεκ το ξεφτίλισε φέτος με το παρασκήνιο
ετοιμασου για φαπες απο τους ολυμπιακους :cheesy::cheesy::cheesy: πρεπει να εισαι απ τους ελαχιστους που θα πουνε η ο ενας οι ο αλλος, εγω οσους ξςρω λενε να πανα γαμηθειτε και οι 2 .

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.070
Πόντοι
456
ετοιμασου για φαπες απο τους ολυμπιακους :cheesy::cheesy::cheesy: πρεπει να εισαι απ τους ελαχιστους που θα πουνε η ο ενας οι ο αλλος, εγω οσους ξςρω λενε να πανα γαμηθειτε και οι 2 .
ομολογώ οτι έφτασα στο σημείο να τον λυπάμαι τον παναθηναίκό και να σφυρίζω τον ύμνο του στο μπάνιο, πιάνοντάς με τα γέλια με τις πούτσες που τρώγατε τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να δυναμώσει, έπιασε πάτο πιστεύω όπως και η αεκ στην γ' εθνική και πρέπει να ανέβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom