Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.609
- Πόντοι
- 6.536
και να ενημερωσω οτι τον τελευταιο μηνα κινειται με αβιν 100αρα απο το εταιρικο βενζιναδικο στην Γουναρη@Νίπλης Αθηναίος βιαστής θα σε σουβλίσει σαν τον Αθανάσιο Διάκο στο σάξο
Διαψεύδεις δηλαδή τον επενδυτή νιάου?και να ενημερωσω οτι τον τελευταιο μηνα κινειται με αβιν 100αρα απο το εταιρικο βενζιναδικο στην Γουναρη![]()
δεν χρειαζεται..ειναι ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ εναντιον του ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ...Διαψεύδεις δηλαδή τον επενδυτή νιάου?
Τυπε να σου πω δρομολογιο σαξο για να μην εχεις αυταπατες@Νίπλης Αθηναίος βιαστής θα σε σουβλίσει σαν τον Αθανάσιο Διάκο στο σάξο
τυπε να σε ενημερωσω οτι και 200αρα να βαλεις αυτο το αμαξι δεν θα καταλαβεις απολυτως τιποτα θα καταλαβαινες αν οι προδιαγραφες του ηταν για 98 η 100και να ενημερωσω οτι τον τελευταιο μηνα κινειται με αβιν 100αρα απο το εταιρικο βενζιναδικο στην Γουναρη![]()
οι προδιαγραφες του ειναι για 98 αν θυμαμαι καλα στο βιβλιαρακιτυπε να σε ενημερωσω οτι και 200αρα να βαλεις αυτο το αμαξι δεν θα καταλαβεις απολυτως τιποτα θα καταλαβαινες αν οι προδιαγραφες του ηταν για 98 η 100
τυπε σε τετοιο τετοιο αμαξι το μοναδικο βιβλιαρακι που μπορει να εχει στο ντουλαπακι ειναι η αγια γραφηοι προδιαγραφες του ειναι για 98 αν θυμαμαι καλα στο βιβλιαρακι
ελα δεν μπορω τις μαλακιες για την σαξαρα...για τα λεφτα του και την εποχη του ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ αμαξι...τυπε σε τετοιο τετοιο αμαξι το μοναδικο βιβλιαρακι που μπορει να εχει στο ντουλαπακι ειναι η αγια γραφη![]()
και συ για την εποχη σου μπορει να ησουν καλος γκομενος τωρα αν δεν σουβλισεις αρνι το πασχα και καθαρισεις τα παντα μετα θα βρεθεις με τις βαλιτσες στο δρομοελα δεν μπορω τις μαλακιες για την σαξαρα...για τα λεφτα του και την εποχη του ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ αμαξι...
στον φουρνο θα ψηθει το αρνι κουραστηκα περυσι ρε μαλακα .....εξαλλου δουλευω σαν το σκυλι πρεπει να ξεκουραστωκαι συ για την εποχη σου μπορει να ησουν καλος γκομενος τωρα αν δεν σουβλισεις αρνι το πασχα και καθαρισεις τα παντα μετα θα βρεθεις με τις βαλιτσες στο δρομο![]()
και το σαξο πρεπει να ξεκουραστει πηγαινε και αμολυσετο στο καπε στο σουνιο να το εχουνε να αλλαζουνε ρουχα οι λουομενοιστον φουρνο θα ψηθει το αρνι κουραστηκα περυσι ρε μαλακα .....εξαλλου δουλευω σαν το σκυλι πρεπει να ξεκουραστω![]()
ΟΧΙκαι το σαξο πρεπει να ξεκουραστει πηγαινε και αμολυσετο στο καπε στο σουνιο να το εχουνε να αλλαζουνε ρουχα οι λουομενοι![]()
σαν και σενα ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΕ ΥΠΕΡΓΗΡΕ..Θα σας εχω διπλα διπλα και θα κοβω εισιτηριαΜην τους δίνεις βάση!
Το Σάξο είναι ήδη μουσειακό κομμάτι. Ουρά θα κάνουν οι συλλέκτες σε λίγο για να το αγοράσουν.
παρε ενισχυτικο οκτανιων τοτε αλλα μην το βαλεις στο σαξο πιες το εσυ καλυτερα γιατι αν συνεχισεις να εισαι φτωχος και κουρασμενος σε βλεπω η γυναικα να σε πεταει οξω και να γυρνας να ζηανευεις στη μεταξα κρατωντας απ τη μια μερια τον σκυλο και απο την αλλη κονσερβα πελτε κυκνος ανοιχτη απο πανω να πετανε μεσα κερματα
την ομορφια μου την εχω,την δουλεια μου την εχω,θα νοικιασω παλι σπιτι αρα θα ζησω ΧΟΛΕΡΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙπαρε ενισχυτικο οκτανιων τοτε αλλα μην το βαλεις στο σαξο πιες το εσυ καλυτερα γιατι αν συνεχισεις να εισαι φτωχος και κουρασμενος σε βλεπω η γυναικα να σε πεταει οξξωω και να γυρνας να ζηανευεις στη μεταξα κρατωντας απ τη μια μερια τον σκυλο και απο την αλλη κονσερβα πελτε κυκνος ανοιχτη απο πανω να πετανε μεσα κερματα
αφραγκος και κουρασμενος![]()