ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 5.006
τι τσιμπησες?θα μιλησω ΟΤΑΝ πρεπει
τι τσιμπησες?θα μιλησω ΟΤΑΝ πρεπει
τιποτα ακομητι τσιμπησες?
θα μιλησω ΟΤΑΝ πρεπει
Ε τσίμπα τωρατιποτα ακομη
Δεν θα ζούμε με τον φόβο φίλε.καλα αυτα τα λες εσυ φιλε. Σου λεω ομως, φαντασου μια δεκαρια αμαξια μηχανακια στη μια λωριδα να ανεβαινουν πειραιως προς βοτανικο, και αλλα τοσα στην αλλη λωριδα να κατηφοριζουν προς καραισκακη. Πραγμα το οποιο ειναι αδυνατο να μην συμβει, αν παιζουμε παρομοια ωρα. Ενα φαναρι, λιγη κινηση, μη μου λες οτι ειμαστε πολιτισμενοι οπαδοι... Εσυ και γω μπορει να ειμαστε στο πουτσο μας, οι ουγκανοι ομως δεν θα ειναι. Ενα κασκολ να δουνε, ενα μπινελικι να πεσει...
Δεν ειναι κατι που πρεπει να το παραβλεψουν παντως, ας μη γελιομαστε
Εσυ?τι τσιμπησες?
Και στα Μέγαρα να παμε και ο γαυρος στο Λαύριο αν θέλουν θα γίνουν και πάλι.Τουλάχιστον θα φτιαχτει εκεί η περιοχή που ήταν ένα χάος με τους ξένους τις λαϊκές,τους γύφτους,και όλες τις μεταφορικες.Τωρα για τα οπαδικα θα γίνουν ιστορίες σίγουρα γιατί ανεγκεφαλοι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές
ναι θα θυσιάσει ο άλλος το αμάξι του για να πλακωθεί στη Πειραιώςκαλα αυτα τα λες εσυ φιλε. Σου λεω ομως, φαντασου μια δεκαρια αμαξια μηχανακια στη μια λωριδα να ανεβαινουν πειραιως προς βοτανικο, και αλλα τοσα στην αλλη λωριδα να κατηφοριζουν προς καραισκακη. Πραγμα το οποιο ειναι αδυνατο να μην συμβει, αν παιζουμε παρομοια ωρα. Ενα φαναρι, λιγη κινηση, μη μου λες οτι ειμαστε πολιτισμενοι οπαδοι... Εσυ και γω μπορει να ειμαστε στο πουτσο μας, οι ουγκανοι ομως δεν θα ειναι. Ενα κασκολ να δουνε, ενα μπινελικι να πεσει...
Δεν ειναι κατι που πρεπει να το παραβλεψουν παντως, ας μη γελιομαστε
αμαξι ισως οχι, αλλα δυο κλικες απο χαζοβιοληδες πιτσιρικαδες με παπακια...ναι θα θυσιάσει ο άλλος το αμάξι του για να πλακωθεί στη Πειραιώς
Πρέπει να είχαμε παραπάνω το 1995 στο 2-3 φίλε.Η μαλακια σε όλη τη φάση είναι ότι βλέπουμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και δεν μπορούν να είναι αντίπαλοι οπαδοί στα ντέρμπι..φαντάσου να ήταν την Κυριακή 3000 Ολυμπιακοι στη Λεωφόρο η' 5000 Παναθηναϊκοι στο Καραϊσκάκη.Αλλα τι λέω στη Ελλάδα ζουμε και σε εποχές που δεν μπορείς να μπεις στο τρένο να πας Θεσσαλονίκη..Πόσο μαλακας η ρομαντικός μπορεί να είμαι...Ένα παράδειγμα μόνο..όταν πήρατε στο σεφ το πρωτάθλημα είχατε έρθει 5000 στο σεφ κάτι το οποίο ώθησε απίστευτα να νικήσετε.Δεν θυμάμαι ξανά να έχω δει τόσους Παναθηναϊκους στον Πειραιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να γίνει ένα σπουδαίο ματς την Κυριακή
Για μπάλα λέω.Το 99 ηταν ...ήμουν μέσα..είχες Σούμποτιτς προπονητή.Με Ιωαννίδη δεν είχατε έρθει τόσοι ποτε..ήταν και ο τρακης παιδαρελι μόλις είχε έρθει από το camel
σε λιγο ρομβης
Τότε.Εάν λες τότε με το σκηνικό που πλακωθηκατε μεταξύ σας νοπο 13 και υπόλοιποι μπορεί και να εχεις δικιο..είχαν πει και από τα μεγάφωνα ότι δεν λειτουργουσε και ο ηλεκτρικός
Τυχερέσε λιγο ρομβης
οι πιτσιρικάδες οπουδήποτε μπορεί να πλακωθούνε ,αμαξι ισως οχι, αλλα δυο κλικες απο χαζοβιοληδες πιτσιρικαδες με παπακια...
Τελος παντων, εδω θα ειμαστε, μακαρι να βγω ψευτης
οχι και πολλα χρονια.Ότι και να λέμε πλέον δεν γίνονται αυτά..έχει τοξικοποιηθει τόσο πολύ το μυαλό μεγάλου ποσοστού φιλάθλων οπαδών που για να νιώσουμε ξανά την καύλα της αντίπαλης κερκίδας και του διαφορετικου θα περάσουν πολλά χρόνια και αν..
Εάν λες τότε με το σκηνικό που πλακωθηκατε μεταξύ σας νοπο 13 και υπόλοιποι μπορεί και να εχεις δικιο..είχαν πει και από τα μεγάφωνα ότι δεν λειτουργουσε και ο ηλεκτρικός