Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.309
- Πόντοι
- 28.246
Μαλακιες ειπες. Ξανα διαβασε προσεκτικα. Και οποιος δεν καταλαβαινει ας ξανα διαβαζει και δευτερη φορα και τριτη αν χρειαστει. Ή αν κανει οτι δεν καταλαβαινει στα αρχιδια μου. Κοιτα τις παραθεσεις.Ότι ήταν να πω το είπα...
Τρίτη φορά το ίδιο μνμ παραπάει
Του γραφω οτι δεν υποστηριξαμε σε αντίθεση με εσας οτι ειμαστε καμια μεγσλη ευρωπσικη ομαδα και οσες ευρωπσικες μεγαλες βραδιες καναμε δεν το συζηταμε και για χρονια σε σντιθεση με εσας παλι που εχουνε περασει καμια σαρανταρια και βαλε χρονισ και ακομα μας ζαλιζετε τα αρχιδια τι έχετε πετύχει. Που να φερνατε κσι Κυπελλο Ευρωπαικο.... Και τι απανταει; Οτι εκανα συγκριση ενω την συγκριση την εκανε αυτος. Τι αλλο μου λεει; Οτι εχω κερδισει την Αρσεναλ οταν ηρθε αδιαφορη στους ομιλους. Ενω ειναι ξακαθαρο οτι του μιλαω για τον αποκλεισμο της Αρσεναλ απο τον Ολυμπιακο μεσα στο σπιτικο της και με ανατροπη του πρωτου αγωνα. Αλλα ως βαζελος που σεβεται τον εαυτό του κανει οτι δεν το ξερει. Και συνεχιζει.... Οτι εχω κανει καποιες νικες ΕΝΤΟΣ. Το οτι εχω αποκλείσει απο τους ομιλους ολοκληρη Μιλαν στο προσφατο παρελθον κανει παλι οτι δεν το γνωριζει ή μήπως το προσπερναει γιατί έτσι τον συμφερει. Κατσε τωρα θα μας πει οτι δεν ηταν η Μιλαν που ηταν παλια σε σχεση με τον Αγιαξ που κερδισε αυτος και την Γιουβεντους που απεκλεισε γιατι ειπαμε βαζελος που σεβετι τον εαυτο του των αλλων τα κανει γαργαρες ή οποιασδηποτε μορφης κωλοτουμπα. Και εγω ξανα ρωταω στην δικια σου ερωτηση. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Διαβασε τις παραθεσεις και θα δεις οτι ειναι οπως σου τα εγραψα παραπανω και αλλη φορα να προσεχεις τι γραφει ο ενας και απανταει ο αλλος και μετα να πατας Like και να κανεις τοποθετησεις...
Που θα με στειλει και πισω στο σχολειο να μαθω γιατι δεν τα εμαθα καλα, ποιος; καποιος roque5000.
Με εξαιρεση τους βαλτους μαλακες απο κατι to10, Πρωταθλητη, και Τσουκαλα, (δηλαδη τον μηχανισμο στηριξης σε αβαντα) εγω και καθε γαυρος δεν ζαλισαμε αρχιδια οτι ειμαστε και Ευρωπαικη δυναμη που εχει γραψει ιστορια σε ευρωπαικα γηπεδα. Κουνησαμε το δαχτυλο βεβαια μετα απο μεγαλες Ευρωπαικες βραδιες αλλα δεν το καναμε και καραμελα.
Κατσε να σου δωσω και κανα δυο παραδειγματα.
Ξεμουνιαζω την Γιουναιτεντ εδω μεσα με διμπαλο, αλλα μου παίρνει την προκριση με τριμπαλο στον επαναληπτικο. Αντιθετα ξεκωλιαζεις τον Αγιαξ μεσα στην Ολλανδία, το εκανες σημαια. Το τριμπαλο εδω μεσα και που χανεις την προκριση γαργαρα ομως.
Ξεμουνιαζω με ανατροπη του σκορ (ειχα χασει εδω μεσα 0-1) την Άρσεναλ μεσα στο σπιτι της, κουνηθηκαμε για καμποσες μερες το τελειωσαμε. Εσεις ακομα κουνιεστε για την πελατειακη σχεση που εχετε υπερ σας με την Γιουβε και συζητατε ακομα και σημερα αν επρεπε να της κοψετε και αποδειξη.
Και αλλα πολλα ακομα, που ακομα και σημερα περιμενετε μισο, ούτε καν ολοκληρο αποτελεσμα σε Ευρωπη, για να μας ξανα κουνηθείτε ως «Πρεσβης» τρομαρα σας...
ποσα θες να μας τρελανεις...
ρε γαυρακο συγκρινεις ανομοια ματς..
οταν κερδισες ΕΝΤΟΣ την γιουναιτεντ εγω ειχα κερδισει ΕΚΤΟΣ τον αγιαξ.
εσυ το εκανες για τους 16 και γω επαιζα ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ!!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?
οταν κερδιζες την αρσεναλ εκτος απο το εκτος εδρας ερχοταν αθηνα τελευταιες αγωνιστικες
για τουρισμο.μια φορα ηθελε αποτελεσμα και σου εριξε 3μπαλο στο καραισκακη!!
αντιθετα εγω εχω αποκλεισει 2 φορες την τεραστια γιουβεντους, μια σε ομιλο που
ειχα τερματισει και πρωτος και μια σε νοκ αουτ..
εσυ αντιθετα αναπολεις ακομα που φυσαγε και ο κοντε σου εκλεισε στο 84 το σπιτι!!
περα απο καποιες νικες ΕΝΤΟΣ εδρας απεναντι σε μεγαλα κλαμπ δεν εχεις κανει απολυτως τιποτα.
προχθες η ουεφα εβγαλε τις ομαδες που εχουν δεχθει τα περισσοτερα γκολ ανα αγωνα στο τσαμπιονς
λιγκ..ε λοιπον γραψατε και εκει ιστορια...εισαστε οι χειροτεροι σε ολη την ευρωπη !!!
η ομαδα που εχει δεχθει τα περισσοτερα γκολ ανα αγωνα σε ολη την διοργανωση!!
αντε κοιτα τα αυτα και μη μας τα ζαλιζεις οτι ειμαστε και ιδιοι στην ευρωπαικη πορεια...
Τελευταία τροποποίηση: