rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.498
- Πόντοι
- 3.446
Κουβεντα να γινεταιΕίναι τόσο σοβαρό για σένα?
Εμένα αδιάφορο μου είναι.
Κουβεντα να γινεταιΕίναι τόσο σοβαρό για σένα?
Είναι τόσο σοβαρό για σένα?
όλο μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά για Τούμπα τσιμουδιά...
έναν να δω να πεί ότι θα τους πηδήξετε και ας χάσετε... πόση φοβικότητα ωρέ γκιαούρηδες ?![]()
Η μοναδικη ενσταση μου ειναι οτι πιθανοτατα θα παιξει ο ελληνοψυχος Ριχαρδος Ντοη στην αμυνα αντι του Ρετσουτι ειμαστε εμεις ρε τυπε????μπουφοι σαν εσας...που εδω και τοσους μηνες προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ο πουγγουρας και ο κωτσιρας κανανε 10 νικες σε 10 ματς???? ή οτι ο καλαμπριανα και ο παλασιος πανε για πρωταθλημα????
![]()
![]()
εμεις ειμαστε σοβαροι ανθρωποι...μορφωμενοι...επιστημονες...τι να πηδηξουμε? με ρετσο και ρεαμπτσουκ στην αμυνα???? με αυτους μπορει να πας στην αναγεννηση καρδιτσας και να σου κανουν 3 αυτογκολ....δεν εισαι ποτε σιγουρος με αυτους....
οποτε μιλαμε μονο αντικειμενικα : θα εμφανισουμε την φανελα του θρυλου με τον εφηβο στο στηθος, η οποια ζυγιζει 150 τονους, οι μπουγατσες θα παθουν σοκ και δεος απεναντι στην αυρα του γιγαντα ολυμπιακου και θα χεστουν επανω τους.....![]()
οποτε μιλαμε μονο αντικειμενικα : θα εμφανισουμε την φανελα του θρυλου με τον εφηβο στο στηθος, η οποια ζυγιζει 150 τονους, οι μπουγατσες θα παθουν σοκ και δεος απεναντι στην αυρα του γιγαντα ολυμπιακου και θα χεστουν επανω τους.....![]()
τι ειμαστε εμεις ρε τυπε????μπουφοι σαν εσας...που εδω και τοσους μηνες προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ο πουγγουρας και ο κωτσιρας κανανε 10 νικες σε 10 ματς???? ή οτι ο καλαμπριανα και ο παλασιος πανε για πρωταθλημα????
![]()
![]()
εμεις ειμαστε σοβαροι ανθρωποι...μορφωμενοι...επιστημονες...τι να πηδηξουμε? με ρετσο και ρεαμπτσουκ στην αμυνα???? με αυτους μπορει να πας στην αναγεννηση καρδιτσας και να σου κανουν 3 αυτογκολ....δεν εισαι ποτε σιγουρος με αυτους....
πας να βγάλεις άκρη με γαυρους;;; τους μάστορες της πουστιας , της προπαγάνδας και της διαστρέβλωσης ιστοριας;; μπράβο σου!! χαράς την υπομονή σουΠόσο κόμπλεξ έχεις ρε μαλακα.
Ο κόσμος τότε ήταν ολοι μαζι και τα επεισόδια σχεδόν ανύπαρκτα.
Αήττητο πρωταθλημα πεντακάθαρο.
Οι πιο πολλοί λογικοί είναι εδώ από δαύτους.πας να βγάλεις άκρη με γαυρους;;; τους μάστορες της πουστιας , της προπαγάνδας και της διαστρέβλωσης ιστοριας;; μπράβο σου!! χαράς την υπομονή σου
εμεις ειμαστε σοβαροι ανθρωποι...μορφωμενοι...επιστημονες.
Ασε ρε πονηρε Τακη , οταν σου ελεγα οτι η αμυνα σας ειναι επιπεδου λεβαδειακου, μας ελεγες για Γκαλακτικοςτι ειμαστε εμεις ρε τυπε????μπουφοι σαν εσας...που εδω και τοσους μηνες προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ο πουγγουρας και ο κωτσιρας κανανε 10 νικες σε 10 ματς???? ή οτι ο καλαμπριανα και ο παλασιος πανε για πρωταθλημα????
![]()
![]()
Πρωτοι σε ολα ρε μουνοπανοΤο 1908 ιδρύθηκε ο Ποα.Σαν Παο αναγνωριστηκε το 1924.
|Σώτο εσύ εξαιρείσαι ,άλλωστε είσαι του Ναυτικού με το Στέμμα
|Σώτο εσύ εξαιρείσαι ,άλλωστε είσαι του Ναυτικού με το Στέμμα
Εάν νικήσει η ομάδα σου να δεις πόσοι πουθενάδες πανηγυρζήδες θα το παίξουν κοκοράκια , σαν την Βασίλω όπου γάμος κ χαρά![]()
εσύ είσαι (με κεφαλαίο) Ο λιποτάκτης πριν τους αγώνες ,ακόμη και τώρα φοβάσαι να πεις πως θα νικήσετε ,ε και τι θες ρε μουνοπανο???
να κερδισουμε και να ειμαστε στεναχωρημενοι?????
ξερει οτι θα ΒΙΑΣΘΕΙ απο ΟΥΓΚΑΝΟ ΜΠΟΥΞΑΡΟ και παιρνει τα μετρα τουεσύ είσαι (με κεφαλαίο) Ο λιποτάκτης πριν τους αγώνες ,ακόμη και τώρα φοβάσαι να πεις πως θα νικήσετε ,
πάντα πριν τους αγώνες εξαφανιζόλ..
Εκτός αν είσαι προληπτικός![]()
σας παω πιπα κωλο εδω και μηνες ρε μουνοπανα....εσύ είσαι (με κεφαλαίο) Ο λιποτάκτης πριν τους αγώνες ,ακόμη και τώρα φοβάσαι να πεις πως θα νικήσετε ,
πάντα πριν τους αγώνες εξαφανιζόλ..
Εκτός αν είσαι προληπτικός![]()
μπούξαρος το έχει πιάσει το νόημα, χάσει κερδίσει μέσα στη τρελή χαρά είναι, κατεβάζει καφάσια τις μαλαματίνες πριν τον αγώναξερει οτι θα ΒΙΑΣΘΕΙ απο ΟΥΓΚΑΝΟ ΜΠΟΥΞΑΡΟ και παιρνει τα μετρα του![]()
χειρότερος...άκαπνος γιεχωβάςσας παω πιπα κωλο εδω και μηνες ρε μουνοπανα....
αλογατάρης με το γιαταγάνι μου ειμαι!!!!!
ακου εκει λιποτακτης....![]()
Έλα μπουστη και εσύ τσακοξερει οτι θα ΒΙΑΣΘΕΙ απο ΟΥΓΚΑΝΟ ΜΠΟΥΞΑΡΟ και παιρνει τα μετρα του![]()
θα σε χυσει ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ στις ρωγιτσες σουΈλα μπουστη και εσύ τσακο![]()