Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Τά-κακα μανιαμούνια από τέλη Οκτώβρη έπαιζες σαν χιμπατζής την κασέτα του καραπαπάρα και του μαστουριέμπορα :2funny:
Ότι δηλαδή θα σκίσετε τα στρινγκάκια σας μετά την διακοπή του μουντιάλ, ότι θα έχετε υπερηχητική ομαδάρα που θα πάει τρένο στο 2ο γύρο
και άλλα τέτοια κωμικά. Σας δουλεύει ο μαστουριέμπορας και αντί ομάδα έχετε γηροκομείο με κάτι μεταγραφές απο άμπαλους μαυρούκους
που σας τους παρουσιάζουν σαν:2funny: Εμπαπέ
Παστέλωμα στα Γιάννινα, στραπόνιασμα στο Περιστέρι και έπεται μπουλκουμές σε τ(Ρ)ούμπα του βορρά,σε τζαμί , σε τηγάνι απο τον πράσινο σοδομιστή σου και να δούμε Χαριλάου τι θα κάνεις με τον Άρη που τα κοράκια τον έσφαξαν στο 1-0
Η μόνη νίκη του γαύρου ήταν με το φιλικό σωματείο Ιωνικός και τον κολλητό του Κρόκου Μπέο :2funny:
παιρνεις ναρκωτικα? :think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
Τά-κακα μανιαμούνια από τέλη Οκτώβρη έπαιζες σαν χιμπατζής την κασέτα του καραπαπάρα και του μαστουριέμπορα :2funny:
Ότι δηλαδή θα σκίσετε τα στρινγκάκια σας μετά την διακοπή του μουντιάλ, ότι θα έχετε υπερηχητική ομαδάρα που θα πάει τρένο στο 2ο γύρο
και άλλα τέτοια κωμικά. Σας δουλεύει ο μαστουριέμπορας και αντί ομάδα έχετε γηροκομείο με κάτι μεταγραφές απο άμπαλους μαυρούκους
που σας τους παρουσιάζουν σαν:2funny: Εμπαπέ
Παστέλωμα στα Γιάννινα, στραπόνιασμα στο Περιστέρι και έπεται μπουλκουμές σε τ(Ρ)ούμπα του βορρά,σε τζαμί , σε τηγάνι απο τον πράσινο σοδομιστή σου και να δούμε Χαριλάου τι θα κάνεις με τον Άρη που τα κοράκια τον έσφαξαν στο 1-0
Η μόνη νίκη του γαύρου ήταν με το φιλικό σωματείο Ιωνικός και τον κολλητό του Κρόκου Μπέο :2funny:

είσαι βαποράκι μπάρμπα ?:idiot:
Χτες γιατι κιοτεψες να μπεις στο νημα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
Ρε Τάκη νίκα τους κι εσύ μια φορά,έτσι για να σταματήσουν να σου τη λένε.

Μην έρθουν πάλι εκεί μέσα οι παλασιος και τους αναστήσετε
ελα ρε τυπε και εσυ με την πρασινη προπαγανδα...
μας κερδισαν περυσι 2 φορες στα πλευ οφ που μπαινουμε εμεις με 30 βαθμους διαφορα και κατι εγινε ναπουμε...και το παρουσιαζουν σαν να μας κερδιζουν καθε χρονο οι ρουφηχτες... :confused: :confused:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446
ελα ρε τυπε και εσυ με την πρασινη προπαγανδα...
μας κερδισαν περυσι 2 φορες στα πλευ οφ που μπαινουμε εμεις με 30 βαθμους διαφορα και κατι εγινε ναπουμε...και το παρουσιαζουν σαν να μας κερδιζουν καθε χρονο οι ρουφηχτες... :confused: :confused:
Με εξαιρεση καποιες αναλαμπες 3-1 με Σιλβα 3-0 απο το ημιχρονο με Μπεντο και 1-4 Λεωφορο με Μαρτινς τους εχουμε συμπεριφερθει πολυ ευγενικα στην εποχη του κυριου Μαρινακη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
Πες μου κατι. Εισαι τοσο βλαμμενο;

Επαναλαμβανω τη ερωτηση. Γιατι κιοτεψες να μπεις ΧΤΕΣ στο νημα;

Αν δεν την καταλαβες, κοιτα την ωρα που ποσταρες εκει που μου λες και θα διαπιστωσεις οτι ειναι ΣΗΜΕΡΑ!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
Με εξαιρεση καποιες αναλαμπες 3-1 με Σιλβα 3-0 απο το ημιχρονο με Μπεντο και 1-4 Λεωφορο με Μαρτινς τους εχουμε συμπεριφερθει πολυ ευγενικα στην εποχη του κυριου Μαρινακη
λογικο....αφου εχουν γινει η 4η δυναμη στην ελλαδα...
ποσο να ασχοληθεις μαζι τους στα σοβαρα πλεον????
:confused: :confused: :confused:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446
λογικο....αφου εχουν γινει η 4η δυναμη στην ελλαδα...
ποσο να ασχοληθεις μαζι τους στα σοβαρα πλεον????
:confused: :confused: :confused:
Δεν επρεπε να τους αφησουμε τοσο λασκα.Επρεπε να εχουν τη τυχη της αεκ που τα παιχνιδια ξεκινανε απο το 3-0 και μετα οσο γραψει το κοντερ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.338
Πόντοι
6.056

Αν δεν την καταλαβες, κοιτα την ωρα που ποσταρες εκει που μου λες και θα διαπιστωσεις οτι ειναι ΣΗΜΕΡΑ!
αν είσαι όπως λένε και ψιλοφαίνεται, μειωμένης αντίληψης δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Όταν επέστρεψα απο τις βόλτες μου πόσταρα , λίγο μετά τις 12 δεν ήταν ? ποιό είναι το ζόρι σου ?

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446
αν είσαι όπως λένε και ψιλοφαίνεται, μειωμένης αντίληψης δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Όταν επέστρεψα απο τις βόλτες μου πόσταρα , λίγο μετά τις 12 δεν ήταν ? ποιό είναι το ζόρι σου ?
Χασατε 0-3 και εκανες βολτες;Εμεις ενα Χ φερνουμε και κανουμε ΕΔΕ να δουμε τι πηγε στραβα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
Ονομαζεσαι και επισημα κοτα της Λεωφορου.

Τωρα για πες μας αυτο που σε ρωτησε ο βαρος. Παιρνεις ναρκωτικα; Γιατι αν δεν παιρνεις τοτε να κοιταξουμε αν σε ενοχλει το ποτο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035

προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ατομο που
πρωτος οταν βρισκουν τα δυσκολα μιλανε για νουρ 1 και μαστουρεμπορες εχουν γινει και δικαστες βλεπεις.
δευτερον τις ισοπαλιες τις λενε στραπονιασμα
τριτον θεωρει δεδομενο οτι θα ερθει το πρασινο πανηγυρι και θα κερδισει στο καραισκακη.
τετρτον θεωρει τον μπεο φιλικο σωματειο.
αλλα βλεπεις η απελπισια με τον πονο φερνουν παραληρηματα,χθες εψαξε να βρει την αδικια του φιλικου προς εμας σωματειου ιωνικου,την καμπουρα τους δεν την βλεπουν βεβαιως βεβαιως,λενε τα γηπεδα τρουμπες τηγανια και τζαμια κατ'αλλα δεν πονανε τα παληκαρια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.338
Πόντοι
6.056
Χασατε 0-3 και εκανες βολτες;Εμεις ενα Χ φερνουμε και κανουμε ΕΔΕ να δουμε τι πηγε στραβα
εσείς κ εμείς και όλοι μας μαζί ,αλλά ο καθένας έχει τη δική του ζωή κ προσωπικότητα
Εσύ δηλαδή μετά τον αγώνα στο Περιστέρι τους πέρασες ανακριτικό ,στρατοδίκα μου ?
Ονομαζεσαι και επισημα κοτα της Λεωφορου.

Τωρα για πες μας αυτο που σε ρωτησε ο βαρος. Παιρνεις ναρκωτικα; Γιατι αν δεν παιρνεις τοτε να κοιταξουμε αν σε ενοχλει το ποτο.
μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου που θα γίνεις συνήγορος του μπάρμπα
Σε ρωτώ λοιπόν , όταν ποστάρει κάποιος 3 ώρες μετά τον αγώνα πιάνεται άλλη μέρα ? επειδή πέρασε μισή ώρα απο τις 12 ?
κατάλαβες λοιπόν γιατί σε λένε ψιλοφευγάτο ? τρέχεις να την πείς και όλο σκοντάφτεις ..πάρτο αλλιώς κάνε τη πλάκα σου χαλαρά, μπορείς !!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.545
Πόντοι
28.246
προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ατομο που
πρωτος οταν βρισκουν τα δυσκολα μιλανε για νουρ 1 και μαστουρεμπορες εχουν γινει και δικαστες βλεπεις.
δευτερον τις ισοπαλιες τις λενε στραπονιασμα
τριτον θεωρει δεδομενο οτι θα ερθει το πρασινο πανηγυρι και θα κερδισει στο καραισκακη.
τετρτον θεωρει τον μπεο φιλικο σωματειο.
αλλα βλεπεις η απελπισια με τον πονο φερνουν παραληρηματα,χθες εψαξε να βρει την αδικια του φιλικου προς εμας σωματειου ιωνικου,την καμπουρα τους δεν την βλεπουν βεβαιως βεβαιως,λενε τα γηπεδα τρουμπες τηγανια και τζαμια κατ'αλλα δεν πονανε τα παληκαρια.
Το οτι νομιζουν οτι εχουν ομαδα που το βαζεις;

Τωρα θα μας μοστραρουν την βαθμολογια.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446
εσείς κ εμείς και όλοι μας μαζί ,αλλά ο καθένας έχει τη δική του ζωή κ προσωπικότητα
Εσύ δηλαδή μετά τον αγώνα στο Περιστέρι τους πέρασες ανακριτικό ,στρατοδίκα μου ?

μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου που θα γίνεις συνήγορος του μπάρμπα
Σε ρωτώ λοιπόν , όταν ποστάρει κάποιος 3 ώρες μετά τον αγώνα πιάνεται άλλη μέρα ? επειδή πέρασε μισή ώρα απο τις 12 ?
κατάλαβες λοιπόν γιατί σε λένε ψιλοφευγάτο ? τρέχεις να την πείς και όλο σκοντάφτεις ..πάρτο αλλιώς κάνε τη πλάκα σου χαλαρά, μπορείς !!
Ειδαν τι σημαινει ΕΑΤ/ΕΣΑ.Τωρα κανω φαλαγγα στον Ελ Αραμπι

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Τυπε εισαι αδικαιολόγητος , ο ζεμπου ηταν εδω με το απουσιολόγιο στο χερι και εσυ αργησες ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
Μην πας τωρα να μας τα γυρισεις τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom