Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
παναθα ομαδάρα χαχαχαχ πάτωσε κ σήμερα το αρμα
Το εσιαξα...Εχουν καταλαβει ολοι τι κωλοχανειο ειναι η ομαδα μου και προτιμουν να μην μιλησουν. Μονο εγω ο μαλακας το συνεχιζω.![]()
![]()
ποιός ασχολείται με το κατσαρολάκι ρε ? μόνο εσύ, στο χαρίζουμε !!!ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ασχολουμαι με τον μαστραπά του κυπελλο...
μονο πρωταθλημα ρε μουνια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαχαραγιάς είσαι, σουλτάνος , Πασάς !!!!! όλα τα ευνούχια στη διαθεσάρα σουΜε εχουν αφησει μονο μου τα μουνοπανα με ολους τους μπουστηδες εδω περα![]()
![]()
Το εσιαξα και αυτο.Χαρα στο κουραγιο σου να ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες για το μπουρδελακι μας, πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου.![]()
είδες να πω τίποτα ? δίκαια κέρδισε ο παοκΤο εσιαξα και αυτο.
Την Κυριακη θα παρεις πεναλτι μην ανησυχεις.είδες να πω τίποτα ? δίκαια κέρδισε ο παοκ
αγωνιστικά υπήρξε η ευκαιρία αλλά σημάδεψαν δοκάρι,εκεί μπορούσε να αλλάξει εντελώς το αποτέλεσμα
Χτες είχα πεί ότι νικάει όποιος κάνει τις ευκαιρίες γκολ, τις έκανε ο παοκ
με το απαράδεκτο λάθος το πρώτο
και με τον παικταρά Τάισον το δεύτερο
όλες οι ομάδες έχουνε προβλήματα.
το θέλω στο 98 και να είναι... πως πως το είπε ο Πρόεδρας ?Την Κυριακη θα παρεις πεναλτι μην ανησυχεις.
Στο εξιαξα και τουτο.το θέλω στο 98 και να είναι... Οπως εκανε και ο Καπετανιος ?
α ναι θυμήθηκα , σαν το πεναλτι που εδωσε ο Στεφανοπουλος και αργοτερα ο Σπανεας !!![]()
Τύποι να στείλουμε @Zebu @ΑΝΤΖΕΛΟ και @troubakhs να μας καλύψουν το μεσαίο χώρο κσι μπροστά σε 2-3 αγώνες...Εχουμε που εχουμε μικρο ροστερ, τραυματίστηκε ο μπερναρ , ιωση ο σποραρ. Ε δεν βγαινει ετσι δυστυχως
Παλι με ΠΕΝΑΛΤΙ ητανε η κουπα που σηκωσε ο Παναθηναικος και τοτε.ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ.
Φίλε κράτα γερά, την κυριακή μπαίνουμε κι εμείς στο νήμαΜε εχουν αφησει μονο μου τα μουνοπανα με ολους τους μπουστηδες εδω περα![]()
![]()
Ρε Ζεμπου καλημεραΠαλι με ΠΕΝΑΛΤΙ ητανε η κουπα που σηκωσε ο Παναθηναικος και τοτε.
Καλημέρα και σε σένα.Ρε Ζεμπου καλημερα
το να μιλατε για πεναλτυ οι γαβροι ειναι αστειο
Μιλανε οι πουτανες για γαμησια?
Αλεεξανδρης,Ιβιτς,Τζολε....τι να πρωτοθυμηθουμε
Πονατε, κατανοητο, αλλα αλλαξτε καραμελα,σωματειο του Σπαθα και του Θωμα,ντροπη
Στο καλοΚαλημέρα και σε σένα.
Εσύ τι λες δεν μιλάνε οι πουτανες για γαμησια;
Πήγαινε πιο πριν σε Σαραβάκο και θυμήσου πως έπεφτε μέσα στην περιοχή... Όχι η καμήλα να κοιτάει της άλλης καμήλας την καμπούρα...
Πρέπει να υπαξω. Τα λέμε άλλη ώρα.
νταξ δεν τελειωσε τιποτα ακομαΠΡΩΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ.