Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.401
- Πόντοι
- 28.246
Παρτην μου και λουστη!Σκούπισε τα χύσια με πανάκια τώρα....
Περάσαμε από έδρα που τσιμπουκώθηκαν οι άλλοι 2.
Μπούστη
Παρτην μου και λουστη!Σκούπισε τα χύσια με πανάκια τώρα....
Περάσαμε από έδρα που τσιμπουκώθηκαν οι άλλοι 2.
Μπούστη
Ρε μουνόπανο αντί για 1-4 0-1μια εβδομαδα πριν σας τα λεω ρε μουνοπανα!!!!
ανοιξτε τα ματια σας μπας και μαθετε τιποτα!!!!
Mη βρίζεις ρε μουνοσκυλοΜιλάνε για μπάσκετ τα πουτανάκια μας....
Καλό.....
Mη βρίζεις ρε μουνοσκυλο
Για την γυναίκα σου λες?Παρτην μου και λουστη!
Μπακουρι ειμαι ρε μουνι.Για την γυναίκα σου λες?
Γεμίσαμε cuckolders...
Manolakh βγές μέσα από τον Zebu
Μπακουρι ειμαι ρε μουνι.
Who is Manolakis?
Πφφφφ Τι μαλακιες διαβαζεις ρε ανθρωπε και δεν εχεις παει για ψυχαναλυση ακομα.ΕτεροφυλικήΣυγγενείς - Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό - bourdela.com forum
Γεια σε όλους λέγομαι Τάκης, είμαι 30 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος, αδύνατος, γύρω στο 1, 75 μελαχρινός παντρεμένος με τη Στέλλα 26 χρόνων, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μια ωραία γυναίκα γύρω στο 1.62, αδύνατη, καστανό μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά, γύρω στα 50 κιλά, με μια κωλάρα τουρλωτή...www.bourdela.com
Γνωστός γαύρος
Ηταν με τη ρωσικη ομαδα.Οχι και γαυροςΕτεροφυλικήΣυγγενείς - Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό - bourdela.com forum
Γεια σε όλους λέγομαι Τάκης, είμαι 30 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος, αδύνατος, γύρω στο 1, 75 μελαχρινός παντρεμένος με τη Στέλλα 26 χρόνων, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μια ωραία γυναίκα γύρω στο 1.62, αδύνατη, καστανό μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά, γύρω στα 50 κιλά, με μια κωλάρα τουρλωτή...www.bourdela.com
Γνωστός γαύρος
Σπαρτάκ,αδέρφια σας....Ηταν με τη ρωσικη ομαδα.Οχι και γαυρος
Μπλε δεν ειχε πως φορουσαν;Σπαρτάκ,αδέρφια σας....
Γαύρος είναι.
Ήταν ή εκτός έδρας εμφάνισηΜπλε δεν ειχε πως φορουσαν;
Έχουμε μεγαλώσει με την Ελένη και τα 3 γουρούνια στο καμπινγκ, ποιος Τάκης τώρα...ΕτεροφυλικήΣυγγενείς - Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό - bourdela.com forum
Γνωστός γαύρος
Ο Κωστας το παχυδερμο με τη μεγαλη ψωλη ειναι ο Καραπαπας και αλβανοι Ντοη ΒρουσαιΉταν ή εκτός έδρας εμφάνιση
Ο Κωστας το παχυδερμο με τη μεγαλη ψωλη ειναι ο Καραπαπας και αλβανοι Ντοη Βρουσαι
Μανωλάκης=Παρασκευάς ΆντζαςΤζολακης ανηψιος.Απαγωγεις Ροντινει Μπα Σισε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μανωλάκης=Παρασκευάς Άντζας
Ποιοί την παρτουζώνανε?ΑΝΤΖΑ ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΤΖΑ ΚΕΡΑΤΑ…