Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
η διχονοια που εχει ξεκινησει εδω και καιρο μεταξυ των οργανωμενων οπαδων του παναθηναικου εχει αρχισει πλεον και ξεφευγει... αυτα δεν γνωριζω να γινονται πουθενα αλλου τουλαχιστον για τα ελληνικα δεδομενα... πυροβολισμοι, μαχαιριες, πεσιματα σε καφετεριες, φυλακισεις (για εμφυλιους τσαμπουκαδες), ολα αυτα "ενδοικογενειακα" - αδελφικα (και καλα...)... και δεν ειναι ενα και δυο περιστατικα, ειναι πλεον πολλα και συνεχομενα...

περα απ τη μεγαλη εικονα και το γενικο, ακομα και στα επιμερους, πχ εδω στου ζωγραφου που ειμαι, ενας που την εχει δει πιστολερο (της πουτσας), νταβατζιλικι (απειλωντας) εχει παρει τα κλειδια του συνδεσμου κι εχει βαλει δικους του στο κουμαντο (κατι μαλακιστηρια)... (παρεμπιπτοντως ο σαχλας μπηκε "σαμε" προσφατως)... υπαρχει κι εδω διασπαση... διασπαση της διασπασης ω διασπαση... κοκακιδες που επειδη κουβαλανε ενα μαχαιρι - κουμπουρι νομιζουν οτι ειναι γκανγκστερ...

ξεφτιλικια σε τετοιο βαθμο, το 90 που ασχολουμουν με τα συνδεσμιακα, δεν γινοντουσαν... υπηρχε ενας βαγγελης, ενας στεφανος, ενας μητσος, και λιγο πολυ ολοι σεβοντουσαν... και στο τελος (στο σκηνικο) ηταν ολοι μαζι...

υγ: κινητηρια δυναμη: λιγο το καψιμο, λιγο η "δοξα" (ο αρχιμαγκας του χωριου), λιγο ως πολυ τα φταλε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006
η διχονοια που εχει ξεκινησει εδω και καιρο μεταξυ των οργανωμενων οπαδων του παναθηναικου εχει αρχισει πλεον και ξεφευγει... αυτα δεν γνωριζω να γινονται πουθενα αλλου τουλαχιστον για τα ελληνικα δεδομενα... πυροβολισμοι, μαχαιριες, πεσιματα σε καφετεριες, φυλακισεις (για εμφυλιους τσαμπουκαδες), ολα αυτα "ενδοικογενειακα" - αδελφικα (και καλα...)... και δεν ειναι ενα και δυο περιστατικα, ειναι πλεον πολλα και συνεχομενα...

περα απ τη μεγαλη εικονα και το γενικο, ακομα και στα επιμερους, πχ εδω στου ζωγραφου που ειμαι, ενας που την εχει δει πιστολερο (της πουτσας), νταβατζιλικι (απειλωντας) εχει παρει τα κλειδια του συνδεσμου κι εχει βαλει δικους του στο κουμαντο (κατι μαλακιστηρια)... (παρεμπιπτοντως ο σαχλας μπηκε "σαμε" προσφατως)... υπαρχει κι εδω διασπαση... διασπαση της διασπασης ω διασπαση... κοκακιδες που επειδη κουβαλανε ενα μαχαιρι - κουμπουρι νομιζουν οτι ειναι γκανγκστερ...

ξεφτιλικια σε τετοιο βαθμο, το 90 που ασχολουμουν με τα συνδεσμιακα, δεν γινοντουσαν... υπηρχε ενας βαγγελης, ενας στεφανος, ενας μητσος, και λιγο πολυ ολοι σεβοντουσαν... και στο τελος (στο σκηνικο) ηταν ολοι μαζι...

υγ: κινητηρια δυναμη: λιγο το καψιμο, λιγο η "δοξα" (ο αρχιμαγκας του χωριου), λιγο ως πολυ τα φταλε
αδελφέ πολύ μπουρδελο τα πράγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη βριζετε ρε μουνοπανα
μη βριζεις μαν

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

Έχω την εντύπωση ότι έχει ιδεολογικό υπόβαθρο.....
Αντίφα με far right

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.987
Πόντοι
3.446
Αντίφα με far right
Γενικοτερα εσεις οι παναθηναικοι το εχετε αυτο,μαλωνετε μεταξυ σας.Στη δουλεια μου προσφατα δυο διαφωνουσαν για Αλαφουζο Βαρδινογιαννη κτλ και οι συγκεκριμενοι δεν εχουν καμια σχεση με συνδεσμους και θυρα 13.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αντίφα με far right
οχι φιλε, ουτε καν... και στο λεω σιγουρα αυτο... οι περισσοτεροι ειναι εντελως απολτικ... ανακατεμενοι ολων των εθνικοτητων ειναι και στους μεν και στους δε... τουρλουμπουκι...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Γενικοτερα εσεις οι παναθηναικοι το εχετε αυτο,μαλωνετε μεταξυ σας.Στη δουλεια μου προσφατα δυο διαφωνουσαν για Αλαφουζο Βαρδινογιαννη κτλ και οι συγκεκριμενοι δεν εχουν καμια σχεση με συνδεσμους και θυρα 13.
Γαμησέ τα σώτο.
Χειρότερα από μας οι νιάου να ξέρεις....
Διαχρονικά.

Παλιά σε μας είχε άλλο υπόβαθρο.
Τώρα είναι ιδεολογικό.
Εσείς είστε 1 σώμα.
Αυτοί που διαφωνούν τουμπεκιάζουν.
Η αλήθεια να λέγεται.

Μετά την Λαυρίου κάποιοι που δεν συμμετείχαν εσκεμμένα κορόιδευαν τους άλλους.

Πριν το Παγκράτι είναι η μοναδική φορά που θυμάμαι ομοψυχία.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
για να καταλαβεις, στους πυροβολισμους που ειχαν γινει στη λεωφωρο, αυτος που την εφαγε στο ποδι ειχε καταγωγη απο χωρα της πρωην εσσδ, κι ενας απ τους αλλους ηταν αλβανος...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
οχι φιλε, ουτε καν... και στο λεω σιγουρα αυτο... οι περισσοτεροι ειναι εντελως απολτικ... ανακατεμενοι ολων των εθνικοτητων ειναι και στους μεν και στους δε... τουρλουμπουκι...
Pm μάγκα,όχι εδώ.....
Ξέρω τι σου λέω δυστυχώς.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.987
Πόντοι
3.446
Γαμησέ τα σώτο.
Χειρότερα από μας οι νιάου να ξέρεις....
Διαχρονικά.

Παλιά σε μας είχε άλλο υπόβαθρο.
Τώρα είναι ιδεολογικό.
Εσείς είστε 1 σώμα.
Αυτοί που διαφωνούν τουμπεκιάζουν.
Η αλήθεια να λέγεται.

Μετά την Λαυρίου κάποιοι που δεν συμμετείχαν εσκεμμένα κορόιδευαν τους άλλους.

Πριν το Παγκράτι είναι η μοναδική φορά που θυμάμαι ομοψυχία.
Ισως και οι πολλες αλλαγες στη διοικησεις σας εχουν επηρρεασει.Βαρδιονογιαννης πολυμετοχικοτητα Πατερας Αλαφουζος.Καθε ενα κομματι της 13 τα επαιρνε απο αλλου με αποτελεσμα να πλακωνονται μεταξυ τους.Ενω στον Ολυμπιακο ηταν ο Κοκκαλης 19 χρονια μετα Μαρινακης.Διαφωνουμε συμφωνουμε αυτοι ειναι οι Προεδροι μας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
για να καταλαβεις, στους πυροβολισμους που ειχαν γινει στη λεωφωρο, αυτος που την εφαγε στο ποδι ειχε καταγωγη απο χωρα της πρωην εσσδ, κι ενας απ τους αλλους ηταν αλβανος...
Ο βορειοηπειρώτης αντίφα,ο άλλος το αντίθετο.....
:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ισως και οι πολλες αλλαγες στη διοικησεις σας εχουν επηρρεασει.Βαρδιονογιαννης πολυμετοχικοτητα Πατερας Αλαφουζος.Καθε ενα κομματι της 13 τα επαιρνε απο αλλου με αποτελεσμα να πλακωνονται μεταξυ τους.Ενω στον Ολυμπιακο ηταν ο Κοκκαλης 19 χρονια μετα Μαρινακης.Διαφωνουμε συμφωνουμε αυτοι ειναι οι Προεδροι μας.
Από πολύ πρίν είχατε ομοψυχία.
Αυτό που λές είναι ένα κομμάτι,όχι ολόκληρο.
Σίγουρα τα γκαφρά παίζανε ρόλο.

Στο Τελ Αβίβ προσπάθησε ο Θανάσης να τους ενώσει όλους,δεν το πέτυχε.
Αν είχες πάει θα θυμάσαι αντρίκια εποχή.
Εγώ 16 τότε, τα έζησα όλα.
Ούτε κέρατα ούτε τίποτα,καθαρά χέρια αντε και κάνα στυλιαρι.... :tooth:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ο βορειοηπειρώτης αντίφα,ο άλλος το αντίθετο.....
:confused:
τον αλβανακο τον ξερω απο μικρο, ειναι της περιοχης μου... απολιτικ, οπως οι περισσοτεροι απ αυτους που μπλεκονται σ αυτη την εριδα... ντρογκια και η ματαιοδοξια του ποιος θα κυριαρχισει ...στο αρχηγηλικι των οργανωμενων...
ξεροκεφαλα, θα ελεγα εγω...

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.987
Πόντοι
3.446
τον αλβανακο τον ξερω απο μικρο, ειναι της περιοχης μου... απολιτικ, οπως οι περισσοτεροι απ αυτους που μπλεκονται σ αυτη την εριδα... ντρογκια και η ματαιοδοξια του ποιος θα κυριαρχισει ...στο αρχηγηλικι των οργανωμενων...
ξεροκεφαλα, θα ελεγα εγω...
Μακαρι καποια στιγμη ο απλος κοσμος σας να διωξει τους συμφεροντολογους μπας και δειτε προκοπη.Αυτο βεβαια μοιαζει αδυνατο τη δεδομενη χρονικη στιγμη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Μακαρι καποια στιγμη ο απλος κοσμος σας να διωξει τους συμφεροντολογους μπας και δειτε προκοπη.Αυτο βεβαια μοιαζει αδυνατο τη δεδομενη χρονικη στιγμη.
Κάτσε να αποκτήσουμε γήπεδο και σοβαρή διοίκηση και εδώ είμαστε.
Είδες ότι ο νιάου δεν μπορεί να τους κάνει καλά...
Γιατί δεν είναι σοβαρή διοίκηση,ειναι απατεώνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom