baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
ο στεφαν το εκανε?οκ σε κανα μηνα θα εχουμε site παλι.ελα Μπαρε διαβαζε
μας κοψανε το F5 ρε μαλάκα !!!
ο στεφαν το εκανε?οκ σε κανα μηνα θα εχουμε site παλι.ελα Μπαρε διαβαζε
μας κοψανε το F5 ρε μαλάκα !!!
κακίες...ο στεφαν το εκανε?οκ σε κανα μηνα θα εχουμε site παλι.
μπαναρετον το μουνοπανοκακίες...
καλησπερα φιλε μου σε κακολογουν αλλα εγω ειμαι με το μερος σου.κακίες...
και γω για σενα οπου σταθω και οπου βρεθω λεω τι καλο παιδι που εισαικαλησπερα φιλε μου σε κακολογουν αλλα εγω ειμαι με το μερος σου.
γαμαει το νεο πριν βγει η ειδοποιηση σκαει ουπς προβλημα οποτε ξερω οτι καποιος με παρεθεσε.και γω για σενα οπου σταθω και οπου βρεθω λεω τι καλο παιδι που εισαι
Σας προτείνω κάτι ανάμεσα σε Tena pants ή σε Sani pants.Όσο κωλοφαρδοι ήσασταν και με εμας στην Λεωφόρο....
Μακάρι μακαρι. Έχεις να κάνεις προσευχές...
Δεν χρειαζόμαστε πέναλτι....παιδια ο βαζελος εχει παραδωσει πνευμα πλεον...για λυπηση ειναι οι φουκαραδες...
δεν νομιζω να ξανακερδισει χωρις πεναλντι....
βλεπω τα καραγκιοζιλικια του πουστογαυρου επι εποχης κοκκαλη κλπ και το ξυλο που ετρωγαν απο Ιωνικο,εμας και λοιπους...γελιουνται οι μουνοπαναδες αν νομιζουν οτι θα ξαναγινουν αυτα τα καραγκιοζιλικια..Ευθυμιαδης ΘΥΜΑΤΑΙ ακομαΔεν χρειαζόμαστε πέναλτι....
Η προετοιμασία του ψωλαρά Ιβάν θα δώσει καρπούς από Φλεβάρη και μετά....
Πάντως μεταξύ μας αυτό που παίζουμε είναι κωμικοτραγικό....
Δεν είναι εικόνα πρωταθλητή κατσαρολούχου και για Τσ.Λ....
Είναι εικόνα καρνέϊσον....
Ευτυχώς που είστε πεθαμένοι απαξάπαντες....
Εδώ μόνο αλήθειες κύριε Γιόζεφ.
Έλα ρε μαλάκα μιλάνε τα ορφανά του Σώκρατες.....βλεπω τα καραγκιοζιλικια του πουστογαυρου επι εποχης κοκκαλη κλπ και το ξυλο που ετρωγαν απο Ιωνικο,εμας και λοιπους...γελιουνται οι μουνοπαναδες αν νομιζουν οτι θα ξαναγινουν αυτα τα καραγκιοζιλικια..Ευθυμιαδης ΘΥΜΑΤΑΙ ακομα
εγω εγραψα....αυτα δεν ξαναγινονται.....Έλα ρε μαλάκα μιλάνε τα ορφανά του Σώκρατες.....
Οι γκαιμπελίσκοι......
(φασκόμηλο είναι,όχι τσάϊ)....
Ελα τσακω.Σας προτείνω κάτι ανάμεσα σε Tena pants ή σε Sani pants.
Οικονομική πρόταση.
Σε πιο ποιοτικό Kera pants.
Πάντα σε βρακί μιλάμε(pants στην βαρβαρική)για εύκολο βάλε-βγάλε.
@Γαμαικανος. φιλε-Μπουξε λεει σε περιμενει για πρωκτοραφη με την υπερ-μεγεθη πουτσα του...Μλκες το μπουρδελο του μέγα Φυσσουν θα βιαστεί μέσα στην Τζάμπα ΣΟΦΙΑ ...το νου σας!
Τον έχει λουσει κρύος ιδρώτας από την ώρα που ξύπνησε το πρωί ! Έχει κόψει ήδη τα νυχακια του, θα πάει σε καμία ψευτομπυραρια στην κωλογειτονια του να δει το ματσάκι. Αφού νιώσει ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ( ) την ώρα του ματς, θα αναζητήσει στις τραβελοαγγελιες που βλέπει παροχή γλυκόπικρης κωλογλυφαδας!@Γαμαικανος. φιλε-Μπουξε λεει σε περιμενει για πρωκτοραφη με την υπερ-μεγεθη πουτσα του...
το νου σου
πιστευω μετα την μεγαλειωδη νικη σου θα αχνοφαινεται παλι το ΡΙΦΙΦΙΤον έχει λουσει κρύος ιδρώτας από την ώρα που ξύπνησε το πρωί ! Έχει κόψει ήδη τα νυχακια του, θα πάει σε καμία ψευτομπυραρια στην κωλογειτονια του να δει το ματσάκι. Αφού νιώσει ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ( ) την ώρα του ματς, θα αναζητήσει στις τραβελοαγγελιες που βλέπει παροχή γλυκόπικρης κωλογλυφαδας!
Αρχιτέκτονας κ μεγάλη Αλεπού Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ το ετοιμάζει, σάρκα κ οστά θα πάρει το ΡΙΦΙΦΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΛΩΡΟ!πιστευω μετα την μεγαλειωδη νικη σου θα αχνοφαινεται παλι το ΡΙΦΙΦΙ