You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι λες ρε μαλακόσπερμα αυτιστικό ?Εγώ δεν σου είπα σε αυτό το νημα ότι θα σας κερδίσουμε και εύκολα ρε ταγαρα;Τι 80% και κουραφέξαλα λες.Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα final four ενώ η ζελα είναι επιπέδου eurocup.10-0 και συνεχίζουμε πελάτες.Μεχρι τέλους.Μεχρι να φθάσει λαρύγγι .
που είπα ρε πρωτοχρονιάτικο πουστράκι οτι ο ολυμπιακός θα χάσει ?Και εσύ έλεγες ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει, και τελικά σε κερασε 24 πόντους λουτσο ο Θρύλος
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Γλυφε από το πάτωμα τα φλόκια του Φαλ.Βαλε το 80% μέσα στο κωλο.τι λες ρε μαλακόσπερμα αυτιστικό ?
που είπα ρε πρωτοχρονιάτικο πουστράκι οτι ο ολυμπιακός θα χάσει ?
απο το πληκτρολόγιο μαγκιές ρε αγάμητο κουράδι ? πουστραλβανάκιΓλυφε από το πάτωμα τα φλόκια του Φαλ.Βαλε το 80% μέσα στο κωλο.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Από κοντά άστο δεν σε παίρνει.Ειμαι 1.94 140 κιλά.Εχω ξεκινήσει UFC και δεν καταλαβαίνω Χριστό.απο το πληκτρολόγιο μαγκιές ρε αγάμητο κουράδι ? πουστραλβανάκι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
μη βρίζεις ρε μαν δεν χρειάζεται καυλαντα κάνουμε πάντα.τι λες ρε μαλακόσπερμα αυτιστικό ?
που είπα ρε πρωτοχρονιάτικο πουστράκι οτι ο ολυμπιακός θα χάσει ?
έχεις μια κωλάρα τρούπια που θα στην ενώσω με το σαγόνι ενιαία αλβανόπουστα γαμώ τη φάρα σου πρωτοχρονιάτικα μούλεΑπό κοντά άστο δεν σε παίρνει.Ειμαι 1.94 140 κιλά.Εχω ξεκινήσει UFC και δεν καταλαβαίνω Χριστό.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε μαν ξεκόλλα και εσύ καυλαντα κάνουμεΑπό κοντά άστο δεν σε παίρνει.Ειμαι 1.94 140 κιλά.Εχω ξεκινήσει UFC και δεν καταλαβαίνω Χριστό.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Να
Να περάσει δεν βριζωΈλα ρε μαν ξεκόλλα και εσύ καυλαντα κάνουμε
αν δεν είσαι πουστάρα που σε ξύνει ο κώλος σου δεν λες τον συνομιλητή σου ταγαρά σε μια πολιτισμένη συζήτηση ,μη βρίζεις ρε μαν δεν χρειάζεται καυλαντα κάνουμε πάντα.
έτσι δεν είναι ?
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ στον εμφύλιο ήμουν με τον ΕΔΕΣ.Τι αλβανούς λες;Με Ναπολέων Ζέρβα τους χτυπαγαμε σα πάπιεςέχεις μια κωλάρα τρούπια που θα στην ενώσω με το σαγόνι ενιαία αλβανόπουστα γαμώ τη φάρα σου πρωτοχρονιάτικα μούλε
πόσο χρονών είσαι ?Εγώ στον εμφύλιο ήμουν με τον ΕΔΕΣ.Τι αλβανούς λες;Με Ναπολέων Ζέρβα τους χτυπαγαμε σα πάπιες
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Όταν είχαν φύγει οι Γερμανοί είχα βγει Ομόνοια και πανηγύριζαπόσο χρονών είσαι ?
σε ωραίος αλβανάκοςΌταν είχαν φύγει οι Γερμανοί είχα βγει Ομόνοια και πανηγύριζα
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Ρατσιστής εισαι;Τι πρόβλημα έχεις με τους αλβανούς;σε ωραίος αλβανάκος
σου γαμώ τη φάρα έτσι για πλάκαΡατσιστής εισαι;Τι πρόβλημα έχεις με τους αλβανούς;
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Ελληνοψυχοι Ντοη Βρουσαι σου έχουν βιάσει τα όνειρα και τη συνείδηση.σου γαμώ τη φάρα έτσι για πλάκα
ντοι βρουσαι και το κέρατο να στρίβει στη κωλοτρυπίδα σου βλακάκο μπουχεσάκοΕλληνοψυχοι Ντοη Βρουσαι σου έχουν βιάσει τα όνειρα και τη συνείδηση.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.930
- Πόντοι
- 3.446
Περίεργος τρόπος να μας πεις πως είσαι παιδί της Τσαμουριαςντοι βρουσαι και το κέρατο να στρίβει στη κωλοτρυπίδα σου βλακάκο μπουχεσάκο
αρχιδάκι άνοιξε το προφιλ σου να τα πούμεΠερίεργος τρόπος να μας πεις πως είσαι παιδί της Τσαμουριας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K