baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
μελομακαρονο με γεμιση σοκολατα.τι ειναι αυτο
μελομακαρονο με γεμιση σοκολατα.τι ειναι αυτο
Σκάσε ρε μαλάκα
Όσο και να κρατάνε στη ζωή το πτώμα, έχει ψοφήσει.πως παει ο χρησιμος ηλιθιος μαγκες???συνεχιζει να πηγαινει τρενο????
ρε μαγκες ψοφησε ο χρησιμος ηλιθιος, μην τον ταλαιπωρειτε αλλο....πεναλντι, κοκκινες απο την 1η φαση, 10 λεπτα καθυστερησεις και παει λεγοντας....σαν να προσπαθεις να δωσεις το μουντιαλ στην σρι λανκα...νταξει, δεν λεω, σεβαστη η προσπαθεια ολου του κοσμου να δωσει το πρωταθλημα στην πρασινη σρι λανκα, αλλα δεν φτουραει αλλο ο χρησιμος ηλιθιος....
Τρί-μαλάκαςΣκάσε ρε μαλάκα
Σκάσε μπαρμπάδιπουτάνες , 100 λεπτα θα παιξουν μπας και βαλουν ενα γκολ , οι αλλοι με 10 απο το 8' λεπτο
Σε βρήκε η Νικολούλη λούλη κουκλεντέ?πως παει ο χρησιμος ηλιθιος μαγκες???συνεχιζει να πηγαινει τρενο????
ρε μαγκες ψοφησε ο χρησιμος ηλιθιος, μην τον ταλαιπωρειτε αλλο....πεναλντι, κοκκινες απο την 1η φαση, 10 λεπτα καθυστερησεις και παει λεγοντας....σαν να προσπαθεις να δωσεις το μουντιαλ στην σρι λανκα...νταξει, δεν λεω, σεβαστη η προσπαθεια ολου του κοσμου να δωσει το πρωταθλημα στην πρασινη σρι λανκα, αλλα δεν
Ακόμα να βρείς καμμια γυναίκα εσύ?Τελειώσαν τα βαρομπέναλντι,άντε να τελειώσει και ο πάτος σας να γυρίσετε στη φυσική σας θέση την τεταρτοπέμπτη
οταν σας τα ελεγα εγω για τον χρησιμο ηλιθιο, γελοιο με ανεβαζατε, μαλάκα με κατεβαζατε...Σε βρήκε η Νικολούλη λούλη κουκλεντέ?
Κάνουμε διπλό σε ΑΕΚ και αλλάζουν όλα.οταν σας τα ελεγα εγω για τον χρησιμο ηλιθιο, γελοιο με ανεβαζατε, μαλάκα με κατεβαζατε...
δεχτηκα ασυστολη λασπη για τα μπεσαλιδικα λογια που σας ελεγα...
αλλα εσεις προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ο αιτορ καλαμπριανα του ηρθε επιφοιτηση του αγιου πνευματος και ξαφνικα εμαθε μπαλα...ή οτι ο κωτσιρας και ο σενκεφελντ κανουν ανετα 11 νικες σε 11 ματς...
ο,τι δηλαδη δεν μπορουσαν να κανουν κατι ομαδες με τζιοβανι, ριβαλντο, βαζεχα, κετσπαγια κτλ., το καταφερε ο τσεριν και ο μαγκνουσον...
αλλα εσεις για να δικαιολογησετε το στημενο πρωταθλημα σας, ησασταν ικανοι να βαφτισετε και τον καλαμπριατα νεο μαραντονα....
υγ : και αν δεν ειχατε και τις κοκκινες απο την 1η φαση, με διπλο θα εφευγε απο το κοτετσι σας ο οφις και ο καθε οφις...
Τραβα πλύσου ρε γυφτοοταν σας τα ελεγα εγω για τον χρησιμο ηλιθιο, γελοιο με ανεβαζατε, μαλάκα με κατεβαζατε...
αλλα εσεις προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι ο αιτορ καλαμπριανα του ηρθε επιφοιτηση του αγιου πνευματος και ξαφνικα εμαθε μπαλα...ή οτι ο κωτσιρας και ο σενκεφελντ κανουν ανετα 11 νικες σε 11 ματς...
ο,τι δηλαδη δεν μπορουσαν να κανουν κατι ομαδες με τζιοβανι, ριβαλντο, βαζεχα, κετσπαγια κτλ., το καταφερε ο τσεριν και ο μαγκνουσον...
αλλα εσεις για να δικαιολογησετε το στημενο πρωταθλημα σας, ησασταν ικανοι να βαφτισετε και τον καλαμπριατα νεο μαραντονα....
υγ : και αν δεν ειχατε και τις κοκκινες απο την 1η φαση, με διπλο θα εφευγε απο το κοτετσι σας ο οφις και ο καθε οφις...
οταν σας τα ελεγα εγω για τον χρησιμο ηλιθιο, γελοιο με ανεβαζατε, μαλάκα με κατεβαζατε...
τουλαχιστον 3 κοκκινες και 2 βαρισια πεναλντι για το διπλο...Κάνουμε διπλό σε ΑΕΚ και αλλάζουν όλα.
Μπουένας νότσες αμίγκο.
Εδώ θα είμαστε.τουλαχιστον 3 κοκκινες και 2 βαρισια πεναλντι για το διπλο...
αν και δεν πρεπει, θα στηριξω καραφλοκορακα αλαφουζο, γιατι πιστευω οτι μπορει να τα καταφερει...αν οχι 3 κοκκινες, τουλαχιστον 2 ανετα μπορει να καταφερει....
οπως τους ειπα, δεν ειναι ευκολο να παρεις στημενο πρωταθλημα...αυτοι νομιζουν οτι φτανουν τα πεναλντι του παπουτσελη που μας κατηγορουσαν...Α ρε Τάκη,πως δικαιώνεσαι πάντα
Ουτε στημένο πρωτάθλημα δεν μπορούν να πάρουν.Ποιος Παναθηναικος ρε πουστη μου
Κατάλαβα,ακόμα τα ίδια,μπακούρης....Α ρε Τάκη,πως δικαιώνεσαι πάντα
Ουτε στημένο πρωτάθλημα δεν μπορούν να πάρουν.Ποιος Παναθηναικος ρε πουστη μου