βγες πανόρμου κερνάω ρυζόγαλοΖωγραφου μενω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Εγω παλι πιστευω πως σας αρεσει να σας καρφωνει ο Φαλ.Θα γινουν αντιπλημμυρικα εργα με ευθυνη της περιφερειας.Παλι μας χρεωνετε γαμω το στανιο σαςΈχεις δει προϊστορία πρίν?Τίτλους?
Καλά για μετά άστο...Ο γαμιάς κάποια στιγμή βαριέται κιόλας.
Άστο,εκδιδόμενη ήσουν πάντα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν παω.Γιατι τελευταια φορα εδερναν ενα βαζελο σουβλατζη καποιοι.Δεν ξερω ποιοι και γιατι.Το λυπηθηκα τον ανθρωπο.βγες πανόρμου κερνάω ρυζόγαλο
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Αυτά είναι εσωτερικά δικά μας προβλήματα...Εγω παλι πιστευω πως σας αρεσει να σας καρφωνει ο Φαλ.Θα γινουν αντιπλημμυρικα εργα με ευθυνη της περιφερειας.Παλι μας χρεωνετε γαμω το στανιο σας
Δεν παω.Γιατι τελευταια φορα εδερναν ενα βαζελο σουβλατζη καποιοι.Δεν ξερω ποιοι και γιατι.Το λυπηθηκα τον ανθρωπο.
Άντε τράβα στο μπουστονήμα τώρα...
Έκανες το νούμερο σου.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Επρεπε να ακουστουν και καποιες αληθειεςΑυτά είναι εσωτερικά δικά μας προβλήματα...
Άντε τράβα στο μπουστονήμα τώρα...
Έκανες το νούμερο σου.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Επρεπε να ακουστουν και καποιες αληθειες
είσαι ωραίος αλήθεια !!Εγω παλι πιστευω πως σας αρεσει να σας καρφωνει ο Φαλ.Θα γινουν αντιπλημμυρικα εργα με ευθυνη της περιφερειας.Παλι μας χρεωνετε γαμω το στανιο σας
Δεν παω.Γιατι τελευταια φορα εδερναν ενα βαζελο σουβλατζη καποιοι.Δεν ξερω ποιοι και γιατι.Το λυπηθηκα τον ανθρωπο.
Άκου τώρα, στα ντέρμπυ δεν υπάρχει σίγουρος νικητής ,
δες χτες τι έγινε στο γυναικείο , είμασταν καλύτεροι αλλά με Σταμολάμπρου παραλίγο να το γυρίσετε
Μη φανατίζεσαι , κάνε τη πλάκα σου κ εννοείται να ευχαριστιέσαι με τις νίκες και ποτέ μα ποτέ καφριλίκια σαν του σουβλατζή κτλπ κτλπ
Τώρα συνέχισε τα τσουκαλέικα να γελάσουμε
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.728
- Πόντοι
- 3.446
Επρεπε να ακουστουν και καποιες αληθειες
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.741
- Πόντοι
- 3.556
γεια σου ρε σοτο ποιοι τον δέρνανε τυπε για πες;Δεν παω.Γιατι τελευταια φορα εδερναν ενα βαζελο σουβλατζη καποιοι.Δεν ξερω ποιοι και γιατι.Το λυπηθηκα τον ανθρωπο.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Υπαλληλοι γνωστου φαρμακοβιομηχανουγεια σου ρε σοτο ποιοι τον δέρνανε τυπε για πες;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.741
- Πόντοι
- 3.556
τωρα πες μου σοτο πως νιωθεις που μεσα στο σαη για μποτανες λερωνεις το στοματάκι σου για ενα απο τους ελάχιστους παντελονατους που δεν τρεχουν ; ειναι μαγκια ο σοτος να γραφει για τον συγκεκριμενο; και στη τελικη ποσο κοζαρει ο σοτος για τη πανορμου; ο σοτος αραγε θα πηγαινε μαρς ενας με δέκα;Υπαλληλοι γνωστου φαρμακοβιομηχανου
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Θυμασαι τι σκηνικο ειχε λαβει μερος η γραφεις αυθαιρετα;τωρα πες μου σοτο πως νιωθεις που μεσα στο σαη για μποτανες λερωνεις το στοματάκι σου για ενα απο τους ελάχιστους παντελονατους που δεν τρεχουν ; ειναι μαγκια ο σοτος να γραφει για τον συγκεκριμενο; και στη τελικη ποσο κοζαρει ο σοτος για τη πανορμου; ο σοτος αραγε θα πηγαινε μαρς ενας με δέκα;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.741
- Πόντοι
- 3.556
ελα σοτο εισαι καλο παιδι, ενα τελευταιο θα σου πω. πριν αρκετα χρονια καποια ατομα δικα σου ηταν στη πάρο για διακοπες. ξερεις ηταν τοτε που ο σουβλατζής που κράζεις ειχε μεινει καπου τελευταίος, που ειχε αλλαξει σαγονι.Θυμασαι τι σκηνικο ειχε λαβει μερος η γραφεις αυθαιρετα;
ενα απο αυτα τα ατομα λοιπο στην πάρο περηφανευόταν και έδειχνε το παπουτσι του και ελεγε οτι με αυτο το παπουτσι κλωτσάνε τη μουρη αυτου που κράζεις.
αυτος λοιπον που λες (που μαζι με αλλους δέκα βαραγανε με καδρόνια τη μουρη του τυπου), ΣΤΑΝΤΑΡ τον σεβεται παραπανω τον σουβλατζη, απο εσενα που κοζαρεις βιντεο στο φουμπου. καλα χριστουγεννα τυπαρα
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Αλλο λεω εγω,αλλο απαντας εσυ.Ο σουβλατζης με το dpg ειχε προβλημα.ελα σοτο εισαι καλο παιδι, ενα τελευταιο θα σου πω. πριν αρκετα χρονια καποια ατομα δικα σου ηταν στη πάρο για διακοπες. ξερεις ηταν τοτε που ο σουβλατζής που κράζεις ειχε μεινει καπου τελευταίος, που ειχε αλλαξει σαγονι.
ενα απο αυτα τα ατομα λοιπο στην πάρο περηφανευόταν και έδειχνε το παπουτσι του και ελεγε οτι με αυτο το παπουτσι κλωτσάνε τη μουρη αυτου που κράζεις.
αυτος λοιπον που λες (που μαζι με αλλους δέκα βαραγανε με καδρόνια τη μουρη του τυπου), ΣΤΑΝΤΑΡ τον σεβεται παραπανω τον σουβλατζη, απο εσενα που κοζαρεις βιντεο στο φουμπου. καλα χριστουγεννα τυπαρα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Άστα αυτά και δες τι σου λέει.Αλλο λεω εγω,αλλο απαντας εσυ.Ο σουβλατζης με το dpg ειχε προβλημα.
Τύπος ρετρό ο πιο διαβασμένος και γνώστης.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.449
- Πόντοι
- 5.006
μη βρίζεις μαν ΧριστούγενναΘέλετε πολλα ψωμιά να μας φτάσετε πουτανάκια....
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Αδυνατω να κατανοησω τη ροη της σκεψης του.Απολογουμαι αλλα αυτα που γραφει δεν βγαζουν νοημα.Εχω την εντυπωση πως το σεβαστο μελος @RETRO εχει πιει αρκετα τσιπουρα.Άστα αυτά και δες τι σου λέει.
Τύπος ρετρό ο πιο διαβασμένος και γνώστης.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Άστο φίλε.Αδυνατω να κατανοησω τη ροη της σκεψης του.Απολογουμαι αλλα αυτα που γραφει δεν βγαζουν νοημα.Εχω την εντυπωση πως το σεβαστο μελος @RETRO εχει πιει αρκετα τσιπουρα.
Ξέρω απόλυτα τι σου λέω.
Δες την ουσία σε ότι γράφει.
Μπού είμαστε εδώ,όχι Σορβόνη να κρίνουμε το συντακτικό και την ποιότητα γραφής.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Η ουσια ποια ειναι λοιπον;Οτι ο dpg εσπασε το μαγαζι του σουβλατζη,και ο σουβλατζης πηγε με τη παρεα του εξω απο βιλα Γιαννακοπουλου.Ο Ολυμπιακος η Θυρα 7 και ο Πορος που εμπλεκονται;Άστο φίλε.
Ξέρω απόλυτα τι σου λέω.
Δες την ουσία σε ότι γράφει.
Μπού είμαστε εδώ,όχι Σορβόνη να κρίνουμε το συντακτικό και την ποιότητα γραφής.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Μάλλον εσύ έχεις πιεί τα τσιπουράκια σου....Η ουσια ποια ειναι λοιπον;Οτι ο dpg εσπασε το μαγαζι του σουβλατζη,και ο σουβλατζης πηγε με τη παρεα του εξω απο βιλα Γιαννακοπουλου.Ο Ολυμπιακος η Θυρα 7 και ο Πορος που εμπλεκονται;
Ονειρευόσουν πράσινες ψωλές αλλά δεν σου βγήκε...
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.487
- Πόντοι
- 3.446
Αλλοι εχουν προτυπο τον ΗλιοπουλοΜάλλον εσύ έχεις πιεί τα τσιπουράκια σου....
Ονειρευόσουν πράσινες ψωλές αλλά δεν σου βγήκε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95