Καλό με το πουλμαν , ,,, Επίσης .... και αφού δεν υπάρχει πλέον Φώτσης ..Τι ώρα φεύγουν ο Ράντονιτς... ο τεχνικός διευθυντής , ο Πάρις Λη, ο Πονίτκα κ.α
Αχ ... Δεν κατάλαβν ότι ο πιο κατάλληλος παικτης για τον ΠΑΟ ήταν ο ...Άντριους _ Στο BCL. ...
Καλό με το πουλμαν , ,,, Επίσης .... και αφού δεν υπάρχει πλέον Φώτσης ..Τι ώρα φεύγουν ο Ράντονιτς... ο τεχνικός διευθυντής , ο Πάρις Λη, ο Πονίτκα κ.α
Αχ ... Δεν κατάλαβν ότι ο πιο κατάλληλος παικτης για τον ΠΑΟ ήταν ο ...Άντριους _ Στο BCL. ...
αναμένουμε με συγκίνηση λογίδριο Τράκη να ον κάμερα
για πίστωση χρόνου κ λοιπές φαιδρές δικαιολογίες για το έκτρωμα που δημιούργησε μαζί με τους αυλοκόλακες που περιμάζεψε
Γνωστός μου γυμναστής από Κομοτηνή που εργάζεται τώρα Κωνσταντινούπολη και είναι σε πόστο σε άλλο τμήμα της Φενέρ, μου ανέφερε ότι βράζει η βάση των οπαδών με την επιλογή από την διοίκηση ενός Έλληνα προπονητή.
Με την πρώτη στραβη θα τον σουτάρουν.
Λέτε να γίνει αυτό που έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα?
Ντιπιτζής ελπίζω ότι περιμένει στην γωνία...
Γνωστός μου γυμναστής από Κομοτηνή που εργάζεται τώρα Κωνσταντινούπολη και είναι σε πόστο σε άλλο τμήμα της Φενέρ, μου ανέφερε ότι βράζει η βάση των οπαδών με την επιλογή από την διοίκηση ενός Έλληνα προπονητή.
Με την πρώτη στραβη θα τον σουτάρουν.
Λέτε να γίνει αυτό που έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα?
Ντιπιτζής ελπίζω ότι περιμένει στην γωνία...
Μια και μολις γυρισα απο οακα, ας γραψω κι εγω
γουιλιαμς, γουολτερς, λι, γκουνταιτις
αυτα
απο κει και περα:
φιλοτιμος καλαιτζακης
μπεικον φανηκε μονο εκει που επρεπε, καλος εν τελει
πονιτκα γελοιος
παπαγιαννης αχρηστος. τελειως. το παιδι ειναι ηλιθιο. απλα ηλιθιο