raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.245
- Πόντοι
- 5.006
θα εισαι και συ μεσα...θα φας καλα μουνοπανο...ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ καθαροτατο ..
ΥΓ με την μήνυση του προεδρου τι γινεται ; εχεις κανα νεότερο ;
θα εισαι και συ μεσα...θα φας καλα μουνοπανο...ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ καθαροτατο ..
ΥΓ με την μήνυση του προεδρου τι γινεται ; εχεις κανα νεότερο ;
περιμενετε να σας βαλω ενα στοπ καρε σαν αυτα που ανεβαζατε την προηγουμενη κυριακη :
κολλημενο στο σωμα του ειναι τυποι...καθαρη η φαση, παιζεται....
θα εισαι και συ μεσα...θα φας καλα μουνοπανο...
Γαύρος είναι αυτός.θα εισαι και συ μεσα...θα φας καλα μουνοπανο...
ολοι θα μπουμε φυλακη , ΟΛΟΙΓαύρος είναι αυτός.
Ανθρωποφάγε
Εσύ με τόσους δικηγόρους δεν ιδρώνεις κάν....ολοι θα μπουμε φυλακη , ΟΛΟΙ
εγω πουτσα μου , τους πληρωνω που τους πληρωνω καθε μηνα λες και ειναι συνδρομη γυμναστηριου , δεν γαμιεται ..Εσύ με τόσους δικηγόρους δεν ιδρώνεις κάν....
ντομπρα και παντελονατα, ειναι λεξεις που δεν συμβαδιζουν με το ¨καθηστε ρε σεις να χασετε να το παρουμε εμεις'' αρα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να το ακουσετε απο εμας.22 ατομα ειχαν παει ολα και ολα ρε μουνοπανο...αφου η 7 ειχε βγαλει ανακοινωση αποχης, αλλα ειχε πει κιολας στους παιχτες να παιξουν κανονικα...
τεσπα, αφου μας χτυπησαν στο φιλοτιμο τα αρχιδια οι χανουμισες και δεν ειχαν ορεξη οι παιχτες μας να παιξουν...μερα νυχτα τεμεναδες μας κανανε, μην τυχον και γινει καμια στραβη και μεινουν με τον πουλο στο χερι...και ως γνωστον, ο θρυλος εχει ενα ελαττωμα : την μεγαλοψυχια και ευσπλαχνεια του...
και εσεις αν ερχοσασταν ντρομπρα και παντελονισια φετος και μας λεγατε "καθιστε ρε μαλακες, εχετε ξεκωλωθει να παιρνετε πρωταθλημα εδω και 3 δεκαετιες...το τελευταιο τροπαιο το εχουμε γαμισει στον λουστρο, γιατι το εχει φαει η σκουρια...κατεβαστε λιγο ταχυτητα, να παρουμε εμεις το φετινο πρωταθλημα", ο ολυμπιακος θα εδειχνε κατανοηση και θα κατεβαζε ταχυτητα!!!!!παρολο που ειστε πουστηδοβαζελοι, ο ολυμπιακος θα το εκανε....γιατι εχει αυτο το ελαττωμα : την μεγαλοψυχια και ευσπλαχνεια του...
τα πράματα είναι σοβαρά ..0-3 λένε οι προφητείες διακοπή επεισόδια τιμωρία β εθνική ,έστω κύπρος-νησιά φερόεςχασουμε επιτηδες απο την αεκ για να μην παρετε το πρωταθλημα????
γίνετε λίγο δανδής κύριε, δεν είστε στο λιμάνι...ή εμεις ή κανείς ρεμουνοπανοσερβιέτα !!!!!!!!!!!!!!
τι δεν καταλαβαινεις??????????
Ο αριστοκράτης είναι τρεις χειρότερος από τον λιμανίσιο.εδώ είμεθα αριστοκράται
την επόμενη φορά η προβατίνα θα φαγωθεί με μαχαιροπήρουνο. ΤΕΡΜΑ !!Ο αριστοκράτης είναι τρεις χειρότερος από τον λιμανίσιο.
Γι αυτό όποτε βγαίνουμε ακόμα και με τρίτον στην παρέα, δεν σε βάζω δίπλα μου αλλά απέναντί μου. Για να μπορώ να σε βλέπω μην μου την φέρεις, γαμημένε!την επόμενη φορά η προβατίνα θα φαγωθεί με μαχαιροπήρουνο. ΤΕΡΜΑ !!
την επόμενη φορά η προβατίνα θα φαγωθεί με μαχαιροπήρουνο. ΤΕΡΜΑ !!
Διάβασε και ο ΑγράμματοςΤωρα μου ηλθε η σπουδη
να γραψω ποιηματακι
μια υπεροχη ωδη
στο Giorgio το πουστακι
Μας λεει χυνω ποταμο
χυνο τον κοσμο ολο
μα δε μας ειπε το χαζο
πως χυνει απ τον κωλο
Φραγκα μας λεει πακτωλος
και μορφωση γαματη
παρελειψε να μας πει πως
τα βγαζει στο κρεβατι
Εκει ψωλες ρουφα τρεις τρεις
και τριζουν οι σομιεδες
πως να αντεξει ο αδαης
τοσους πολλους κρεμπιεδες
Του σαλεψε απο τις ψωλες
και εχει γινει βλημα
και ωρες σπαταλαει πολλες
εις το παρων το νημα
Αρειανός μπούστης είναι αυτός.βαζελοι την τελευταια βδομαδα