διδασκεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΟάντε, θα δω ολόκληρο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Σαν να αδυνατησε λιγο , ο ιδιαίτερα συμπαθητικος κύριος καραπαπαςαστον τωρα ρε τυπε
εχει δ.σ. με τον Κουντουρη και το ορμονολοιπωμα τον Καρπαπα
Τυπε τα γονατα λυγιζουν απ το βαρος να ξεςΣαν να αδυνατησε λιγο , ο ιδιαίτερα συμπαθητικος κύριος καραπαπας
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Πολλα του ζητας φιλε μου,τι να ξεμπερδεψει πρωτα στο μπερδεμενο και ταισμενο με σανο μυαλο του;οκ σοβαρά τώρα...
τι μας είπε αυτό το βίντεο? απαρίθμησε ένα ένα τα πέναλτι που κερδίσαμε...
ε και?
το πραγματικό ερώτημα. ποια από αυτά δεν ήτανε?
θες να σου βάλω μια μια τις απόψεις των διαιτητών που σχολιάσανε μετά τους αγώνες?
ποια αμφισβητήθηκαν ?
από εσάς τους ίδιους, από τον προπονητή σας?
με κίτρινη δικέφαλη κόμπρα τι βλέπεις ? αραούχο λιβάι θα κερδίσουν καραστημένα πέναλτυ ?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.886
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχω δει ενδεκαδα τους να δω αν αξιζουν καθολου ή θα ειναι το ματς λιονταρια - χριστιανοι οπως με εσας....με κίτρινη δικέφαλη κόμπρα τι βλέπεις ? αραούχο λιβάι θα κερδίσουν καραστημένα πέναλτυ ?
ωχ κατάλαβα , απο τώρα χεσμένοι είσαστε όπως Λεωφόρο που βλέπατε πράσινο και παίζατε με τα χέριαδεν εχω δει ενδεκαδα τους να δω αν αξιζουν καθολου ή θα ειναι το ματς λιονταρια - χριστιανοι οπως με εσας....
Χωρίς να κάνετε πέναλτυ δεν σταματιούνται οι επιθετικοί της αεκ όπως και του παναθηναικού που αναγκαστήκατε σε 2 πέναλτυ
όπου μπαίνει ροπαο γίνεται μαδομούνι , στης αεκ το νήμα μάζεψε καντήλια κ σε παράτησε μονάχοΡε γαμιολες
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.458
- Πόντοι
- 456
Οχι ρε κ συ απλα νομιζε οτι εκανε φωτο να μπει σε κανα σαιτ γι αυτο η τουρλα χαχα....Τυπε τα γονατα λυγιζουν απ το βαρος να ξες
Εκτος κι αν ειναι η συσπειρωση του αιλουρου πριν ορμηξειΟχι ρε κ συ απλα νομιζε οτι εκανε φωτο να μπει σε κανα σαιτ γι αυτο η τουρλα χαχα....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.741
- Πόντοι
- 28.246
Και εσείς έχετε καλοπεράσει εκεί πέρα...Σιγα μην πανε Κυπρο
ειναι η Ανορθωση εκει
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 3.446
εγώ πάλι έχω κάτι καλύτερο να κάνω, έχει στο πάρκο κοντά μου αγώνα 100 μέτρα σπριντ από σαλιγκάρια!! έχει περισσότερο ενδιαφέρονάντε, θα δω ολόκληρο...
στα δύσκολα κάντους πέναλτυ , γίνε γάβρος παίξε με τα χέρια καρατιές έστω αγκαλίτσα αν σε προσπεράσουνεγώ πάλι έχω κάτι καλύτερο να κάνω, έχει στο πάρκο κοντά μου αγώνα 100 μέτρα σπριντ από σαλιγκάρια!! έχει περισσότερο ενδιαφέρον
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.049
- Πόντοι
- 3.556
Θα φύγετε δηλαδή από το πρωτάθλημα ? Τι κρίμα...ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 3.446
θεατης θα ειμαι ! το πολυ πολυ να πεταξω κανενα κορνεστα δύσκολα κάντους πέναλτυ , γίνε γάβρος παίξε με τα χέρια καρατιές έστω αγκαλίτσα αν σε προσπεράσουν
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Πολυχρονος Χοτα Χοτα.Υπερ-τυχεροι οσοι σε προλαβαμε να σε δουμε να μαγευεις στο γηπεδο,σ ευχαριστουμε για ολα μεγαλε!
2 γκολαρες θα μου μεινουν απ τον Μπορελι.Το υπεροχο τεμαχιο στην Λεγκια για το Τσου-Λου οπου αδειαζει ολη την αμυνα της,και η κεφαλια ψαρακι εναντιον της ΑΕΚ οπου εκρινε τον τιτλο υπερ μας τοτε
2 γκολαρες θα μου μεινουν απ τον Μπορελι.Το υπεροχο τεμαχιο στην Λεγκια για το Τσου-Λου οπου αδειαζει ολη την αμυνα της,και η κεφαλια ψαρακι εναντιον της ΑΕΚ οπου εκρινε τον τιτλο υπερ μας τοτε
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Είσαι γαυροβάζελος.Συμφωνω μεχρι τελειας
Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς.
Ποτέ ρε μουνιά.
Είμαστε Παναθηναϊκός ρε!!!
υ.γ:Κοίτα έμβλημα που βρήκαν να βάλουν.Άς έβαζαν κάνα Ελληνικό και όχι το airborne των Αμερικανών.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Τελικά πάλι κωλοτούμπα αλά Ioannis....
Δεν θα παίξουνε Κύπρο.
Εδώ θα συνεχίσουν να πρήζουν(και να μας τις αδειάζουν)μπάλες....
Δεν θα παίξουνε Κύπρο.
Εδώ θα συνεχίσουν να πρήζουν(και να μας τις αδειάζουν)μπάλες....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K